Autisme: vanskelighetene med å finne en barnevakt

Del på Pinterest

Å være foreldre kan isolere. Å være foreldre kan være utmattende. Alle trenger en pause. Alle må koble til igjen.

Enten på grunn av stress, provisjoner som du må løpe, trenger du å støv over språket til voksne eller bevissthet at nå snakker du med partneren din i en Falsetto som normalt er reservert for barnet, er barnevakt en viktig del av foreldre.

Min yngre datter, Lily, har autisme. Problemet for meg og andre foreldre til barn med autisme er at i mange tilfeller er nabolaget gutten som ellers er egnet som barnevakt ikke kvalifisert til å håndtere behovene til et barn med autisme. Det er ikke riktig for barnet, heller ikke, ærlig, for barnevakt. Ting som selvbærende oppførsel, kollektive kriser eller aggressivitet kan også diskvalifisere en større tenåring fra barnevakt. Ting som begrenset eller ikke-verbal kommunikasjon kan øke tillitsproblemer som kan fjerne en sitter ellers kvalifisert ved vurdering på grunn av mangel på foreldrenes søvn.

Det kan være ekstremt vanskelig å finne noen som påvirker det magiske traket av tillit, kompetanse og tilgjengelighet. Å finne en god baby sitter ligger der med søket etter en god lege. Her er noen forslag om hvor du skal lete etter en ressurs for en nattavtale eller bare for en bit & # 8216; av våpenhvile.

1. Samfunnet du allerede har

Første plass & # 8211; Og sannsynligvis den enkleste & # 8211; De mest spesielle behovene som foreldrene ser på, er alt i deres familier og vennegrupper. Stol på dem? Absolutt! Og jobbe billig! Men når besteforeldrene aldre eller tanter og onkler beveger seg bort, kan det være vanskelig for foreldrene som tegner på det eksisterende nettverket. Også, du kan ha følelsen (feil eller grunn) på & # 8221;. Men ærlig, hvis du hadde rikelig med ressurser for din bistandsbehov, vil du ikke lese dette innlegget uansett.

2. Skole

Skoleassistenter som allerede jobber med din sønn og er kjent med deres behov, kan være villige til å tjene litt og # 8216; av penger. Med langvarige dedikerte assistenter kan et nivå av komfort utvikle seg og til og med vennskap som gjør det mindre skremmende å be om informasjon om en barnevakt jobb. L’Datteren min er devout Helper en gang l’observert om sommeren. Det var også ganske rimelig, vurderer alt han gjorde for lilje. På det tidspunktet var det et arbeid D’kjærlighet og hun var praktisk talt en familie.

3. Terapeutstøtte

Lily mottar & # 8220; Enveloping Services & # 8221; (terapi utenfor og # 8217; skole miljø) for ordet gjennom en lokal høyskole. I mange tilfeller overvåkes disse typer tjenester av en lege, men Dirty Work & # 8221; styres av høgskolene som går på skole for å bli deres egne terapeuter. College Guys trenger alltid penger: Jeg kontaktet minst to gress tale terapeuter å se lilje, så jeg kan gå til middag eller drikke noe med venner. De kjenner lilje, forstår hans behov og C’Det er et nivå av komfort mellom dem fra lange timers arbeid sammen.

4. The & # 8220; Hive Mind & # 8221; av autistiske foreldre

Når du utvikler din sosiale medier stammer og deltar i grupper for folk i lignende situasjoner, kan du utnytte kraften til sosiale medier for å oppfordre forslag eller til og med publisere forespørsler om forespørsel om hjelp for hjelp & # 8221; til folk som & # 8220 forstår & # 8221; og kunne møte noen. Kanskje du savner noen enkel fordel eller mulig ressurs. Tankene på’Beehive kan sette deg i kø.

5. Felt for spesielle behov

Ofte gjennom skole eller terapi, blir foreldrene adressert til sommerleirer med spesielle behov. Folk som allerede har utviklet et forhold til barnet ditt i sommerfeltene, kan bli kontaktet for en egen jobb. I noen tilfeller er disse menneskene frivillige og har ofte en elsket med spesielle behov. Deres ekte ønske om å jobbe med våre barn og # 8217; erfaring de har kjøpt hevdet at feltet gjør dem gode muligheter for barnevakt.

6. Spesielle programmer for college

Dette er en seier for alle. Studenter studerer for en karriere i # 8217; Spesiell utdanning er bestemt mottakelig på et PO & # 8216; arbeidsplass trening. Dra nytte av deres behov for øl og pizza penger mens du tillater dem å leve litt & # 8216; av erfaring i virkeligheten. Universiteter vil ofte publisere forespørsler om onlinehjelp. Alternativt kan du kontakte hoder av avdeling på mulige kandidater.

7. Kirkens programmer

Foreldre til barn med spesielle behov som har tilgang til et inkluderende kirkeklisprogram kan henvende seg til lærere eller assistenter i disse programmene for muligheter eller barnevakt.

8. Barnevakt og omsorgspersoner

Hvis du fortsatt er blokkert, hjelper hjelpesider som Omsorg.com, Urbansitter Og SitterCity Oppgi barnevakt som tilbyr sine tjenester. Nettstedene har vanligvis en bestemt liste for omsorgspersoner med spesielle behov. Du kan intervjue dem og finne noen som ser egnet til familien din. Noen ganger må du bli medlem for å bruke tjenestene til et nettsted, men det ser ut som en liten pris å betale for mye tid på.

9. Ha en reserveplan

Selv tegning på alt ovenfor, kan det fortsatt være vanskelig å finne noen som er pålitelig, praktisk, pålitelig og i stand til å håndtere de unike utfordringene i barnet ditt & # 8230; Og også tilgjengelig når det trengs. Og foreldre med spesielle behov som finner noen å stole på, må skape backup planer og reservere alternativer for dager når deres favoritt sitter ikke er gratis.

Hvis du vil gi en sjanse til nabolaget gutten etter å ha forklart dypt hvordan dette arbeidet er forskjellig fra & # 8220, så for all del, prøv det. (Men foreldre med spesielle behov kan ta hensyn til installasjonen av et videokamera for større ro og # 8230; som jeg gjorde.)

Del på Pinterest

Jim Walter er forfatteren av Bare en liten blogg, hvor han forteller sine opplevelser som en enkelt far til to døtre, hvorav en har autisme. Du kan følge den på Twitter Alle’@BloggingLily.