Baderom Alle & # 039; Apple eddik: forhold som hjelper og hvordan å ta en

L’rå epler eddik (ACV) kan ha en rekke viktige helsemessige fordeler. Det blir ofte annonsert som en naturlig kake. Du har kanskje hørt om å bruke det for vekttap, infeksjoner, diabetes og mer.

L’ACV kan også hjelpe med en rekke vanlige hudproblemer og legge det til på badet ditt, kan forsterke hudpleie-rutinen. Han har kraftige antimikrobielle egenskaper som kan bidra til å lindre hudinfeksjoner og berolige irritasjonen.

Å være en delikat syre, kan ACV også bidra til å gjenopprette den naturlige balansen i huden pH. Dette hjelper huden din til å holde fuktighet og irriterende stoffer ut.

Les videre for å finne ut hva forskningen på & # 8217 sier; ACV bruk for visse forhold, og som ACV-bad kan gi deg lettelse.

Hvilke forhold kan dra nytte av et ACV-bad?

I tusenvis av år har folk rundt om i verden brukt eddik for medisinske formål. I dag har forskere nettopp begynt å studere den mulige bruken av’ACV for behandling av hudsykdommer som:

 • sopp infeksjoner
 • flass
 • eksem

TIL 2018 forskningsstudie Han fant ut at ACV kan brukes til å effektivt behandle infeksjoner forårsaket av forskjellige vanlige bakterier stammer. Imidlertid er det behov for videre forskning før leger kan anbefale ACV-behandlinger til sine pasienter.

Bakteriell gjær og vaginøs infeksjon

Gjærinfeksjoner og bakteriell vaginose er forårsaket av overdreven vekst av sopp eller bakterier i skjeden. Disse infeksjonene oppstår når normale og sunne bakterier blir invadert av dårlige bakterier, som Candida gjær.

TIL 2018 Studio Kanal utenfor menneskekroppen har oppdaget at ACV hemmer veksten av ulike typer bakterier og candida. Denne studien oppdaget at ACV var mer effektiv mot gjær hvis blandet 1: 1 med vann; vann.

Mot Staphylococcus aureus og e. coli, L’ACV fungerte selv om de fortynnet med 1:25 eller 1:50 rapporter, henholdsvis. Dette antyder at, hvis det legges til et delvis fylt badekar, kan ACV bidra til å bekjempe noen infeksjoner. Imidlertid er forskning direkte relatert til menneskekroppen.

Scalding

Til tross for stemmer på Internett, er det ingen bevis som tyder på at eplecider eddik kan hjelpe solenergi solbrenthet. Det kan også forårsake irritasjon.

I stedet for ACV anser det tilsetning av noen grønne teposer til et kaldt bad. Grønn te har antiinflammatoriske egenskaper eiendom som kan hjelpe deg med å berolige og behandle skadet hud.

Kropp lukt

L’Kropps lukt oppstår når svette blander med sunne bakterier på huden. L’ACV kan effektivt drepe forskjellige typer bakterier på kroppen din, selv om de vitenskapelige resultatene av dette er tatt bare utenfor menneskekroppen.

Selv om det ikke har blitt demonstrert, ta et ACV-bad kan bidra til å naturligvis eliminere noen av disse bakteriene, i hvert fall midlertidig. Det er et godt naturlig alternativ til deodoranter, som generelt også inneholder antibakterielle midler.

Eksem

Sunn hud er beskyttet av en naturlig syrebarriere. Når denne barrieren blir mindre syre, fungerer det ikke riktig. Dette gjør det mulig for fuktigheten å unnslippe, forårsaker tørr tørrhet. Barrieren er også ansvarlig for hudbeskyttelse mot irriterende agenter. Uten det er huden lett betent.

utdanning Vis at folk med eksem har en høyere hud pH, noe som betyr at deres beskyttende barriere ikke er syre som det skal være. L’ACV er en liten syre. Hvis det brukes lokalt, kan det potensielt hjelpe til med å gjenopprette hudens beskyttelsesbarriere.

Mens noen mennesker med eksem rapporterer en forbedring av symptomene etter et ACV-bad, er det behov for videre forskning for å bekrefte fordelene.

