Avokado og kolesterolkontroll

De er grønne, kremete og gir forskjellige viktige næringsstoffer. Men hvordan påvirker frukten av’avokado sul kolesterol?

Sekund California Avocado Commission, Avokado kan faktisk hjelpe kroppen din til å absorbere andre næringsstoffer i mat. De er også massevis av flerumettede og monosaturerte fettstoffer, noe som gir fordeler for hjertet blant annet. Og når det gjelder kolesterol, kan avokado faktisk hjelpe deg med å redusere tallene dine.

Hvordan kolesterol fungerer

Kolesterol er en integrert del av menneskekroppen. Hans produsert av leveren, Men det kan også bli funnet i produkter av animalsk opprinnelse du spiser og drikker. Høyt blodkolesterolnivå kan være en dårlig ting, og setter deg selv med størst risiko for hendelser som hjerteinfarkt og hjerneslag.

Folkene som han ble fortalt om å ha høyt kolesterol, er vanligvis samvittighetsfullt om mat de spiser, velger valg som ikke øker risikoen ytterligere. Heldigvis er avokado ikke avgrenser.

10 Hilsen på’avokado »

Høyt fettinnhold betyr ikke mer og mer kolesterol

Høyt kolesterol Animalske produkter er også rike på mettet fett. Mettet og transfett, som hovedsakelig finnes i behandlet og hurtigmat, kan øke dårlig kolesterol. Men ikke alle fett er mettet. Umettede fett, den typen som finnes i avokadoer, betraktes som typer sunne fettstoffer. Og avokadene har det Ingen kolesterol noen.

Både flerumettet og enumettet fett kan bidra til å redusere blodkolesterolnivået, noe som gjør avokado til en sunn mat til hjertet. Men fordelene med avokado kolesterol strekker seg også utover.

Ifølge et søk utgitt av American Heart Association, Forbruker en avokado om dagen kan senke lipoproteinnivået for lav tetthet (LDL), ellers kjent som kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221;.

Fett god vs dårlig fett: hva du trenger å vite »

Flere fordeler for avokado

L’Senking av kolesterol er ikke den eneste potensielle fordelen med avokado i kostholdet. En annen studie Han oppdaget at å spise en lunsj avokado var knyttet til en økning i matte i de følgende timene, i overvektige voksne. Forskere har også antydet at avokadoene kunne spille en positiv rolle i å redusere blodsukkernivået.

I tillegg til gode fettstoffer og hypokolesterolemiseringsegenskaper, inneholder Avocado vitamin C for vekst og reparasjon av vev, vitamin K for blods helse, folat for funksjonen av celler og vev, vitamin B-6 for immunfunksjon, fibre og mer.

Få mer avokado

Introdusere avokadoer i måltidene dine må ikke være vanskelig. Selv om smaken og konsistensen kan være en smak som er oppnådd for noen, er frukten allsidig.

Tenk på ideen om å tilberede en fersk guacamole og tjene med integrerte eller crudeté-kjeks av grønnsaker. Du kan bruke den til å season salater eller til og med kombinere det i fisk, som innsiden Denne oppskriften til Tilapia annerita. Til slutt, hvis du bare liker smaken av avokado, som påvirker en halvparten, legg til svart pepper og bruk en skje for å spise den direkte fra huden.