Atresia Dell & # 039; esophagus og mer

Atresia er det medisinske navnet som indikerer når en rør eller en passasje i kroppen ikke er dannet som den burde være. L’Åpning kan være helt låst, for stram eller ikke utviklet. For eksempel, # 8217; Atresia Dell’øre oppstår når den hørbare kanalen ikke er åpen eller fullstendig utviklet.

De fleste med atresia ble født med denne tilstanden. Noen typer er åpenbare i fødsel. Andre typer atresia manifesterer seg senere i barndommen eller til og med i # 8217; voksen alder.

L’atresia kan forekomme hvor som helst i kroppen. Hver type atresia er en egen tilstand som krever en annen behandling. Noen typer oppstår på grunn av genetiske forhold, mens andre ikke er koblet til gener.

En lege i svangerskapet (obstetrisk) kan være i stand til å se noen typer atresia, som hjerte-atresia, selv før fødselen til et barn. Tidlig anerkjennelse bidrar til å ha en behandlingsplan klar for umiddelbart etter fødselen.

Esophageal atresia

De esophagus Det er røret som forbinder munnen til magen. L’esophageal atresia oppstår når røret slutter før du når magen. Eller esophagus kunne ha delt inn i to rør som ikke kobler seg til.

Et barn med esophageal atresia kan ikke svelge eller fordøye melk og andre væsker. Denne alvorlige medfødte tilstanden oppstår noen ganger med en «8217, annen tilstand som heter Tracheoesophagea fistel.

Luftrøret er åndedrettsrøret fra munnen til lungene. En trakeoesofageal fistel oppstår når et hull forbinder esophagus med luftrøret. Denne forbindelsen mister væske i lungene, og forårsaker alvorlige infeksjoner og respiratoriske problemer.

Barn født med esophageal atresia, alene eller i kombinasjon med en fistel (hull), må underkastes behandling. En operasjon er nødvendig for å koble til og reparere esophagus;. Medisinske anmeldelser Vis at C’handler om en fil 90 prosent Overlevelsesrate med kirurgi.

Atresia i hjertet

De hjerte Den har flere åpninger og trinn for å hjelpe deg med å sirkulere blod gjennom det og kroppen.

Alle typer hjerte atresia gjør det vanskeligere for kroppen får oksygen. Generelle tegn og symptomer inkluderer:

 • respiratoriske vanskeligheter
 • Rask åndedrag
 • pust
 • lett dekk
 • lav energi
 • Blå eller blek hud og lepper
 • Sakte vekst og vektøkning
 • Hjertepustet
 • fuktig hud
 • Kropp eller ben hevelse (ødem)

Behandling inkluderer narkotika for å hjelpe hjertet til å jobbe lettere. Mer enn en type operasjon for å reparere et hjerte Atresia må kanskje reparere en & # 8217;.

Ulike typer alvorlige atresia kan forekomme i hjertet:

Aortisk atresia

Et barn med aorta Atresias er født uten venstre ventrikel, # 8217; åpner fra venstre side av hjertet i # 8217; hovedarterien, L & # 8217;. Venstre ventrikel blodpumpe rik på oksygen til hele kroppen.

Denne alvorlige tilstanden er sjelden. Det er bare komponert 3 prosent av alle hjerteproblemer hos barn. Kirurgi er nødvendig for å tillate blod å strømme riktig gjennom hjertet og kroppen.

Tricuspid atresia

Tricuspid atresia Det skjer når en ventil eller en dør mellom to deler av høyre side av hjertet ikke er tilstede. I stedet dannes en vegg mellom de to soverommene: L & # 8217, høyre atrium og høyre ventrikel.

L’tricuspid atresia gjør det vanskeligere for høyre side av hjertet å pumpe blod til lungene. Hjertekamre kan også være mindre enn gjennomsnittet. Denne tilstanden kan føre til hjertesvikt hos noen barn og voksne.

Pulmonal atresia

I denne typen hjerte-atresia, ventil eller # 8217; åpning mellom hjerte og lunger er blokkert. Dette gjør det vanskeligere for blodet å ta oksygen fra lungene og transportere den til kroppen. Pulmonal L’atresia oppstår ved fødselen og må behandles umiddelbart.

Noen ganger l’pulmonal atresia er en del av en’annen kallelse Tetrologi av Fallot. Denne kompliserte hjertebetingelsen forårsaker også tykkere muskler og et hull mellom to kardiac rom.

Bronkial atresia

L’Bronkial atresia er en sjelden tilstand i lungene. Det skjer når noen av de små rørene (bronki) I lungene lås de. I noen tilfeller kan slimet forbli fast i bronkiene låst.

Tegn og symptomer på bronkial atresia kan ikke manifestere seg til sen alder eller i voksen alder.

De forstår:

 • hoste
 • pust
 • Pulmonal infeksjon

Denne tilstanden styres vanligvis med narkotika, for eksempel antibiotika. Kirurgi er sjelden nødvendig.

Nese atresia

Atresia di Choanal Det er når en eller begge nesepassasjer er blokkert. Denne typen atresia er sjelden. Gjennomsnittlig, 1 barn på 6 500 Det kan ha det, og det er mer vanlig i jenter.

Symptomene inkluderer:

 • Høyt puste
 • respiratoriske vanskeligheter
 • Pusten er lettet med gråt
 • Vanskelighetsgrad å mate
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • Væsker fra nesen

Blokken i nesen kan bestå av bein eller bein og myke vev. Alvorlighetsgraden av denne tilstanden avhenger av at en eller begge nesepassasjer er blokkert.

