Astma og vinterklima

Hvis du er en av de 24 millioner Amerikanere som lever med astma, vet sannsynligvis allerede at vintermånedene kan være vanskeligst. Mens alle de andre er begeistret for ski og snowboarding, betaler du særlig oppmerksomhet for å sikre at du ikke finner deg selv i midten av et angrep D’astma. Og med en god grunn: a 2014 Studio Han fant at sykehusopptak for angrep D & # 8217, astma når toppen i vintermånedene. Her fordi.

Den kalde sannheten: Fordi symptomene på # 8217; astma blir verre om vinteren

Hva er vinterklimaet som snakker som synes å utløse symptomene på astmaen? I følge Astma og Allergi Foundation of America (AAFA), Tørr vind, kald luft og plutselige tidsendringer kan utløse et angrep D’astma. Og hvis du bor overalt med sesongmessige værforhold, kan vintermånedene sikkert bety mer enn alle tre.

At den tørre og kalde luften kan bidra til større produksjon av slim, til irritert luftveier og andre respiratoriske infeksjoner som kan øke symptomene på astma.

Iced Out: Unngå fysisk aktivitet All’åpne og andre utløsende faktorer

Å komplisere ting, L’fysisk trening kan forverre symptomene. Dette skyldes at den kalde luften kan føre til bronkokosm, en innsnevring av luftveien som gjør pusten vanskelig.

Legg til den drunken pusten Typisk sameksisterer med trening og # 8217; økning i respiratoriske problemer som følger med astma, og atletiske aktiviteter ALLE’Åpen kan være farlig for de som lider av astma i måneder vinter.

Det kan virke som det enkle svaret er å være hjemme i løpet av de kaldeste månedene på årets år, men dette vil ikke nødvendigvis hjelpe deg med å redusere astmaangrepene. L’Aafa lister ting som brensel, mugg og pulver munn som utløsende faktorer. Og du er mer sannsynlig å komme i kontakt med disse utløserne mens du er inne. Det er også mer sannsynlig at du møter kjæledyr i husdyr og sterke lukter (for eksempel parfyme og cologne) når du er pensjonert hjemme. Begge kan også bidra til å øke symptomene på astmaen.

Videre kan astmaangrep stimuleres av respiratoriske infeksjoner. Har en tendens til å forekomme oftere på de kaldeste temperaturene i sen høst og # 8217; vinter og er mer vanlig på grunn av en «-viral infeksjon i øvre luftveier i den øvre luftveiene.

ACT: Overlev sesongen

Hvis du har L’astma, vet du sannsynligvis allerede at vintermånedene kan være vanskeligere å puste. Men hva kan du gjøre for å forbedre symptomene dine?

Del på Pinterest

Hvis du i det siste hadde et angrep rundt en trebrann, la venner vite hvordan å holde peisen kunne hjelpe deg med å puste. Og hvis du vet at # 8217; Øvelse ALLE’Åpen i vintermånedene, forlater du deg, prøv å finne innendørs alternativer som ikke er så vanskelig for lungene dine.

Del på Pinterest

Å ha en respiratorisk infeksjon på 8217, kan absolutt gjøre symptomene på astmaen;. Unngå denne innsatsen for å holde seg frisk. Allerede at du er, vask hendene og hold deg borte fra alle som kan være syke.

Del på Pinterest

Når du er ute, prøv å dekke ansiktet ditt med et lett skjerf eller en vintermaske og puste gjennom nesen din. På denne måten har du en tendens til å varme litt og # 8216; luften før de når lungene, andre Asthma UK.

Du bør også snakke med legen din i Symptomene på & # 8217;. Ulike typer stoffer er tilgjengelige, og du kan dra nytte av å prøve noe nytt.