Bald baby: når håret vil vokse?

Del på Pinterest

Beskrivelse

Som alle nye foreldre, vil du krysse nysgjerrigheten bare tatt for å gi en første titt til din nyfødte.

Hvordan de vil være? Til de som ligner mer? En gang født, undersøk deres ansiktseksjoner, tær og fingre og ikke minst, vil du legge merke til håret ditt (eller mangle).

Det kan ikke sies at jeg venter vil ha et barns hår eller hvor mange vil ha. Noen barn er født med mye, og noen ble født med et perfekt skallet hode. Begge er normale situasjoner. Og så er det alt i midten.

Til slutt vil alle barna ha håret og før du legger merke til dem, vil du ødelegge dem for å pusse håret eller planlegge en første hårklipp.

Barn mister håret?

Det korte svaret er ja, de gjør det vanligvis. Under graviditeten vil noen av hormonene krysse moderkaken og sirkulere i barnets kropp. Kort tid etter fødselen begynner disse hormonelle nivåene å redusere. Hvis barnet ditt ble født med frodige hår, vil du legge merke til at de vil begynne å miste dem. Det samme skjer med neomammen når deres frodige løkker forsvinner sakte etter fødselen. Så senere kunne du se mange hår faller samtidig. Dette skyldes Telelogen Effluvium, prosessen som håret går tapt tre eller fire måneder etter en stressende hendelse.

Ikke panikk når du finner babyhår spredt på madrassen eller setet til bilen. Nyfødt hår begynner å falle i løpet av den andre måneden, fortsetter til barnet når ca 6 måneder. Hvis barnet ditt bruker mesteparten av tiden på baksiden, kan du merke et større skallet område på baksiden av hodet.

Når det nye håret ankom, kan du merke at det er en annen nyanse fra den opprinnelige fargen, veldig ofte lettere. Selv konsistensen vil trolig være annerledes, siden det nyfødte håret vanligvis er veldig fint og skjøre. Så vidt du er begeistret for deres nye tråder, forhindrer deg i å møte babyens hår eller bruke hår elastikk til de er litt og # 8216; større.

Født med et par hår?

Så barnet ditt har mindre hår enn vennens barn, eller ingen hår. Hvert barn er annerledes og søthet kjenner ikke hårgrenser. Nyt de første månedene av ditt lille liv, hår eller hår uten hår.

Den positive siden er at C’er mindre arbeid for å rense håret ditt. Bruk en klut til å rengjøre hodebunnen forsiktig og sørg for at du holder D’øye når det nye sløret håret kommer inn, fordi det vil gjøre det. De fleste barn kammet av den første bursdagen. Hvis din synes ikke å komme fram til det tidspunktet du forbereder kaken, ikke bekymre deg.

Genetikk spiller også en rolle å spille i dette. Gjennomgå barnets bilder for en bit & # 8216; av ro.

Hvis barnet ditt ser Calvo mens du nærmer seg hennes 2dre bursdag, snakk med legen din om mulige årsaker Baby skallethet. Vanligvis mistenker du hvis barnet ditt er mer enn 6 måneder og fortsatt mister mange hår.

Baby skallethet kan sjelden være forårsaket av sopp eller kan være en autoimmun tilstand. Behandlinger er tilgjengelige for begge tilfeller.

Barnepleieprodukter

Husk at babyens hud er veldig følsom og noen produkter som sjampo, såpe og vaskemidler for klesvask, selv om det er laget for barn, kan være for aggressiv for huden deres.

Bruk det mest delikate og naturlige vaskemiddelet du kan finne for deres sengetøy og klær og oppnå deg selv i det grunnleggende når det gjelder å bade barnet. Velg delikate produkter uten parfyme, uten fargestoffer som ikke irriterer huden.

Noen ganger rengjør barnet i varmt vann ved hjelp av en myk klut og minimums mengden såpe er alt du trenger fordi de ikke blir skitne og blir skitne, bortsett fra bleieområdet. De American Academy of Pediatrics Anbefaler å bade din lille bunt av glede ikke mer enn et par ganger i uken.

Det er den vuggenes hette?

Mange barn vil ha fett, men skumle hudangrep på hodet, litt mer enn andre. Hvis du oppdager squeaks av tørr hud som ser ut som flass, eller større flekker og rødhet på babyens hode, ser du sannsynligvis på den milde skorpeen.

De eksakte årsakene til denne tilstanden er ikke helt kjent. Den beste hypotesen er at hormonene i graviditeten handler på barnets sebaceous kjertler, noe som gjør huden sikre mer enn vanlig.

Flakene du merker på hodebunnen virker ganske tørr og ubehagelig, men ikke bry deg om at de ikke er smittsomme. De vises vanligvis i løpet av den første uken etter fødselen og kan fortsette i de følgende månedene, noen ganger selv etter deres første bursdag. Vask babyens hode ofte med en fuktig klut og bruk deretter en myk børste for å eliminere skalaer.

Noen barn reagerer godt, bruk av olje (olje D & # 8217, oliven for eksempel) for å forsiktig massere og oppløse den squamoushuden. Hvis Milky Crust utvider seg utover hodebunnen, kan legen anbefale en medisinsk sjampo.

Pass på at du bare bruker naturlige og uprøvde vaskemidler for å redusere barnets eksemfare.

Når skal du konsultere en lege

Hvis barnets hår fortsetter å falle etter 6 måneder, kontakt legen din om mulige andre problemer som ernæringsmessige mangler, autoimmune sykdommer eller sopp. Røde flekker eller hudoverføring av noe slag kan indikere mulige allergier og andre hudproblemer.

Bunnlinjen

Ikke bekymre deg hvis barnet ditt er født med få eller ingen hår, eller hvis du mister dem nesten alle i løpet av de første månedene etter fødselen. Pass på at du holder dem vekk fra solen, spesielt hvis deres hodebunn er utsatt.

Nyt hver dag med barnet ditt og feire magien i de tidlige månedene uten å la håret dilemma påvirke hvordan du føler deg.

Spørsmål:

Hva regnes som normalt når det gjelder babyhår?

Anonym tålmodig

TIL:

C’er et bredt spekter av & # 8220; normal & # 8221; Når det gjelder babyhår. Noen barn er født med et hode fullt av hår og deretter miste mye del i de første seks månedene (selv om noen aldri gjør). Noen barn er født og håret kommer senere. Og mange barn faller et sted i midten. Det er også normalt å miste mer hår på baksiden av hodet og holde dette skallede området lenger.

Karen Gill, San Francisco PediatricianSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.