 • Atresia bilateral kanal. Dette er når begge sider av nesen er blokkert. Det kan være farlig for livet fordi barn puster hovedsakelig gjennom nesen. Det kan også gjøre pusten veldig vanskelig.
 • Atresia Unilateral Channel. Dette skjer når den ene siden av nesen er blokkert. Det er mer vanlig og mindre alvorlig. Noen ganger blir det ikke lagt merke til før senere i barndommen, fordi barnet var i stand til å puste normalt bare gjennom en side av nesen.

Barn med Cooan Atresia på begge sider av nesen trenger det umiddelbart. Kirurgi åpner og reparerer nesepassasjer. Noen ganger brukes en stent eller et rør for å hjelpe deg midlertidig å åpne nesen etter operasjonen;.

Atresia Dell’øre

L’at øret i øret kan forekomme til ytre øre og ytre øret hørselskanal, eller begge.

 • Microtia. Microtia oppstår når ytre øret er lite, ikke riktig eller helt mangler. L’8217 åpning; øre kan også være liten eller låst.
 • Atresia auditiv. I # 8217; auditiv atresia, deler deler av det indre øret ikke riktig. Den hørbare kanalen eller # 8217; åpning, trommehinnen, mediumøret og øret eller beinene i øret kunne ikke dannes. Noen barn med atresia dell’øre har enda mindre eksterne ører eller andre ører til ørene.

Et barn kan ha atresia i et øre eller begge ører. L’Atresia Dell & Rundt øre kan forårsake problemer med hørsel og tap av hørsel;.

Barn kan trenge kirurgi for å gjenoppbygge den auditive kanalen. Noen barn med atresia dell’øre og mikrotia har opp til 95% av mulighetene For å oppnå normale hørselsnivåer med behandling.

Intestinal atresia

L’atresia kan forekomme hvor som helst i # 8217; tarmene. De forskjellige typer intestinal atresia tar sitt navn fra den delen av # 8217; tarmen der de er funnet:

 • Pilorisk atresia
 • Duodenal Atresia
 • rask atresia
 • Fasty-Eleale Atresia
 • Ileal atresia
 • Colon Atresia

Noen typer intestinal atresia kan diagnostiseres med en’prenatal ultralyd før barnets fødsel. Også amniotisk væske I # 8217; mors livmor i tredje kvartal kan være et tegn på intestinal atresia.

Vanligvis svelger et barn fostervann og passerer ham som urin. Hvis C’det er en intestinal atresia, barnet kan ikke svelge og fordøye den amniotiske væsken.

Andre typer intestinal atresia er oppdaget etter fødselen.

En nyfødt kan ha tegn og symptomer som:

 • Hyppig oppkast
 • Hovent eller utvidet mage
 • Hevelse bare på toppen av magen

L’intestinal atresia oppstår noen ganger sammen med andre feil og betingelser ved fødselen. Barn med atresia i noen del av # 8217; tarmene må gjennomgå kirurgi for å reparere tarmene. Før # 8217; kirurgi mates barn gjennom årer fordi de ikke kan spise eller drikke noe.

Når operasjonen har løst intestinal atresia, kan barnet spise, svelge og fordøye mat normalt. L’Vektøkning er et tegn på at tarmene fungerer som det skal.

Biliær atresia

L’biliær atresia treffer lever. Barn som har denne tilstanden blokkert galle leger på innsiden og # 8217; utvendig av leveren. Dette hevder at gallen i leveren, forårsaker skade.

Denne typen atresia senker også fordøyelsen. Kroppen din trenger galle For å bidra til å fordøye fett. Uten pen galle som strømmer i # 8217; tarmene, kan maten ikke fordøyes riktig. Derfor kan babyer og små barn med biliære atresia bli underernæret.

Hovedtegnet på’biliær atresia er gulsott. Denne tilstanden forårsaker øynene og huden guling. Det skjer fra for mye galle i kroppen. De fleste barn med biliær atresia utvikler gulsott når de bare har tre til seks uker.

Andre symptomer inkluderer:

 • Hovent mage
 • Hard eller hard mage
 • Tarmbevegelsene virker blek eller grå
 • L’urin har en mørk farge

Behandling for biliæren atresia inkluderer et spesielt kosthold, L’inntak av kosttilskudd og kirurgi. Noen barn vil også trenge en levertransplantasjon. Så langt som 90 prosent av barn med biliær atresia helbreder med behandling.

Follikulær atresia

Atresia i den eggstokken Det kalles også athreetic follicle. Det er en annen type atresia som kan forekomme hos voksne. Personer med denne tilstanden har folliklene blokkert i en eller begge eggstokkene.

Atetiske follikler kan skade eller ødelegge egg i eggstokkene. En lege studere på dyrene fant at toksiner fra # 8217; miljøet, inkludert BPA Fra noen plast kan det gjøre denne tilstanden verre.

Personer med atetiske follikler kan ha problemer med å bli gravid eller kan være steril. For folk som prøver å bli gravid, kan ledelsen av denne tilstanden inkludere in vitro befruktning.

L & # 8217;

L’atresia oppstår når en side 8217; åpning eller et passasje er blokkert eller ikke er dannet. De fleste av typer atresia oppstår når barn er født. Noen typer kan ikke være tydelig opp til senere i # 8217; barndom eller # 8217; voksen alder.

Behandlingen avhenger av typen av atresi og symptomer. Noen typer atresia trenger ikke omsorg.

Serious atresias vil trenge narkotika og kirurgi. Kirurgi innebærer vanligvis den låste passasjen eller den blinde endeforbindelsen.