Baby faller: Når det skjer?

Barnets fall er et av de første tegnene som kroppen din forbereder seg på arbeidskraft.

Når du verifiserer L’Fatal Event, Venner, Familie og Perfect Strange Probables Velkommen Bump som ser lavt ut. & # 8220; oh! Det ser ut til at barnet har falt & # 8220; de vil si.

Men hva betyr egentlig baby dropping? Og C’det er en måte å forutsi når det vil skje?

101 Lightening

Når folk snakker om barnets høst, refererer de faktisk til et begrep som heter Lightening. Belysning og lighting er et av hovedsignalene til # 8217; nærmer seg arbeid.

Skjer når babyens hode bokstavelig talt & # 8220; Falls & # 8221; lavere i bekkenet, involverer i pubic bein. Dette begynner nedstigningen av barnet ned og i verden.

L’Lightening kan begynne allerede noen uker før arbeidet er faktisk startet. Men for noen kvinner, bare noen få timer før’begynnelsen av travaglio.

Hver graviditet er forskjellig. Mens Travaglio ikke er langt borte for noen kvinner når barnet faller, kan andre få uker å gå. Og noen føler aldri at barnet deres faller til travailen starter offisielt.

Travaglio progression

Det er 11 stasjoner (fra -5 til +5) som brukes til å beskrive hvor dypt babyens hode er dypt inne; inne i bassenget ditt.

Den høyeste stasjonen er -5, når babyens hode fortsatt flyter over hoftene. Den laveste er +5, når babyens hode er tydelig synlig på omverdenen. Tenk deg en vertikal skala med null i midten. Dette er når barnet ditt er godt hekta på ditt sentrale basseng.

Vanligvis vil barnet bevege seg dypere med fremdriften av travaglio. Hvis du har hatt en eller flere barn, kan barnet ditt & # 8220; Settle & # 8221; høyere før.

For eksempel, da jeg følte at du gikk med en bowlingkule mellom beina med min andre datter, fortalte jordmoren meg at hun hadde falt i en +1-posisjon. Derfor var jeg så ubehagelig. Men til min neste kontroll, kom han tilbake til å flyte muntert med A -1. Barn kan være vanskelig på denne måten. Mer informasjon om føtalstasjonen.

Tegn

Dessverre, ikke C’Det er virkelig en god måte å forutsi når barnet ditt faller. Dette er fordi det er annerledes for hver kvinne. Noen ganger faller barn rett og slett ikke opp til # 8217; begynnelsen av travaglio. Generelt vil kvinner i sin første graviditet legge merke til at deres barn har falt om to uker før fødsel. Det er umulig å gjøre spådommer for kvinner som har hatt tidligere barn.

Men generelt, hvis barnet ditt faller før arbeidskraft, vil du sikkert kunne si det. Her er fem tegn du kan legge merke til.

1. Du kan puste lettere.

Når et barn faller, faller fysisk inn i bassenget ditt. Dette betyr at C’mindre press på membranen, så du kan legge merke til at du kan puste lettere.

2. Du kan føle mye mer press.

Når barnet ditt faller, kan du merke en betydelig økning i trykket i bassenget.

Dette kan være et øyeblikk når du utvikler en signifikant & # 8220; Waving & # 8221; av graviditet mens du justerer. Dette er trolig den samme følelsen av å gå med det som ser ut som en bowlingkule mellom bena. Når min 2-årige datter fortalte ham bedre da han spurte meg: Mamma, fordi du går som en pingvin?& # 8221;

3. Legg merke til en økning i utslippet.

Når barnet har falt, vil hodet hans late som fysisk mer på livmorhalsen. Dette vil hjelpe livmorhalsen til tynn og utvidet til å starte arbeidskraft. Ceipset vil bevege seg fri for mucushetten som tjente til å blokkere livmorhalsen.

Du kan legge merke til en økning i sekreter i de siste ukene med graviditet som kommer ut som den faktiske slim. Eller det kan bare være en tettere nedlastingstrøm. Hei, ingen sa at graviditeten alltid har vært vakker, bare?

4. Ta hyppigere reise på badet.

Det beste barnets hode på blæren og barnet vokser i et pund i uken? Denne ligningen tilsvarer turer på badet om hvert 10. sekund. Velkommen til slutten av graviditeten.

5. Du har bekkenpine.

Et merkelig symptom på barnets fall er & # 8220; zing & # 8221; av smerte i bekkenområdet. Disse oppstår på grunn av presset på barnets hode på mange bassenget ligamenter. Du kan legge merke til at de skjer når du beveger deg på en bestemt måte. Eller smerten kunne tilsynelatende fra ingenting. Dette skjer når barnet tilpasser seg sin nye posisjon.

Husk at små smerter kan være et tegn på at barnet ditt faller. Men hvis du føler deg vanlig og konstant smerte, kontakt legen din. Det samme gjelder hvis du har andre symptomer som feber, blødning eller tap av væsker.

L’

Det er vanskelig å forutsi når barnet ditt faller fordi det er annerledes for hver kvinne, hver graviditet. Snakk med legen din om hva du kan forvente i tredje kvartal. Les mer for andre forslag til hvordan du administrerer siste kvartal.

Del på Pinterest