Balanitt: Årsaker, symptomer og diagnose

Beskrivelse

Balanitt er hevelsen i preputasjon eller penishodet. Den balaniten påvirker omtrent 1 på 20 menn.

Balanitt forekommer hovedsakelig hos menn ikke omskåret. Det kan være smertefullt, men det er generelt ikke alvorlig. Det kan ofte lettes med å bruke aktuelle stoffer.

Hva forårsaker utviklingen av Balanite?

Balanitt er en betennelse på 8217; vanligvis forårsaket av kroniske hudforhold eller forhold. A’Feil hygiene kan bidra til hudirritasjon. Både utilstrekkelig rengjøring og A’overdreven renslighet kan legge til dette problemet. Tilstanden skyldes ofte overdreven vekst av bakterier eller gjær. Penisprepet er et ideelt sted for veksten av disse organismer fordi det kan felle fuktighet rundt penishodet.

Skader på spissen av penis eller omskudd kan forårsake hevelse og ubehag.

L’irritasjon i # 8217; området kan også forårsake balanitt. L’irritasjon kan skyldes:

 • Skyll ikke såpen helt fra penis etter dusjen
 • Bruke duftende såper for å rense penis
 • Bruker en såpe som tørker huden
 • Bruker duftende lotioner eller spray på penis

Noen avføringsmidler, sovende piller, smertestillende midler og antibiotika kan forårsake balansert som en bivirkning. Dette kalles den faste utbruddet av narkotika.

Andre årsaker til balanitt inkluderer:

 • Reaktiv leddgikt
 • ukontrollert diabetes
 • Seksuelle overføringsinfeksjoner som syfilis, trichomonas og gonoré

Balanitt symptomer

Hevelse og rødhet i preputionen kan indikere balanitt. Andre symptomer kan omfatte:

 • smal dyrebar
 • nedlasting
 • Pruriginøse kjønnsorganer
 • Smerter i kjønnsområdet
 • smertefull hud på penis

Penis tips hevelse kan utøve press på # 8217; urinrøret. Dette kan forårsake smertefull trang.

Diagnose av Balanite

Balanitt kan vanligvis diagnostiseres under en fysisk undersøkelse fordi de fleste symptomene er synlige. Ved utslipp kan legen ta en prøve med en bomullspute eller samle en prøve av urin. Vil sjekke det for tilstedeværelsen av bakterielle eller soppceller. Dette bidrar til å bestemme årsaken til balansen.

Når årsaken til balanitt er en kronisk tilstand i huden, kan legen utføre en biopsi. For en biopsi, fjerner legen et lite stykke stoff fra penis for å undersøke det for sykdommen. Du vil bli gitt til deg L’Lokalbedøvelse før legen samler prøven.

Balanitt behandling

Stopp bruk av alle såper, lotioner eller duftende pulver, siden de ofte er årsaken til irritasjon av forhuden. Bruk bare varmt vann for rengjøring.

Dressing

Etter en diagnose, vil legen sannsynligvis foreskrive en medisinert antiprurerende krem. Denne krem ​​bidrar til å stoppe kløe og # 8217; betennelse.

Hvis du har en infeksjon på 8217, kan legen foreskrive et antibiotikum eller antifungalt stoff for å eliminere det. Dette kan være alt du trenger for å stoppe betennelsen, hevelse, kløe og lossing.

Legen kan også foreskrive medisinske kremer med steroider for å redusere betennelse.

Bench behandling

Du kan prøve å kurere den balansert alene med en blanding av fortynnet eddik og burow-løsningen påført området med en pakke. Denne blandingen virker som en astringent. Astringents forårsaker hudkontraksjon, som bidrar til å lindre irritasjonen.

Kjøp nå Burow-løsningen.

Balanitten kan skyldes en sopp (en type gjærinfeksjon). I dette tilfellet kan du bruke en antifungal krem ​​som inneholder nistatin, clotrimazol eller terbinafina.

Kjøp en antifungal krem.

Selv aktuelle steroider som inneholder hydrokortison kan være nyttig. Kjøp en nå.

Hvis du prøver å motvirke behandlinger, ikke bruk dem i mer enn to uker. Hvis du ikke forbedrer, kontakt legen din for en evaluering. Det er viktig å sørge for at du ikke har et mer alvorlig helseproblem.

Komplikasjoner av balanitt

Raskt søke behandling for å redusere mulighetene for å utvikle komplikasjoner på grunn av balanitt. De mulige komplikasjonene inkluderer:

 • Arr i # 8217; penis åpning
 • Dolorøs tilbaketrekking av forecoen
 • Utilstrekkelig blodtilførsel til penis

Allergisk dermatitt kan være en årsak til balanitt som involverer ekstrem kløe, hudutslett, urtikaria og betent hud. Denne betennelsen kan føre til arr. Arrvevet i # 8217; åpningen av penis kan forårsake innsnevring av # 8217;. Dette kan føre til varig ubehag og problemer med å urinere.

fimose

Forutførelsen av noen menn avgår ikke selv etter behandling. Denne tilstanden er kjent som fimosis. Fimosis kommer ikke fra den akutte pananitten, men fra den langvarige balanittet (kronisk).

I noen tilfeller krever ubehandlet fimose kirurgi. De kirurgiske inngrepene kan føre til kutting av en sprekk langs den øvre delen av forecryset for å skille den fra penis. Andre kirurgiske inngrep krever omskjæring, den fullstendige fjerningen av forecrace. Først avtale med Balanite, desto bedre blir ditt perspektiv.

Hvordan å forhindre balanitt

Forhindre balanitt er like enkelt som å praktisere en korrekt hygiene. Ta en dusj hver dag, spesielt etter svette eller etter å ha sex. Du kan også forhindre balanitt:

 • Unngå bruk av duftende produkter eller deodoranter på penis
 • Tørker penis helt etter dusjen

Outlook

Symptomene på Balanite kan vare bare noen få dager hvis du møter dem så snart du gjenkjenner dem. Lange perioder med balanitt kan være en årsak til bekymring. Disse lengre tilfellene kan vanligvis forkortes med foreskrevne legemidler eller en benkbehandling. Men en korrekt diagnose er viktig.

De fleste tilfeller av balanitt kan løses med bedre hygiene og # 8217; bruk av aktuelle stoffer.