Bakuchiol, L & # 039 alternativ til retinol som hjelper huden BA

Del på PinterestPichamon Chamroenrak Design

Alle som har studert hvordan man skal behandle tynne linjer, har utbrudd eller mørke flekker sannsynligvis funnet ordet d’rekkefølge i hudpleie vitenskap: retinol.

Ellers er retinol ingrediensen for hudpleie å reversere tegn på aldring. Ulempene skjønt? Det er ganske vanskelig på huden, og når du begynner å bruke den, kan huden din bli vant til, og du vil ikke ha noen inkrementelle fordeler. Dette betyr at i slutten av å få de samme ensartede resultatene, kan du bare øke styrken av anvendelsen av applikasjonen på & # 8217;. Det ser ut som en intens forpliktelse på huden.

Men C’det var en ny ingrediens som gjorde en følelse som den søte retinol søsteren, som fungerer like kraftig. Bakuchiol (uttalte Buh-Koo-Chee-all) er et vegetabilsk ekstrakt som Skjønnhetspublikasjoner Ring A’naturlig alternativ, mindre irriterende og veganer.

Men det kan faktisk være kraftig og gunstig som hovedbestanddelen av dermatologer? Ved hjelp av eksperter og vitenskap har vi utforsket.

Først av alt, så «8217; er akkurat retinolen og hvorfor det fungerer?

Retinol er L’Og av hudpleie for å eliminere rynker, tynne linjer og ugjennomsiktig skinn. Det er den tredje kraftigste form for retinoid, et derivat av vitamin A, som fremmer cellefornyelse av huden og stimulerer kollagenproduksjonen. Søket viser 12 ukers søknad kan resultere i en jevnere, kompakt hud og fra # 8217; yngre ventetiden.

Betydning: dine bekymringer? Dekket!

Retinoid forbedrer:

  • struktur
  • tone
  • Hydreringsnivåer
  • Hyperpigmentering og solskader
  • rehabiliteringer og låser på akne

Typer av retinoider Det er fem typer retinoider, alle med forskjellige grader av effekten. Retinol er det tredje mest kraftige telleralternativet mens tretinoin og tazaroten er bare tilgjengelig på medisinsk resept.

Men selv om det er et gunstig alternativ for mange mennesker, og vi mener mange mennesker, kan det også være for vanskelig for de som har sensitiv hud.

Studier viser at bivirkninger kan være alvorlige som brennende, peeling og dermatitt. Og med en ingrediens som mister effekten over tid, er det ikke gode nyheter for folk som trenger å søke hele tiden. Disse negative aspektene er det som førte til populariteten til BakuChol.

Fanfare rundt Bakuchiol er ekte?

Del på Pinterest

L’Emerging Bakuchiol er et vegetabilsk ekstrakt som sies å ha blitt brukt i år i kinesisk og indisk reparator medisin.

; Er en antioksidant som ligger i frøene og bladene av den psororale anlegget Corylifolia & nr. 8221; forklarer Dr. Debra Jaliman, assisterende professor i Department of Dermatology på Icahn School of Medicine Del Monte Sinai. Studier har vist at Bakuchiol bidrar til å forhindre tynne linjer og rynker og hjelper med pigmentering, elastisitet og kompaktitet.& # 8221;

Fungerer gjennom de samme reseptorene som brukes av retinol, hvorfor mange kaller det A’naturlig alternativ til Retinol & # 8221; sier Dr. Joshua Zeichner, direktør for kosmetikk og klinikkforskning i dermatologi på Mount Sinai Hospital.

Det er klart at disse lignende resultatene er grunnen til at det gir retinol et løp for pengene dine.

Men det som virkelig gir til Bakuachiol din fordel? Vel, som nevnt ovenfor, er det et naturlig alternativ, noe som betyr at det ikke bare er så irriterende, men det er et godt alternativ for de som lager veganske kjøp, rene og i betraktning av hudforholdene som eksem, psoriasis eller dermatitt.

Bakuchiol er ikke et derivat av vitamin A, og det er ikke irriterende som en Quell’ingrediens & # 8221; sier Dermatologist Dr. Purvisa Patel. Og en liten test bekrefter det: i et studio med Deltakere 44, De som brukte retinolen, har rapportert en mer brennende og vanskeligere hudkonsistens.

Du bør gjøre passasjen?

Det avhenger av en person, fra hans hudpleiebehov og til og med fra personlige meninger om skjønnhet.

[Bakuchiol] har fordelen av å ikke forårsake irritasjon, sier Zeichner, ser det ikke noe alvorlig ulempe i # 8217; bruk bakuchiol. & # 8220; Det er imidlertid ikke klart om det er veldig effektivt som den tradisjonelle retinolen & # 8221;.

Jaliman mener at du ikke får de samme resultatene som retinol & # 8221;. Og Patel er D’enighet. En revisjon av 2006 viser at retinol har blitt studert siden 1984 og har blitt testet med mange flere deltakere enn BakuChol.

& # 8220; Det er fortsatt ikke mange data med [Bakuchiol] og kan være lovende & # 8221; sier Patel. Retinolen er imidlertid en bevist ingrediens som tilbyr hva som løfter i konsentrasjoner [som] leveres. Så for nå er retinolen [ennå] Standardgullet for en sikker og effektiv ingrediens i hudpleie som bidrar til å redusere tynne linjer og rynker & # 8220;.

oppsummering

Det gjør ikke vondt for å bruke Bakuchiol, spesielt hvis du har sensitiv hud, eller du har en seriøs rutine med mer aktuelle resepter. & # 8220; kan også bli brukt som et inngangsnivå produkt «, legger til Zeichner.

Og for de med en mer motstandsdyktig hud, kan du fortsatt blande og matche, avhengig av produktene du velger. [8220; Etter at huden din har blitt akklimatisert, kan du legge til retinolen i regimet i fremtiden. I noen tilfeller kan du bruke både Bakuchiol Retinol sammen for ytterligere fordeler & # 8220;.

Tross alt er ingrediensene mer liknende enn forskjellige, ingen er høyere enn # 8217;. & # 8220; lignende & # 8221; Stresser Jaliman, er søkeordet som de fleste eksperter bruker til å sammenligne de to. Med de riktige produktene, trenger du kanskje ikke engang å velge # 8217; en eller # 8217; andre.

For serumakkumulatorer som oss, er dette den beste skjønnhetsnyheten noensinne.

Bland og match ditt favoritt hudregime:

  • Ny på retinolen? Førstehjelp Skjønnhet Fab Skin Lab Retinol Serum 0.25% rent konsentrat ($ 58), Paula’S valgmotstandsbarriere Fuktighetskrem ($ 32) eller Neutrogena Rapid Rynklæring Repetenerating Cream ($ 22)
  • Leter du etter Bakuchiol? Test Ao Skincare # 5 Reparasjon Foryngende Nattbehandling Fuktighetskrem ($ 90), Biossance Squalane + Phyto-Retinol Serum ($ 39) eller Ole Henriksen Glow Cycle Retin-Alt Power Serum ($ 58)

Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid på Sin nettsideeller følg den Twitter.