Baby Hit Head: Hva skal du se etter og når du skal bekymre deg

Se den svimlende babyen, så stagger og deretter & # 8211; på en tid som ligner på & # 8220; Matrix & # 8221; som på en eller annen måte oppstår både i sakte bevegelse og i et blink D’Eye & # 8211; falle. Å, skrik. Tårene. Og et stort egg d’gås som vokser per sekund.

Vi vet hvor skummelt kan være når ditt dyrebare barn slams hodet. Og hvis du opplever dette akkurat nå & # 8211; Glassando din lille knute mens du leter etter hva du skal gjøre etter & # 8211; Du er på rett sted.

Først, ta et dypt pust og prøv å være rolig. Mesteparten av tiden er Dossi til hodet relatert til høsten mindre og krever ikke medisinsk behandling.

Faktisk dette 2015 Studio Han konkluderte med at hodeskader knyttet til fallet i små barn vanligvis ikke forårsaker alvorlig skade.

Samtidig, Sentre for sykdomskontroll og forebygging Det sier at fossen er den viktigste årsaken til førstehjelpsbesøk knyttet til traumatiske hjerneskader i barn opp til 4 år. Husk at dette er sjeldent.

Så, i det sjeldneste tilfelle er det noen signaler som bør varsle deg om å søke akuttmedisinsk hjelp.

Når du får akuttmedisinsk hjelp etter at barnet ditt har slått på hodet

Først av alt, noen beroligende statistikk: andre en studie Kort sagt fall i små barn, fører bare 2-3% av fossen til en enkel lineær brudd på skallen, og de fleste av disse forårsaker ikke nevrologiske problemer. Bare L’ca. 1% av bruddene i hodeskallen relatert til utilsiktet fall på grunn av hjerneskade til moderat til alvorlig.

Når det er sagt, er det imidlertid viktig å være klar over symptomene på en traumatisk hjerneskade, inkludert hjernekjører, som vanligvis oppstår innen 24-48 timer fra # 8217; ulykke.

Hvis barnet ditt viser et av disse symptomene etter å ha hatt en hodeskader, ring 911 eller ta det umiddelbart til nærmeste beredskapsrom:

 • Ukontrollert blødning fra et kutt
 • A’dent eller et mykt punkt som stikker ut på skallen
 • Echimosis og / eller overdreven hevelse
 • oppkast mer enn en gang
 • uvanlig døsighet og / eller vanskeligheter med å holde seg vigilant
 • Tap av bevissthet eller manglende svar på varen / til berøring
 • Blod eller væsker drenerer fra nese eller ører
 • et angrep
 • En mistenkt nakke / ryggmargsskade
 • åndedrettsproblemer

Fordi barn bang hodet

De utilsiktede strekkene til hodet er en av de vanligste lesjonene mellom nyfødte og små barn. Men dette gjorde det alene, kan ikke hindre deg i å gjenta scenen i hodet mens du tenker på hvordan finalen ville omskrive.

Men et slag mot gresskar relatert til høsten skyldes i stor grad det fysiske staturen og utviklingen av et barn, ikke til foreldrene dine. Barnas hoder er ofte proporsjonalt større enn deres kropp, noe som gjør det lettere å miste balanse; balanse.

Videre endres fysisk styrke og barns evner, som påvirker deres stabilitet og koordinering. Den samme søte rystende turen kan sette dem i fare når de møter en ny uregelmessig overflate eller et morsomt objekt å kjøre.

Dette, kombinert med et barns trend for å engasjere seg i flere mørker som gjør dem klatre, hopper eller prøver å fly bare for spenningen, kan være den perfekte ligningen for et dårlig dykk. Faktisk er barn kjent for disse vanlige skyldige i lesjoner til hodet:

 • Glidende i karet
 • faller til # 8217; tilbake
 • faller fra en seng eller et skiftende bord
 • Faller etter klatring på møbler eller benkeplater
 • faller inne eller ute av vuggen
 • Stew tepper eller objekter på gulvet
 • trinn fra trinn eller skalaer
 • faller under L’bruk av en walker (en av grunnene til at slike vandrere anses usikre)
 • Faller fra lekehusets svinger

L’Høyde hvorfra et barn faller, er relatert til alvorlighetsgraden av lesjonen, så hvis barnet falt fra en større avstand (for eksempel med en barneseng eller en arbeidsflate), er den største risikoen for alvorlig skade.

