Avanserte og fremtidige behandlinger for Parkinson

Selv om det ikke er noen kur mot Parkinsons sykdom, har nyere forskning ført til bedre behandlinger.

Forskere og leger jobber sammen for å finne behandling eller en forebyggingsteknikk. Forskning prøver også å forstå hvem som er mer sannsynlig å utvikle sykdom. Videre studerer forskere genetiske og miljømessige faktorer som øker mulighetene for en diagnose.

Her er de nyeste behandlingene for denne progressive nevrologiske lidelsen.

Dyp hjernestimulering

I 2002 godkjente FDA dyp hjernestimulering (DBS) som behandling for Parkinsons sykdom. Men fremgang i DBS har vært begrenset fordi bare et selskap har blitt autorisert til å utføre enheten som brukes til behandling.

I juni 2015 godkjente FDA den BRIO Neurostimulation System. Denne implanterbare enheten har bidratt til å redusere symptomene ved å generere små elektriske impulser i hele kroppen.

Genetisk terapi

Forskere har ennå ikke funnet en trygg måte å behandle Parkinson, redusere sin progresjon eller omvendt hjerneskade som forårsaker. Genterapi har potensial til å gjøre alle tre tingene. Flere utdanning De fant at genterapi kan være en sikker og effektiv behandling for Parkinsons sykdom.

Neuroprotektive terapier

I tillegg til genterapier utvikler forskere også neuroprotektive terapier. Denne typen terapi kan bidra til å stoppe sykdomsprogresjonen og forhindre forverring av symptomene.

biomarkører

Legene har noen verktøy for å evaluere utviklingen av Parkinsons sykdom. Staging, selv om det er nyttig, overvåker bare utviklingen av motorens symptomer relatert til Parkinsons sykdom. Det er andre evalueringsskalaer, men de brukes ikke i stor grad nok til å bli anbefalt som en generell retningslinje.

Imidlertid kan A & # 8217, lovende forskningsområde gjøre verdsettelsen av den enkleste og presise Parkinsons sykdom. Forskere håper å oppdage en biomarkør (en celle eller et gen) som vil føre til mer effektive behandlinger.

Neural transplantasjon

Reparasjon av tapt hjerneceller fra Parkinsons sykdom er et lovende område av fremtidig behandlingsområde. Denne prosedyren erstatter syke og døende hjerneceller med nye celler som kan vokse og multiplisere. Men forskning på nevrale transplantert hadde motstridende resultater. Noen pasienter har forbedret seg med behandlingen, mens andre ikke har sett noen forbedringer og til og med utviklet flere komplikasjoner.

Inntil en kur oppdages for Parkinsons sykdom, kan narkotika, terapier og livsstilsendringer hjelpe folk som lider av denne tilstanden til å leve et bedre liv.