Baby eksembehandling: 5 alternativer hjemme for å lindre utslett

Beskrivelse

Eksem er et generisk uttrykk for forskjellige hudforhold som forårsaker rødhet, kløe og betennelse i områdene. L’eksem hos små barn er vanligvis den typen kalt atopisk dermatitt.

Det antas å treffe minst 10% av barna i USA, ifølge en 2014-rapport om American Academy of Pediatrics (AAP). I # 8217; 85% av tilfellene utvikler seg før 5 år, men i mer enn halvparten vises i det første året av livet.

Valsede stillinger

I nyfødte (under 12 måneder), påvirker eksemet vanligvis:

De største barna og voksne har generelt mer enn trenere på hender og føtter, selv om selv knær og albuer er ganske vanlige. L’eksem er veldig pruriginøs og ubehagelig. Ubehag kan forstyrre livskvaliteten, forstyrre søvn og daglige aktiviteter.

Våre initiativer

L’eksem kommer fra en overdreven reaksjon av immunforsvaret. Det er ingen nøyaktig oppmerksomhet. I stedet tror leger at mange forskjellige ting kan ta det, og at mest sannsynlig er en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer (som å leve med et kjæledyr).

Barn med en familiehistorie av astma, allergier eller eksem i seg selv er mer sannsynlig å utvikle den. Teoriene om årsakene og årsakene til eksemet inkluderer forskjellige allergener, bakterier og til og med variasjoner og genetiske mutasjoner.

Mellom 20 og 30 prosent Personer med eksem har en genetisk variasjon som kompromitterer det ytre laget av huden. Dette gjør det vanskeligere for huden som holder fuktighet og holder ut fremmedlegemer. Dette er bare en av de mange gener du er sannsynligvis involvert i # 8217; eksem.

Behandlingsmål

I henhold til L’AAP, de fire hovedmålene for behandling av eksem er:

 • Vedlikehold av hudpleie. Dette er det viktigste, da det kan hjelpe deg med å reparere og opprettholde en sunn hudbarriere, samt å forhindre potensielt fremtidige eksacerbasjoner.
 • Antiinflammatoriske stoffer for huden. Disse bidrar til å redusere den inflammatoriske responsen under en eksacerbasjon. (Kan ikke alltid være hensiktsmessig eller nødvendig for barn.)
 • Kontroll av kløe. Skrape øker generelt tyngdekraften av kløe.
 • Administrer utløsere. Unngå eller administrere utløsere bidrar til å redusere rehabilitering.
 • Holde disse fire målene i tankene, her er fem måter du kan ta vare på barnets eksem hjemme.

  1. Varmt bad med fuktighetsgivende krem

  Ta et kort varmt bad til barnet ditt er en av de mest effektive tingene du kan gjøre for å kurere og administrere hjemmet eksem hjemme. Et daglig varmt bad for ikke mer enn 5 eller 10 minutter er generelt fordelaktig, forutsatt at du umiddelbart bruker fuktighetsgivende krem ​​på babyens hud etter badet.

  Bruk l’varmt vann i badekaret. Hold deg unna syntetiske såper eller aggressive eller duftende vaskemiddelagenter. Hvert barn er annerledes, så du bør være oppmerksom på hvordan babyens hud reagerer på hyppigheten av badene. Noen barn kan bedre svare på bad hver annen dag.

  Det er viktig å forsiktig tørke barnet etter bading, forlater litt og fuktighet på huden. Påfør deretter en fuktighetskrem på den fuktige huden for å hindre at huden tørker ut.

  2. Bruk en salve

  Barnet ditt kunne motsette seg følelsen av salve av huden, i motsetning til en lettere fuktighetsgivende lotion. Men studier har oppdaget at hudsalter er mer effektive for behandling av eksem fordi de holder mer fuktighet. Selv tykkere kremer er nyttige.

  Du bør velge den mest naturlige formelen tilgjengelig, siden dufter og konserveringsmidler kan være irriterende for barn med eksem. Generelt var reseptbelagte kremer ikke mer effektive enn benk-topp fuktighetsgivende kremer for eksem.

  Spar penger og velg L’salve eller fuktighetskrem som fungerer for budsjettet ditt.

  3. Identifiser barnets utløsere

  En av de viktigste tingene du kan gjøre for barnets eksem, ser etter ting i ditt miljø som ser ut til å utløse barnets eksacerbasjoner eller bli verre. Hjemmeprodukter kan forårsake eller bidra til problemet.

  Hos barn er de vanligste utløserne ting som berører huden deres. Sjelden kan miljømessige allergener som mugg eller pollen være en utløsende faktor. Andre kjente utløsende faktorer som er sjeldne hos barn, er infeksjoner og stress. Vanlige utløsere for barn er:

  4. Påfør en våt dressing

  Hvis barnet ditt har tvungen på det spesielt alvorlige eksemet, spør barnelegeren om å lage en våt dressing eller en våtpakning. Denne behandlingen brukes noen ganger med steroidkrem på resept under streng medisinsk kontroll.

  L’Pack bidrar til å sikre at aktuelle behandlinger forblir våte og bedre absorbert fra huden.

  Slik bruker du en våt dressing:

 • Ta et bad til babyen din og drypp huden forsiktig.
 • Påfør en krem ​​eller en fuktighetsgivende krem.
 • Fukt en gasbind eller bomullsklær med rent og varmt vann og bruk det berørte området.
 • Dekke det våte laget med et annet lyslag av tørre klær og etterlater dressingen for xnumx-xnumx timer.
 • Du kan fortsette å bruke våt dressing i 24-72 timer eller om natten. Fortsett i maksimalt en uke.

  Før du bruker våtpakningsbehandling, diskuterer du alltid med barnelege.

  5. Orale antihistaminer

  Kløe er en av de vanskeligste tingene om eksemet. For foreldre til nyfødte og små barn, kan det virke umulig å hindre dem i å skrape de berørte områdene. Skrape som skadet huden kan tillate bakterier å komme inn og forårsake en infeksjon på 8217;.

  Hold babyens hud dekket med brede bomullsklær, kan hjelpe deg med å forhindre riper.

  Husk at påføring av en antihistaminkrem, som diphendraminhydroklorid (Benadryl), direkte på huden, kan forverre eksemet;.

  Gi barnet ditt et oralt antihistamin kan bidra til å redusere følelsen av kløe. Antihistamines & # 8220; ikke søvnig. Fyren som hjelper, Diphendramine (Benadryl) og andre eldre antihistaminer, gjør vanligvis barns søvnige.

  Dette kan være nyttig, spesielt om natten, men antihistaminer bør ikke administreres til barn under 2 år uten legenes råd.

  Outlook

  L’Eksem er en ganske vanlig hudtilstand i små barn, men spesifikke årsaker og utløsende årsaker til barnet ditt kan være vanskelig å forstå. Samarbeide med barnelege for å utvikle den beste behandlingsplanen. Den gode nyheten er at og # 8217; eksem generelt forbedrer eller forsvinner sikkert som barnet vokser.

  Del på Pinterest

  Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn, og er forfatteren av boken & # 8220;Små blå linjer. & # 8220;