Typer og symptomer på kranialtrauma

Begrepet & # 8220; Cranial Trauma & # 8221; Inkluderer L’komplett spekter av skader, fra en liten knutepunkt på pannen til en traumatisk hjerneskade. De fleste korte krypede skader blant barn faller inn i kategorien «8220; mild & # 8221;.

Milde hodeskader

Mild hodeskader betraktes som lukket, noe som betyr at de ikke involverer skallefrakturer eller underliggende hjerneskader. I disse tilfellene, hevelse og en stor & # 8220; protuberance & # 8221; eller blåset på huden kan vises uten ytterligere symptomer.

Hvis barnets fall har forårsaket en kutt eller lacerasjon, kan det være en betydelig blødning som krever medisinsk behandling for å rense og suturere såret, selv om det ikke er hjerne eller skalleskader.

Etter et slag mot hodet, kan barna prøve hodepine og ubehag. Men i denne alderen er det vanskelig for dem å kommunisere denne følelsen. Det kan dukke opp som en større masete eller vanskelighetsgrad.

Hodeskader til moderat til alvorlig

Brain lesjoner fra moderat til alvorlig representerer minoriteten til de som er relatert til falt av det nyfødte. De kan innebære:

 • Skallen frakturer
 • Contusions (når hjernen er blåst)
 • Cerebrale varer (når hjernen er rystet)
 • blødning i hjernen eller rundt lagene rundt hjernen

Cerebral dukker opp er den vanligste og minst alvorlige typen traumatisk hjerneskade. En cerebral følelse kan slå flere regioner i hjernen, forårsaker problemer i hjernens funksjon. Tegnene på cerebral følelser hos barn kan inkludere:

 • hodepine
 • Tap av kunnskap
 • Endringer i klokke
 • Kvalme og oppkast

Selv om de er super sjeldne, kan mer alvorlige skader føre til en skallefraktur, som kan utøve press på hjernen og også forårsake hevelse, blåmerker eller blødninger rundt eller alle interiøret i hjernen. Dette er de mest alvorlige omstendighetene som krever akuttmedisinsk behandling.

Det er viktig at medisinsk behandling administreres så snart som mulig for å redusere potensialet for langsiktig hjerneskade og tap av fysisk og kognitiv funksjon.

Som & # 8211; og når & # 8211; & # 8216; se og vente & # 8217;

I de fleste tilfeller, & # 8220; se og vente & # 8221; (Med mange ekstra omsorg) er den mest hensiktsmessige adferdslinjen etter en liten innvirkning på et barns hode.

Husk symptomene på et mer alvorlig kranialtrauuma, observere eventuelle endringer i atferd eller nevrologiske underskudd innen 48 timer fra # 8217; ulykke.

Andre måter å ta vare på din lille såret under vakt- og ventetiden:

 • Påfør is som tolerert av barnet ditt
 • Rengjør og bandasje noen små kutt eller slitasje på huden
 • Kontroller endringene / konsistensen i størrelsen på babyens elever
 • Sjekk barnet ditt mens du sover under sovende og natt
 • Ring barnets barnelege for å få en guide hvis du er bekymret

Når du ringer barnets barnelege

Vet bedre barnet ditt, så hvis du også er eksternt bekymret, ikke nøl med å ringe barnets barnelege for et ekspertråd om hva du skal gjøre neste gang. De vil kanskje vurdere barnet ditt som en forholdsregel og dokumentere såret for deres kliniske mappe.

For å evaluere en lesjon til hodet, vil barnelege eller beredskapsdoktor trolig spørre deg hvordan skaden oppstod, hva gjorde barnet ditt før såret og hvilke symptomer han manifesterte etter såret.

