Baby Massasje: Fordeler, når du starter, massasje teknikker og mer

Beskrivelse

Barnas massasje har en rekke fordeler. Ved hver søt kjærtegn vil barnet ditt føle seg matet og elsket, styrke koblingen mellom dere to. Massasjer vil også tillate barnet ditt å føle seg mer avslappet, noe som kan forbedre søvn.

Noen Undersøkelser antyder at barnas massasje også kan fremme sunn vekst, selv om det er behov for videre forskning.

Du vet ikke hvor du skal begynne? Vi setter sammen en praktisk guide på fordelene og teknikkene. Vil lære deg alt du trenger å vite om barnas massasje.

Bonding gjennom barnets massasje

Baby massasjer er en fin måte å komme nærmere deg og ditt barn. Tillit og kommunikasjon utvikler seg mens du samhandler med barnet ditt. Din beroligende berøring vil også gjøre din elskede og bevart barns følelse.

Selv barnet ditt vil føle seg avslappet under en massasje. Anekdotiske rapporter antyder at denne avslapningen kan bidra til å forbedre søvn, men ytterligere forskning er nødvendig.

Baby Massasje Helsefordeler

Sekund Internasjonal forening av spedbarnsmassasje (IAIM), Baby Massasje kan bidra til å stimulere sirkulasjons- og fordøyelsessystemene. Dette kan i sin tur hjelpe noen barn med forhold som:

  • gass
  • spasmer
  • kolikk
  • forstoppelse

Massasjer kan også bidra til å lindre muskelspenning, veksthøye og teething ubehag Stimulere veksten i premature nyfødte.

Imidlertid A Systematisk revisjon av Cochrane Han fant noen tester for disse fordelene som ble rapportert. Videre forskning er nødvendig for å støtte disse uttalelsene.

Hvis barnet ditt har helseproblemer, bør du først snakke med legen din for å bestemme om du skal massere den.

Når skal du starte barnets massasje

De Jeg Miro antyder at foreldre introduserer berøring så snart barnet er født.

Mange mødre og pappa elsker å gjøre det ved å sette sitt barn på brystet, fra bare hud til naken hud. Dette er kjent som hudpleie til hud eller kangaroopleie. Mens han holder barnet ditt tett, begynner han gradvis å strekke bena og ryggen. Så gå til andre områder som armer.

Etter de første ukene fra fødselen, kan du begynne å massere barnet ditt. Men sørg for at du følger barnets humør. Barnet ditt skal være rolig, årvåken og glad når du er klar til å gjøre ham til en massasje. Utfør aldri noen massasje teknikk som du ser ut til å gjøre barnet ditt ubehagelig.

Det er ikke den beste tiden for en massasje når barnet ditt vender hodet bort fra deg eller stivner armene, ifølge Mayo Clinic. Mayo Clinic foreslår også å vente minst 45 minutter etter en feed. L’utførelse av en barnemassasje for tidlig etter å ha spist kan forårsake oppkast.

Hvor mange ganger kjører du barnets massasje

Frekvensen som barnas massasje avhenger av deg og ditt barn. Noen foreldre gir sine barn massasje hver dag, mens andre foreldre masserer sine små hver annen dag.

Du kan massere barnet ditt om morgenen for å starte dagen eller om natten før du sover for å hjelpe barnet ditt søvn. Vær oppmerksom på barnets signaler for å bestemme den beste massasjedigen.

Teknikker for å massere barnet ditt

Her er noen forslag og teknikker som vil hjelpe deg og barnet ditt til å få mest mulig ut av massasjeiden.

A’innbydende atmosfære er viktig

Masser barnet ditt i et varmt og rolig sted.

Sørg for at du og barnet ditt er på et komfortabelt sted. Sett dem på et håndkle på baksiden, slik at de kan holde visuell kontakt. Det kan være på deres skiftbord eller på sengen din. La ham vite at det er massasje tid mens jeg staver dem.

Sakte begynner

Sett barnet ditt på ryggen og begynn å gni hver eneste del av kroppen sakte. Din berøring skal være snill mot # 8217;.

Pass litt & # 8216; Tid til å massere hver del av kroppen, starter fra hodet og beveger seg gradvis til føttene. Det er ingen bestemt tid som anbefales for massasje. Hver del av massasjen skal vare så lenge du og barnet ditt har det gøy.

Du kan også prøve å sette barnet ditt på magen din for en kort massasje, selv om noen barn ikke liker å være lenge på magen din.

Gjenta alt igjen

Hvis du og barnet ditt nyter massasjen, fortsett å gjenta gnidningsbevegelsene, starter igjen fra hodet og kommer ned mot føttene.

Fortsett å snakke

Alltid kommunisere med barnet ditt under massasje. Gjenta navn og ordet & # 8220; slappe av & # 8221; for å hjelpe dem med å rolige seg selv.

Du kan også fortelle en historie eller synge deres favoritt barnehageryme mens du beveger deg i kroppen.

L’olje er valgfritt

Noen foreldre finner oljen for rotete, mens andre bruker det til å eliminere hudfriksjonen fra massasjen. Hvis du bruker oljen, må du sørge for at du kjøper en luktfri og spiselig fordi barnet ditt kan sette det i munnen din.

For det første, prøv oljen, påfør en liten mengde på babyens hudområde. Sjekk om barnet ditt har en reaksjon. Dette er spesielt viktig for barn med sensitive allergier eller hud.

L & # 8217;

Baby massasjer er en fantastisk avslappende terapi som beroliger barnet ditt og favoriserer linken. Imidlertid er massasjen ikke naturlig for alle foreldre. Ikke bli motløs hvis du masserer barnet ditt virker ikke alle & # 8217;.

Du og barnet ditt, du må kanskje øve et par ganger før du får den rette massasjen. Med alle øvelser, utvikle en dypere og mer kjærlig bånd med barnet ditt. Fortsett dermed, selv om jeg starter begynnelsen, kan du lære massasjer for barn. Ditt barn vil takke deg.