Autofobi: Symptomer, årsaker og behandlinger

COS’Autofobi er L & # 8217?

L’autofobi, eller monofobi, er frykten for å være alene eller alene. Vær alene, selv i et vanligvis trøstende sted som huset, kan forårsake en alvorlig angst for folk med denne tilstanden. Folk med autofobi føler at de trenger en’en annen person eller andre mennesker rundt for å føle seg trygge.

Selv når en person med autofobi vet at han er fysisk trygg, kan han leve i frykten for:

 • tyver
 • utlendinger
 • bli elsket
 • være uønsket
 • Kom opp med et plutselig medisinsk problem
 • Føl deg uventede eller uforklarlige lyder

Hva er symptomene på’autofobi?

En person vil utvikle symptomene på bryet når han finner seg i en situasjon der han kunne finne seg alene. Symptomer på’autofobi inkluderer:

 • Bekymrer obsessivt å være alene
 • Eksperimenterer frykt for hva som kan skje mens du er alene
 • føler seg løsrevet fra kroppen din når du er alene
 • eksperimentere med tremor, svette, brystsmerter, svimmelhet, hjertebanken, hyperventilasjon og kvalme når du er alene eller i en situasjon der du snart kan bli bare
 • en følelse av ekstremer terror når du er alene eller i en situasjon der du snart kan bli bare
 • et overveldende ønske om å unnslippe når du er alene
 • Angst som kommer fra «8217, forventning om ensomhet

Hva forårsaker autofobi?

Autofobi er en «8217; irrasjonell angst som utvikler seg når en person frykter å fullføre alene. Selv om det ikke kan være en reell trussel for å være alene, vil personen fortsatt ikke kunne kontrollere sine symptomer.

Personen kan ikke fungere normalt til han føler seg lengre. Når de er alene, kan de føle et desperat behov for å få slutt på sin ensomhet så snart som mulig.

Hvordan diagnostisert L’autofobi?

L’Autofobi er en fobi eller en fryktbasert lidelse. Hvis du mistenker at du har selvbilder, bør du besøke legen din. De kan lede deg til en psykisk helsepesialist.

Når du ser en psykisk helsepesialist, vil han utføre en psykologisk vurdering. Vil spørre din medisinske historie å se om et fysisk problem påvirker din mentale helse. Deretter vil de utføre en psykologisk vurdering. Dette innebærer å sette mange spørsmål om dine daglige aktiviteter og følelser.

L’Autofobi regnes som en lokalfobi. Dette betyr at situasjonen for å være alene eller ensomhet forårsaker ekstrem angst. For å bli diagnostisert med autofobi, forårsaker din frykt for å være bare så mye angst for å forstyrre din daglige rutine.

I noen tilfeller har folk mer enn en fobi om gangen. Det er mulig at du har å gjøre med mer enn en fobi, som kan gjøre din autofobi enda vanskeligere å håndtere. Snakk med legen din om annen frykt du har.

Hvordan behandlet L’autofobi?

Personer med spesifikasjon fobier som selvfotografering blir ofte behandlet med psykoterapi. De vanligste typene er terapien på Ytsance 8217; eksponering og atferdsmessig kognitiv terapi.

Terapi dell’eksponering

Terapien av eksponeringen av 9217; eksponering behandler en oppførsel av unngåelse som har utviklet seg over tid. Målet er at denne behandlingen bedre kvaliteten på livet ditt slik at fobiene ikke lenger begrenser hva du kan gjøre i ditt daglige liv.

Legen din vil vise deg tilbake til kilden til din fobi igjen og igjen. De vil gjøre det først i et kontrollert miljø der du føler deg trygg, og til slutt vil de bevege seg inn i en virkelighetssituasjon.

For autofobi vil din terapeut samarbeide med deg for å øke toleransen din for å bli bare etter hvert for økende perioder. Kan begynne å komme ut av terapeutkontoret og bo noen få meter unna for en kort stund. Avstand og tid kan økes som fremgang hver dag.

Kognitiv atferdsterapi (CBT)

I CBT vil din terapeut vise deg til din fobi. De vil også bruke andre teknikker som hjelper deg med å lære å konfrontere og håndtere L’å være alene på en mer konstruktiv måte. De vil jobbe med deg for å undersøke din måte å tenke på din fobi.

CBT kan gi deg en følelse av sikkerhet når du arbeider med autofobi. Dette vil hjelpe deg å føle deg mye mindre overveldet neste gang du må møte den.

Medisinering

I de fleste tilfeller er den enkle psykoterapien vellykket i behandlingen av autofobi. Men noen ganger kan stoffer være nyttige for å redusere symptomene på en person slik at den kan komme seg gjennom psykoterapi. Din psykiske helsepersonell kan foreskrive narkotika Alle’behandling start. De kan også instruere deg om å bruke spesifikke eller sjeldne kortsiktige situasjoner.

Noen vanlige stoffer for personer med autofobi inkluderer:

 • Beta blokkere: narkotika som blokkerer stimuleringen forårsaket av’adrenalin i kroppen. Dette er et kjemikalie som blir tilstede når en person er engstelig.
 • Sedativer: Benzodiazepin Sedativer kan hjelpe deg med å slappe av ved å minimere mengden angst du føler. Disse stoffene skal brukes med forsiktighet fordi de kan skape avhengighet. Dette gjelder spesielt i mennesker med en historie med narkotikamisbruk eller alkohol.

Hva er utsiktene for autofobi?

& # 8220; være alene & # 8221; Den har en annen mening for forskjellige mennesker. Noen mennesker føler seg som å være uten en bestemt person, eller noen ganger ingen person, i umiddelbar nærhet. Og behovet for nærhet varierer fra person til person; Noen mennesker med autofobi føler behovet for å være i samme rom som en’en annen person, men for andre er i samme hus eller bygning er bra.

For folk med autofobi, trenger behovet for å være med noen andre dem i å lede et lykkelig og produktivt liv fordi de stadig lever i frykt for å være alene.

Hvis du tror at du har symptomene på # 8217; autofobi, er du sikker på at C & # 8217, er hjelp for deg. Hvis du setter deg opp til behandlingsplanen, er utvinningen mulig. Planlegg et besøk med din primære omsorgslege eller en psykisk helsepersonell. Med den rette kombinasjonen av behandlinger, lærer du bedre å klare og forstå dine reaksjoner, følelser og tanker.