Bacillus Coagulans: Fordeler, bruksområder og definisjon

Beskrivelse

Bacillus Coagulans er en god type bakterie, kalt probiotisk. Det produserer melkesyre, men det er ikke det samme som Lactobacillus, en annen type probiotisk. B. Koagulaner er i stand til å generere sporer under sin reproduktive livssyklus. Dette er forskjellig fra Lactobacillus og mange andre probiotika. Denne kapasiteten tillater b. Coagulans å holde seg inaktive under vanskelige forhold, som kan drepe andre probiotika.

Av denne grunn er denne bakteriestammen spesielt robust. Er i stand til å motstå ekstreme miljøer, for eksempel høye nivåer av syre, i magen. Dette kan gjøre b. Koagulaner spesielt effektive i # 8217; lindre magesmerter og andre lidelser.

Hva er skjemaene og dosene?

Den beste måten å introdusere b. Coagulans er gjennom naturlige matkilder. Er tilgjengelig i gjærede matvarer som Sauerkraut, Kimchi og Yoghurt.

B. Coagulans er også tilgjengelig i et supplementskjema. Den kan kjøpes i kapsler eller gelcaps og vegetariske eller veganske formler. Kosttilskudd kan selges i sporet, i sovende tilstand til den er aktivert i # 8217; tarmene.

B. Coagulans er produsert av mange selskaper. Noen stammer av b. Coagulans eies også av bestemte produsenter. I noen tilfeller ble de proprietære stammene i probioticet generelt anerkjent som trygt (gras) fra US Food and Drug Administration (FDA).

Fordi B. Coagulans er produsert av så mange selskaper, det er ingen spesifikk dosering for bruk. Probiotika kan doseres basert på antall levende organismer som inneholder, ofte for totalt milliarder. De kan også doseres som enheter som danner kolonier.

Pass på at du følger indikasjonene på pakken for å få den riktige dosen. FDA overvåker heller ikke renhet eller kvalitet på kosttilskudd og probiotika på samme måte som de gjør mat og narkotika. Det er viktig å kjøpe fra ett’respektabelt selskap og snakke med legen din før du begynner å ta kosttilskudd.

Hva er fordelene og anvendelsene?

B. Coagulans ble analysert i både dyr og på & # 8217;. Nasjonalbiblioteket i USA medisin Den komplette databasen med naturlig medisin ga denne probiotiske en utilstrekkelig testpoeng for effektiviteten. Noen små studier tyder på overbevisende fordeler, men b. Koagulanere må studeres mer. Les videre for å lære om mulige fordeler med b. koagulanere.

Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS)

En liten en studere Personer med IBS undersøkte effektene av b. Koagulans for IBS symptomer. Disse inkluderte magesmerter, diaré og forstoppelse. Alle tre symptomene har blitt betydelig forbedret i deltakerne til hvem en symbiotisk inneholdende B har blitt administrert. Koagulaner sammenlignet med en placebo.

Leddgikt

Litt studereAnalysert den antiinflammatoriske kapasiteten til b. Koagulaner på en gruppe på 45 menn og kvinner med reumatoid artritt. Deltakerne ble administrert probiotisk i tillegg til deres standard terapeutiske regime i to måneder.

Sammenlignet med placebo-gruppen, deltakerne som tok b. Coagulans rapporterte mindre funksjonshemninger. De hadde også en bedre evne til å delta i daglige aktiviteter, for eksempel lange turer. Deltakerne viste også en reduksjon av det reaktive proteinet (CRP), en markør for betennelsen.

Forstoppelse

Ajapanese studere har analysert tarmbevegelsene og de fekale egenskapene til deltakerne i to uker. Disse deltakerne hadde en selvbestemt trend på forstoppelse. Deltakerne har blitt administrert til deltakerne i B. Koagulans lilac-01 som inneholder okara soya pulver eller bare en placebo av okara pulver. De som fikk b. Koagulaner viste en bedre tarmfunksjon. De rapporterte også mindre episoder av ufullstendig evakuering.

Intestinal gass

En liten en studere Av de 61 deltakerne undersøkte en logg eier av b. Koagulanere på symptomer relatert til tarmgasser etter måltid i forhold til en placebo. Symptomene inkluderte flatulens, distensjon av mage og magesmerter. De som fikk probiotisk viste en betydelig forbedring i smerte. De hadde også en sterk forbedring i abdominal distensjon enn placebo-gruppen.

Respiratorisk infeksjon

En liten en studere av 10 menn og kvinner undersøkte effektene av en patentert bist med b. Koagulaner på immunforsvaret. Deltakere behandlet med probiotika viste større produksjon av T-celler som svar på og # 8217; influensa A og # 8217; Adenovirus. Disse cellene bekjemper sykdommer.

Det er bivirkninger og risiko?

Som med ethvert supplement, diskuter om du skal ta eller ikke. Koagulaner med legen din før du begynner å ta den. Det er også noen risiko og bivirkninger å vurdere:

  • Probiotika av alle typer Det kan utløse allergiske reaksjoner.
  • Gravide og ammende kvinner er Anbefales for å unngå å ta supplementet fordi det ikke var nok forskning på effekten.
  • B. Koagulanere kan forstyrre antibiotika og immunosuppressor med narkotika. Diskuter din bruk av disse stoffene med legen din før du tar dette tillegget.
  • B. Coagulans er Muligens trygg Hvis tatt muntlig i en periode på seks måneder eller mindre. For tiden er det ingen signaliserte bivirkninger hvis det tas som angitt.

L & # 8217;

B. Coagulans er et probiotisk som kan ha dyrebare helsemessige fordeler. Har blitt sporadisk studert i flere områder, som for eksempel reumatoid artritt og IBS, men videre forskning er nødvendig på alle områder. Diskuter din bruk av dette probiotiske og ethvert annet supplement med legen din før du begynner å ta den.