Barberingskrem for Solar Solbrenthet: Det virker? Også påvist rettsmidler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Behandlingen av solbrenthet hjemme ser ut til å gå utover de testede metodene for Aloe Vera Gel og Cold Packs.

En av de nyeste trendene vi snakker om på Internett, er bruken av Menthol barberingskrem. Mens mange brukere har sin effektivitet, har barberingskremet ikke blitt grundig studert i kliniske miljøer for behandling av solbrenthet.

Så du bør ta barberingskremet for din svake solbrenn? Vi snakket med dermatologer for å få sin mening om dette. Deres svar? Selv om barberingskremet potensielt kan berolige og fukte huden som brennes av solen, er det ikke den første anbefalte behandlingslinjen.

Les videre for å lære mer om barberingskremet, hvordan det kan bidra til å fukte huden og andre alternative rettsmidler for solenergi solbrenthet som har vist seg å fungere.

Barberingskremet kan kurere en solbrenn?

Barberingskremet kan bidra til å berolige en solbrenn, men det er ikke en magisk potion som fungerer bedre enn andre rettsmidler. Det beroligende potensialet i barberingskremet kommer fra sine ingredienser.

& # 8220; Barberingskremet er designet for å forberede huden og håret til å barbere, noe som betyr [ha] fuktighetsgivende og beroligende egenskaper & # 8221; Dott. Joshua høyttaler for mening, Direktør for kosmetikk og klinisk forskning ved Institutt for Mount Sinai Hospital Dermatologi.

«Noen barberkrem inneholder også mentol, som har forfriskende og anti-inflammatoriske fordeler. Dette kan også forklare hvorfor noen mennesker rapporterer hudfordeler som en hackbehandling for Solar Sunburn & # 8220;.

Tsippora shainhouse, Md, faad, eier av Rapaport Dermatology av Beverly Hills sier også at ingrediensene i barberingskremet kunne gi lettelse for brannskader.

; Barbering kan forårsake irritasjon i huden, så bebærende kremer ofte inneholder ingredienser som reduserer midlertidig rødme og setter betennelsen og sier betennelsen & # 8221; sier.

I tillegg til Menthol, legger Shainhouse vekt på andre potensielle beroligende hudredienser tilstede i noen barberingskrem, inkludert:

 • Vitamin E
 • aloe vera
 • grønn te
 • kamille
 • Karithet smør

Samlet sett kan ingrediensene i barberingskremet tilby en midlertidig lettelse fra varme, rødhet og hevelse. Imidlertid mangler den kliniske forskningen for å støtte denne metoden.

Når skal du se en lege

Vær forsiktig når du bruker et hjemmemedisin for en alvorlig solbrenn. L’Forgiftning alene er en medisinsk nødsituasjon. Hvis du har irritert hud og med blærer, kontakt legen din eller dermatologen din umiddelbart.

Rettsmidler bevist for solenergi solbrenthet

Når huden din er brent, ikke C’Det er en måte å kurere det på: Selv det mest fasjonable middelet kan ikke gjøre en solbrent forsvunnet. Du kan imidlertid berolige huden for å lindre ubehag og hjelpe deg med å helbrede raskere.

Selv om barberingskremet potensielt kan berolige og fukte huden som er brent av solen, er dette middelet generelt den første behandlingslinjen som anbefales av dermatologer.

Zeichner anbefaler å fukte huden med lys fuktighetsgivende kremer for å hjelpe til med å reparere skader. Aveeno Lotion Sheer Hydration er lett og lett å spre seg, så det irriterer ikke huden «forklarer. & # 8220; inneholder et lipidkompleks som myker og fyller sprekkene i det ytre laget av huden.& # 8221;

For å få de beste resultatene, gjelder den fuktighetskremet umiddelbart etter å ha tatt en dusj eller et friskt bad, mens huden fortsatt er fuktig. Du kan bruke på nytt i løpet av dagen for en ytterligere lettelse.

Andre bevist rettsmidler for solbegrensninger inkluderer:

 • Aloe vera gel
 • Kamille eller sachets med grønn te for å berolige betennelsen
 • Kaldt vann eller pakker opptil 15 minutter om gangen
 • Flourbad D’havre
 • Honning, for sine mange egenskaper som kan være gunstige, inkludert Potensiell kapasitet å berolige og fukte huden Lesa
 • Drikk ekstra vann for å holde deg hydrert
 • krem alle’hydrokortison for pruriginøs hud mens helbredelse solbrenthet
 • Ta kontakt med legen din hvis du kan ta ibuprofen eller aspirin for smerte

Videre er det viktig å rengjøre huden med de riktige produktene. Bruk ultra-delikate vaskemidler som ikke irriterer huden brent av Sun & # 8221; sier Zeichner. «Hvor Beauty Bar er et utmerket alternativ å rengjøre uten å gå på kompromiss med L’hudintegritet. Den inneholder også lignende ingredienser som du finner i tradisjonelle fuktighetsgivende kremer for å fukte huden & # 8220;.

De beste måtene å forhindre solbrenthet

En av de beste måtene å behandle en solforbrenning prøver å forhindre det i utgangspunktet.

Vurder følgende forslag påvist for Solar Sunburn Prevention:

 • Bruk solbeskyttelsen hver eneste dag.
 • Reaples solbeskyttelse i løpet av dagen etter behov, eller hver gang du svømmer eller sudd.
 • Bruk lange ermer og bukser når det er mulig.
 • Bruk brede hatter.
 • Unngå den direkte solen når den er på sitt Apex, vanligvis mellom 10: 4 og XNUMX: XNUMX

I tilfelle brannsår, er det viktig å behandle det så snart som mulig for å minimere skaden som er forårsaket av huden.

Som en generell regel tar Solar Burns opptil syv dager å helbrede helt. Når rødhet og hevelse reduseres, kan huden flake og skrelle. Dette er i hovedsak det skadede lærlaget som faller naturlig.

Kontakt din beredskapslær dersom ett av følgende symptomer oppstår med solbrenthet:

 • Savelig dekket med blærer
 • Feber og kulderystelser
 • svimmelhet
 • vond hodepine
 • Muskelkramper og svakhet
 • respiratoriske vanskeligheter
 • kvalme eller oppkast

Disse symptomene kan indikere forgiftning eller varmeslag, begge betraktet som medisinske nødsituasjoner.

L & # 8217;

Når det gjelder behandling av solbrenthet, kan barberingskremet være D’hjelp. Dette er imidlertid ikke den beste form for behandling. Også, du bør ikke laste barberingskremet i håp om å behandle brenningen helt.

Som et ord med forsiktighet, sier Zeichner: & # 8220; barberingskremet er designet for en kort kontakt med huden og bør ikke overlates i lange perioder. Så, jeg anbefaler ikke deg å bruke den og la den stå på huden i lange perioder. & # 8220;

Du kan vurdere mer konvensjonelle metoder for å behandle solenergi solbrenthet, for eksempel 100% sanne aloe gel, flourbad d’havre og drikke rikelig med vann. Prøv å unngå lotioner og geler med lidokain eller andre lammende agenter.

Hvis brenningen ikke forbedres i de kommende dagene, kontakt din dermatolog for ytterligere råd.

Du finner 100% True Aloe Gel, D & # 8217 Flour Baths; Havre og sachets med grønn te i de fleste apotek eller online.