ICU

A’urinveisinfeksjon (UTI) oppstår når C’er overdreven vekst av bakterier et sted langs urinveiene. Selv om det aldri har blitt testet på mennesker, kan ACV bidra til å beseire noen bakterielle infeksjoner, vurdere forskere.

Det er imidlertid viktig å forstå at UTI vanligvis finnes i blæren eller i # 8217; urinrøret. Når du bader, kommer vannet ikke inn i # 8217; urinrøret, så drikke ACV kan være bedre enn våt oss.

Videre kan IVUS som spre seg forårsake alvorlige komplikasjoner. Selv om du kunne prøve ACV som en komplementær terapi, snakk med legen din hvis du mistenker at du har en UTI.

Flass

Flass er forårsaket av mange forskjellige ting. En mulig årsak er en sjampinjong som ligner på en gjær som heter Malastezia. Selv om de fleste har Malastezia på hodebunnen, kan det i noen mennesker forårsake flass.

Det er ingen søk for å støtte bruken av ACV for flass, men har antifungal egenskaper. Det kan potensielt hjelpe drepe denne soppen som forårsaker flass. Senk hodebunnen i et ACV-bad kan tilby lettelse fra flass. Hvis det ikke virker, er det noen andre hjemmemedisiner for å eliminere flass naturlig.

Tørket hud

Din hud har en naturlig syrebarriere. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han oppdaget at huden mer er sur, jo mer sunn. Dette skyldes at det beskyttende laget hjelper huden til å holde fuktigheten.

Dessverre blir huden mindre sur hvis det vaskes med såpe og vann. L’ACV bruk i stedet for såpe eller # 8217; Soaking i et ACV-bad kan hjelpe huden til å opprettholde sin naturlige surhet. Dette kan forhindre tørrhet og skade.

Foten av # 8217; atlet

Foten av # 8217; atleten er forårsaket av en soppinfeksjon på 8217. L’eddik har lenge vært brukt som en naturlig behandling for nagelsmushrooms.

I dag, Undersøkelser Viser at eple cider eddik har noen antifungine egenskaper. Dessverre har ACV ennå ikke blitt testet på tinea, typen bakterie som forårsaker foten D’atleteren, kløen på «8217; atlet og ringorm. Prøv disse andre naturlige hjemmemedisinene for å lindre symptomene.

Smerten i ledd

Mange forskjellige forhold kan forårsake ledsmerter. Smerten selv er generelt forårsaket av’betennelse rundt leddene. Hvis du lider av ledsmerter, kan du ha behandlet den hjemme med en benk-kutt anti-inflammatorisk som L’ibuprofen (Advil, Motrin) eller naproser (Aleeve).

I en nylig studie, Forskerne fant at eddik er en effektiv antiinflammatorisk i mus. Dette betyr at det potensielt kan fungere som antiinflammatorisk hos mennesker. Men i denne studien har musene imidlertid inntatt eddik i stedet for nedsenket i den.

Kviser og vorter

Mange bruker ACV som spotbehandling for hudproblemer som kviser og vorter. L’ACV-applikasjon direkte på en kvise kan bidra til å eliminere bakteriene som hindrer porene. Påfør det på vorter kan bidra til å brenne dem.

Bade i # 8217; ACV kan bidra til å forhindre dannelse av kviser og vorter ved å eliminere bakterier og virus. Disse behandlingene kan fungere for noen mennesker, men har ikke vært vitenskapelig bevist. Mer informasjon om # 8217; Apple eddik for fjerning av vorter.

Hva er den beste måten å tegne et ACV bad på?

Å forberede et bad alle’Apple eddik:

 • Fyll en tank med varmt vann (ikke kokende).
 • Legg til 2 rå epler kopper.
 • Bland vannet; vann.
 • Senk i 15-20 minutter.
 • Åpne dusjen og skyll med eller uten såpe.
 • L & # 8217;

  C’det var mye clamor på’eple cider eddik, delvis begrunnet og delvis nei. L’ACV er ganske ufarlig, så vær så snill å prøve det, men forvent ikke at det skal være en magisk omsorg for alt.

  Noen av betingelsene som er nevnt ovenfor, har andre mer effektive hjemmeforbedringer som du kan prøve. Snakk med legen din om behandlingsalternativer hvis du prøver hjemme rettsmidler ikke fungerer for deg.