Avilzione Dell & # 039; Ring: Årsaker, forebygging og mer

COS’er L’Ring Avulse?

L’ringen av ringen oppstår når en ring av en av fingrene er fanget av en gjenstand og blir plutselig revet bort og raskt. Styrke og trykk på # 8217; ring som er trukket kan rive og skade fingervevet, inkludert muskler, sener og bein. Dette kalles & # 8220; degloving & # 8221;.

Avulse ring Det er ikke vanlig, men det er mulig. Jimmy Fallon, dirigent Of Ye’ 8220; Tonight Show & # 8221;, tok denne typen skade på den nasjonale oppmerksomheten i 2015 da hans tro forblir innblandet på kanten av et bord da han falt. Han rapporterte at kirurger jobbet på fingeren i over seks timer, og selv om fingeren ikke var amputert, hadde han en kritt på # 8217; Anulare i uker.

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du oppstår. Ring av ringen, som den behandles og hvordan du kan hindre at det skjer med deg.

Hvordan skje l’Avulse av # 8217; Ring?

L’avilzione Dell’Ring oppstår når en ring på fingeren blir fanget av et objekt og fjernes fra fingeren raskt og sterkt. Dette skjer ofte når en person som bærer en ring, er fanget av metallutstyr, som en søppelbil, et gjerde D’stål eller basketballkurv.

Maskinene kan rive en ring fra fingeren med ekstremt høye hastigheter. Ringene kan også bli revet fra fingrene når de forblir viklet i metallet og vekten av kroppen din trekker deg på bakken.

Når du verifiserer L’Avulse, det trykket som 8217; ringøvelser på stoffet kan forårsake blåmerker eller skade blodkar. Dette forårsaker en blåmerke skade, som ikke er for alvorlig.

I alvorlige tilfeller av avulsjon kan ringen rive eller rive huden, blodårene og senene langs fingerens lengde. Noen ganger kan denne prosessen utsette fingrene under.

Hvem er i fare for denne tilstanden?

Alle som har en ring er i fare for avulsjonsskader på ringen, spesielt hvis du har en ring mens du bruker industrielle maskiner.

Store og tunge gjenstander, for eksempel gjerder, tykke strenger eller nettverk, kan også ta tak i ringen mens du beveger deg eller faller med høy hastighet.

Din ring kan også bli fanget på tunge gjenstander, for eksempel kjøkken eller møbler apparater, som lett kan løsne den med en levende kant eller et hjørne.

Bred eller brede ringer er mer sannsynlig å bli fanget på et stykke metall eller utstyr på grunn av det åpne rommet mellom ringen og ringen. For å redusere risikoen, må du sørge for at alle ringene du har på deg, er riktig tilpasset fingeren.

Hva å gjøre hvis du skjer

I tilfelle avulsjonskader, kontakt lege umiddelbart.

Hvis fingeren din fortsatt er intakt, bør du avbryte blødning ved å påføre trykk og bruke bandasjer for å vikle fingeren. Du bør også holde hånden hevet for å redusere hevelse.

Hvis fingeren har en betydelig blødning eller har blitt amputert på grunn av såret, bør du ringe A’ambulanse eller få deg tilbake til beredskapsrommet.

Før du forlater for beredskapsrommet, bør du vaske fingeren din ikke festet med rent vann. Så vikle fingeren i en våt gasbind og legg den i en godt forseglet konvolutt. Du bør holde isposen til du når den medisinske bistanden. Ikke sett amputert finger på isen.

Hvilke behandlingsalternativer er tilgjengelige?

Behandlingsalternativene vil avhenge av alvorlighetsgraden av lesjonen. Din kirurg vil evaluere din lesjon basert på Urbaniak Klassifisering:

  • Klasse I: Blodet sirkulerer fortsatt gjennom fingeren, så du må kanskje reparere vevet og fingrene bein.
  • Klasse II: blod sirkulerer ikke gjennom fingeren, så kirurgen må kanskje koble blodkarene før de kan reparere noe stoff eller ben.
  • Klasse III: Din finger har blitt fullstendig fratatt stoff opp til 8217; bein eller kutt. Din kirurg kan være i stand til å reattach fingeren eller fartøyene, men du kan ikke bruke fingeren som før lesjon.

Hvis fingrene dine er ødelagte, må du kanskje ha en kritt i flere uker eller mer til beinene gjenoppretter. Hvis fingeren er kuttet under såret, kan det hende du trenger trinn for å sy kutte og såret skal helbrede innen flere uker.

Microchirugy teknikker kan brukes til å behandle skade på nerver, blodårer og sener. Hvis du har en klasse III skade, kan kirurgen din være i stand til å henge opp, eller # 8220; fingre med mikrochirugy for å reparere eventuelle nerver, blodårer eller beinfrakturer. Denne intervensjonen kan ta flere timer og uker med utvinning før fingeren kan gjenbrukes.

Hva er perspektivet?

Avhengig av alvorlighetsgraden av lesjonen, kan utvinningen ta opptil flere måneder før beinene gjenopprettes og eventuell kuttet helbredelse. Avhengig av lesjonen, bør du kunne gjenoppta normale aktiviteter med fingeren i 5-10 uker.

Hvis nervene dine har blitt skadet, kan du kanskje ikke føle eller føle trykk eller temperaturer, så vel som før lesjonen. Hvis beinene eller senene ble skadet, kan du ikke være i stand til å bevege fingeren til hele bevegelsesområdet. Legen kan anbefale Arbeidsterapi for å hjelpe deg med å gjenoppta full bevegelse av fingeren.

Hvordan å hindre Avilzione av # 8217;

Dette såret er ikke mulig hvis du ikke har på deg ringer.

Men hvis du er gift eller slitasje ringer av en annen grunn, unngå å ha dem i situasjoner der ringen kan bli fanget i noe, som tungt maskineri. Du bør ta av ringene før du spiller sport eller til og med bruk treningsutstyr.

Hold ringen på et trygt sted når det ikke er fingeren. Hvis de er redd for at en ring blir stjålet eller tapt, la den være hjemme eller i et skap.