Autofagi: Definisjon, kosthold, fasting, kreft, fordeler og mer

COS’er autofagien?

L’Autophagia er måten kroppen renser skadede celler, for å regenerere nyere og sunnere celler, ifølge Priya Khorana, PhD, i matutdanning av Columbia University.

& # 8220; bil & # 8221; betyr bil og # 8220; phagy & # 8221; Det betyr å spise. Så den bokstavelige betydningen av autofagia er & # 8220; selvmating & # 8221;.

Det er også definert & # 8220; selvforbruket & # 8221;. Selv om det kan virke noe som du aldri vil skje med kroppen din, er det faktisk gunstig for din generelle helse.

Dette skyldes at autofagien er en evolusjonær selvbevarende mekanisme som kroppen kan fjerne dysfunksjonelle celler og resirkulere deler av dem for cellereparasjon og renslighet, i henhold til kardiologen sertifisert av styret, Dr. Luiza Petre.

Petre forklarer at formålet med’autofagi er å fjerne rusk og selvjustering for å gå tilbake til optimal vanlig drift.

«Resirkuler og renser samtidig, akkurat som å trykke på en gjenopprettingsknapp på kroppen din. Også, fremmer overlevelse og # 8217; tilpasning som et svar på ulike stressfaktorer og toksiner akkumulert i våre celler & # 8220; legger til.

Hva er fordelene med «autofagia?

De viktigste fordelene med autofagia ser ut til å komme i form av anti-aging prinsipper. Faktisk sier Petre at det er best kjent som måten kroppen går tilbake til klokken og skaper yngre celler.

Khorana understreker at når våre celler er stresset, øker selvdringen for å beskytte oss, noe som bidrar til å forbedre levetiden.

Også registrert dietitian, Scott Keatley, RD, CDN, sier at i tider med sult, går autofagien på kroppen ved å bryte det cellulære materialet og gjenbruke det for de nødvendige prosessene.

Gjen åpenbart dette krever energi og kan ikke fortsette for alltid, men det gir oss mer tid til å finne næring og # 8221; legger til.

På et cellulært nivå sier Petre at fordelene med AuTophagia inkluderer:

  • Fjern giftige proteiner fra celler som tilskrives neurodegenerative sykdommer, som Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom
  • Gjenvinning av restprotein
  • Gi energi og bestanddeler for celler som fortsatt kan dra nytte av reparasjonen
  • I en bredere skala stimulerer den regenerering og sunne celler

Selv L’Autofagia mottar mye oppmerksomhet til rollen det kan spille i forebygging eller behandling av kreft.

Autophagia reduserer med alderen i alderen, så dette betyr at celler som ikke lenger fungerer eller kan forårsake skade, kan multiplisere, som er Mo of Tumor Cells & # 8221; forklarer Keatley.

Mens alle svulster starter fra en slags defekte celler, sier Petre at kroppen skal gjenkjenne og fjerne disse cellene, ofte ved hjelp av autofagiske prosesser. Derfor vurderer noen forskere muligheten for at AutoFagia kan redusere risikoen for kreft.

Selv om det ikke er vitenskapelig bevis for å støtte dette, sier Petre noen utdanning antyder at mange kreftceller kan fjernes gjennom autofagien.

& # 8220; Dette er måten kroppen sjekker de dårlige gutta & # 8221; forklarer. & # 8220; gjenkjenne og ødelegge det som har gått galt og aktiver reparasjonsmekanismen, bidrar til å redusere risikoen for kreft / kreft.

Forskere De tror at nye studier vil føre til intuisjoner som vil hjelpe dem med å sikte mot autofagien som terapi for kreft.

Kostholdsendringer som kan øke L’Autophagia

Husk at AutoFagia bokstavelig talt betyr «8220; selvmating & # 8221;. Dermed er det fornuftig at intermitterende faste og ketogene dietter er kjent for å utløse autofagien.

& # 8220; Fasting er [IL] mer effektiv måte å aktivere Autofagia & # 8220; forklarer Petre.

Ketosen, en diett rik på fett og dårlig karbohydrater, tilbyr de samme fordelene med fastende faste, som en snarvei for å indusere de samme fordelaktige metabolske endringene og legger til. & # 8220; ikke overveldende kroppen med en ekstern last, gir kroppen en pause for å fokusere på egen helse og reparasjon.& # 8221;

I Cheto dietten får du ca 75% av de daglige kaloriene fra fett og fra 5 til 10% av kalorier fra karbohydrater.

Denne bevegelsen av kaloriekilder fører til at kroppen din endrer sine metabolske veier. Det vil begynne å bruke fettet for drivstoffet i stedet for glukosen avledet fra karbohydrater.

Som svar på denne begrensningen, vil kroppen din begynne å produsere setoniske legemer som har mange beskyttende effekter. Khorana sier at studier tyder på at ketose også kan forårsake sult-indusert autofagia, som har nevrobeskyttende funksjoner.

& # 8220; Lav glukose nivåer forekommer i begge dietter og er koblet til lave nivåer av insulin og høye nivåer av glukagon & # 8221; forklarer petre. Og glukagonnivået er den som starter autofagien.

[8220; Når kroppen er kort av sukker på grunn av fasting eller ketose, bringer det positivt stress som vekker overlevelsesreparasjonsmodusen & # 8221; legger til.

A’ikke-diettområde som også kan spille en rolle i # 8217; indusere autofagien; øvelsen. Ifølge et dyr studere, L’Øvelse kan indusere autofagi i organer som er en del av metabolske reguleringsprosessene.

Dette kan inkludere muskler, lever, bukspyttkjertel og fettvev.

Bunnlinjen

L’Autofagia vil fortsette å tiltrekke forskerne som forskere fører flere studier på effekten som har på vår helse.

For nå, ernæring og helseeksperter som Khorana understreker det faktum at C’Det er fortsatt mye å lære om # 8217; selvpagia og hvordan å oppmuntre det til det fulle.

Men hvis du er interessert i å prøve å stimulere autofagien i kroppen din, anbefaler du deg å begynne med å legge til den raske og «8217; vanlig trening i din rutine.

Men du må konsultere legen din dersom du tar medisiner, du er gravid, ammer eller du vil ha en graviditet, eller du har en kronisk tilstand, som for eksempel hjertesykdom eller diabetes.

Khorana advarer om at du ikke oppfordres til å raske hvis du faller inn i en av de forrige kategoriene.