De kan også lage en rekke nevrologiske undersøkelser og # 8211; Ser på babyens øyne og svar på stemme og føler deg Og også en generell fysisk undersøkelse.

Hvis noe i denne eksamen utløser bekymringen for alvorlig hjerneskade, kan legen bestille en bildebehandlingstest som en TAC. TC-skanning utføres vanligvis bare når det er tegn på alvorlig hjerneskade.

Selv om sjeldne, kan legen råde deg til å gå til nærmeste beredskapsrom for en vurdering, en mer umiddelbar intensiv diagnose eller terapi. Eller, de vil kanskje se barnet ditt i noen timer i løpet av en periode på & # 8220; se og vente & # 8221; Under medisinsk tilsyn.

Behandle såret til et barns hode

Behandling for lesjoner til hodet avhenger av tyngdekraften. I milde tilfeller er is, hvile og ekstra kosninger den beste medisinen. (Ikke engang en dårlig behandling for Dossi av voksenhodet.)

Etter en cerebral følelse, kan barnets barnelege anbefale hyppig overvåking, samt aktivitetsbegrensninger.

For mer alvorlige skader er det viktig å følge legenes anvisninger. Vanligvis krever bare alvorlige traumatiske lesjoner til hodet kritisk sykehusintervensjon som kan omfatte medisinske og kirurgiske behandlinger, samt fysioterapi.

Utsikter om skade på spedbarnshodet

De fleste av de små hodestøttene i små barn representerer ikke noen risiko for langsiktige komplikasjoner, takket være himmelen.

Men C’er en forskningsorgan som fører til lette langsiktige bekymringer, selv med mindre traumatiske hjerneskade. EN 2016 studio som fulgte en svensk kohorte konkluderte med en mulig korrelasjon mellom en traumatisk hjerneskade (inkludert små hjernekjører) i # 8217; barndommen med økt risiko for psykiske helseproblemer, funksjonshemming og jevn dødelighet i # 8217; voksen alder. Hvordan kan du forvente, barn med flere hodeskader har enda større langsiktige risikoer.

L’American Academy of Pediatrics ekko dette Forskning presentert på sin nasjonale konferanse i 2018. I studien av barn som har blitt diagnostisert med en mild til alvorlig traumatisk hjerneskade, utviklet 39% neuropsykiatriske symptomer på opptil 5 år etter skade, som hodepine, psykisk lidelse, intellektuell funksjonshemning, depresjon / angst, kramper eller hjerneskade.

Denne meldingen bidrar til å forhindre mer alvorlige tilfeldige fall som kan påvirke barnets helse, vekst og utvikling.

Forslag for å hindre hodet og skadehullene

Selv fra tid til annen er det uunngåelig at en liten innvirkning på hodet oppstår, her er noen forslag for å holde barnet vekk fra farer.

 • Installer og fikse portene for barn på toppen og på bunnen av trappen.
 • Vær oppmerksom på våte områder på harde gulv (spesielt rundt svømmebassenget og badflatene).
 • Installer glidende matter i badekar og tepper på badet gulvet.
 • Fikse møblene på veggene godt.
 • Hold små barn bort fra farlige ting som å klatre på.
 • Ikke sitte eller la barnet ditt på hyllene.
 • Unngå å bruke baby jenter barnevogner med hjul.
 • Fjern snubling risiko.
 • Vær forsiktig på lekeplassene som ikke har mykere overflater.

L & # 8217;

Ikke C’det er tvil: Når barnet ditt faller, kan hans tårer matche dine frykt og tårer. Det er normalt å bekymre seg, men du er sikker på at de fleste små hodeskjermer ikke forårsaker alvorlig hjerneskade eller krever akuttmedisinsk behandling.

Det er imidlertid sjeldne tilfeller der det kan forårsake en mer alvorlig traumatisk hjerneskade. I dette tilfellet vet du symptomene for å holde D’øye og ring alltid barnets barnelege eller leter etter akuttmedisinsk hjelp hvis du tror det er nødvendig.