Banan Spider Bites: Symptomer og behandling

Del på Pinterest

Banan edderkopper er kjent for sine store og super resistente nettverk. De er vanlige for USA og foretrekker å bo i varme regioner. Du vil finne dem fra Nord-Carolina og øst til Texas og California.

Disse fargeinsekter fra gul til oransje har mange unike attributter å sette pris på. Bare ikke setter pris på dem for tett: banan edderkopper kan bite om alvorlig forårsaket.

Les videre for å lære mer, selv om du bør være bekymret for en banan edderkopp bite.

Bitt av en banan edderkopp

Ja, banan edderkopper biter mennesker, men de liker egentlig ikke det. Forskere vet at de er veldig sjenerte edderkopper, i den forstand at de prøver å unngå folk hver gang det er mulig. Du bør virkelig skremme eller true en edderkopp for å bite deg, for eksempel å holde den eller klemme den.

En bit av en banan edderkopp kan være ubeleilig, men det er ikke så skadelig som biter av andre edderkopper, som den brune recluse eller den svarte vedova edderkoppen. En banan edderkoppbit er vanligvis mindre smertefull enn en punktering D’Bee og forårsaker ikke ytterligere symptomer.

Hvordan behandle en bit av banan edderkopp

Typiske symptomer på en banan edderkoppbit er rødhet, blister og smerte i # 8217; biteområdet. Det er mulig at en person kan oppleve en allergisk reaksjon på banan edderkoppen. Dette ville forårsake symptomer som:

 • Pusteproblemer
 • opphovning
 • urticaria

Hvis du eller en person du vet hvordan du manifesterer disse symptomene, kontakt lege umiddelbart.

Ellers kan du følge følgende trinn for å behandle banan edderkoppbit hjemme:

 • Påfør en dekket ispakke med klut på bitt i 10 minutter om gangen. Dette vil bidra til å redusere brenning og hevelse.
 • Hold rent biteområdet vasker det med såpe og varmt vann.
 • Hvis området begynner å produsere blærer, kan du bruke en antibiotisk salve for å redusere risikoen for infeksjon.
 • Påfør en kortikosteroid eller antihistamin-basert krem ​​for å lindre kløe. Du kan også ta antihistaminer som difenhydramin (Benadryl) for å lindre symptomene.
 • Påfør aloe vera gel på irritert hud. Du kan bruke gelen direkte fra en ekte aloe-plante til ditt hjem eller kjøpe det fra disken.

Hvis L’aspekt av bittet ikke forbedres om noen dager, konsulter en lege.

Alt om banan edderkopper

Vitenskapelig kjent som nephila clavipes, banan edderkopper er oppkalt etter produktleverandører som ofte finner disse edderkoppene i bananer forsendelser fra Sør-Amerika.

Andre navn for banan edderkoppen

Andre navn for banan edderkoppen inkluderer:

 • edderkopp Calico
 • Giant Wooden Spider
 • Golden Silk Spheres Weaver
 • Golden Silk Spider
 • skrive edderkopp

Hanner og kvinner har et annet utseende

Forskere kaller edderkopper seksuelt trimmet banan. Dette betyr at den mannlige banan edderkoppen og den kvinnelige banan edderkoppen ser veldig annerledes ut og # 8217; en fra # 8217; andre. De fleste ville ikke engang innse at disse edderkoppene er av de samme artene hvis du legger en ved siden av # 8217;.

Her er en sammenligning av hovedtrekkene:

Edderkopper banan menn edderkopper banan kvinne lang ca 0.02 inches lang ca 1-3 tommers mørkebrune fargede gule flekker på # 8217; magen har brune og oransje ben med hårete tufts

Deres nettverkssilke er uvanlig sterk

Edderkoppen er den eneste arten av slekten Nephila som bor i USA og andre områder av den vestlige halvkule.

Nephila navn er gresk for & # 8220; spinning lidenskapelig & # 8221;. Dette virker hensiktsmessig, siden banan edderkopper kan edderkopp web veve opp til 6 fot. Og silken som brukes til å veve disse spindelvevene er utrolig sterkt.

Faktisk, ifølge en studie publisert i magasinet Naturgenetikk, Banan edderkopp silke er mer motstandsdyktig enn Kevlar, en fiber som brukes til å lage bulletproof jakker. Kvinnelige edderkopper har forskjellige typer silke kjertler som skaper spindelvev som er både sterke og visuelt vakre.

De spiser flygende insekter

Banana Spider Web er designet for å tiltrekke seg og fange en serie insekter, inkludert:

 • Mygg
 • bier
 • fly
 • møll
 • Vespas
 • små sommerfugler

De bor i skoger og åpne områder

Vanligvis finner du banan edderkopper i åpne områder i skoger og radredater. Hanner begynner vanligvis å vises i juli, med kvinner som følger fra slutten av sommeren på slutten av … høsten.

Stien løpere og terrengsykkel elskere kan ha et ansikt fullt av banan spindelvev hvis de ikke er forsiktige på slutten av sommeren.

Edderkopper veve sine spindelvev på steder der flygende insekter beveger seg, som trær eller busker. Derfor finner folk ofte dem alle og syn eller høyere.

Banan edderkopp fordeler

Selv om du ikke er en stor fan av edderkopper, er det flere grunner til å sette pris på banan edderkoppen. De forkynner små og mellomstore parasitter som vanligvis plager en person om sommeren, inkludert veps og mygg.

Banan edderkopper gir også ultra-resistente silke som forskere har forsøkt å utnytte mange former. Dette inkluderer som tekstil stoff, spesielt for opprettelsen av bulletproof jakker.

Forskere har også studert muligheten for å bruke banan edderkopp silke for å reparere skadede stoffer.

Selv om forskerne ennå ikke har forstått hvordan man utnytter kraften til banan edderkoppens silke for en storskala bruk, studerer de fortsatt veiene til denne edderkoppen og dens lyse edderkoppnett.

Main takeaways

Banan edderkopper er middels stor størrelse, avhengig av sex, og kan veve store og resistente spindelvev.

Generelt biter de ikke mennesker med mindre de holdes eller truet. Deres bite kan irritere huden, men legene anser ikke dem giftige som andre biter av edderkopper.

Hvis du ser en, kan du slutte å sette pris på sin ultra-sterke edderkoppnett før du flytter slik at edderkoppen kan fortsette å fange insekter som ellers de kan bite.