Astma og thorax smerte: Hva er forbindelsen?

Beskrivelse

Hvis du har astma, en respiratorisk tilstand som forårsaker problemer med å puste problemer, kan du prøve brystsmerter. Dette symptomet er vanlig rett før eller under et angrep D’astma. Ubehag kan virke som en døve smerte eller akutt og lancing smerte. Noen beskriver det som om de hadde en tung murstein på brystet.

Selv om brystsmerter ikke er uvanlig hos personer med astma, kan det være et tegn på A’annen tilstand. Fortsett å lese for å finne ut hva årsakene til thoracic smerte hos personer med astma, hvordan å behandle det og når du skal søke hjelp.

Hvor vanlig thorax smerte hos personer med astma?

Smerte eller følelse av undertrykkelse til brystet er vanlig hos personer med astma. I en beredskapsundersøkelse, 76 prosent av personer med astma rapportert brystsmerter.

Brystsmerter er kjent som et subjektivt symptom. Et subjektivt symptom er hva leger ikke kan måle. I stedet må de stole på en beskrivelse av smerten.

Dette symptomet er vanligvis en av de mange som noen med astmaopplevelser. Imidlertid A studere Publisert i 2013 foreslo at thoracic constricion kunne være det eneste symptomet for noen mennesker med astma.

Astma og brystsmerter

Hvis du har L’astma, ditt immunsystem kan føre til Dine luftveier er betent og svulmer når du er i nærheten av visse irriterende stoffer. Dette kan forårsake en følelse av innsnevring, trykk eller brystsmerter.

utdanning De viser at brystsmerter, sammen med andre ikke-respiratoriske symptomer, forekommer ofte før eller under et angrep D’astma. Hvis du føler brystsmerter etter et astmaanfall, kan det være fordi du er sår for hoste, dyp pust eller andre symptomer du har opplevd.

Hoste, dypt pust og posisjonendring alt kan bli verre Brystsmerter hos personer med astma.

Forårsaker Dell’astma

Noen utløsende faktorer på’vanlig astma inkluderer:

 • Kjæledyr hår
 • Pulvermidd
 • pollen
 • tobakk røyk
 • Øvre luftveisinfeksjoner
 • Kald og tørr luft
 • understreke
 • Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som oppstår når innholdet i magen går tilbake til spiserøret

Toracic smertebehandling for astma

Før du arbeider med symptomer, vil legen sørge for at brystsmerter er forårsaket av # 8217; astma og ikke fra andre forhold.

Hvis du føler brystsmerter på grunn av astma, vil legen din sannsynligvis foreskrive en personlig behandlingsplan. Følg instruksjonene nøye for å redusere mulighetene for å utvikle symptomer.

Når du har et angrep D’astma, kan du bli fortalt å bruke en nødsituasjon eller redningsinhalator for å slappe av i luftveiene og forbedre symptomene. I et studio har bruken av albuterolinhalasjon ført til en forbedring i 70 prosent av barn og tenåringer med thoracic smerte indusert av # 8217; astma som utførte øvelser på tredemølle.

Forebygging

Den beste måten å forhindre brystsmerter forårsaket av astmaen for & # 8217, er å følge behandlingsplanen som ble levert av legen. Prøv å ikke hoppe over noen dose medisin og unngå potensielle årsaker til astma, om mulig.

Outlook

Thoracic smerte er et vanlig symptom på astma, men det kan også være et tegn på noen’andre. Informer legen din om du føler brystsmerter, slik at du kan få en nøyaktig diagnose. Med riktig terapeutisk tilnærming kan dette uønskede symptomet effektivt kontrollere.

Andre årsaker til brystsmerter

L’astma kan ikke være årsaken til brystsmerter. Flere andre forhold kan også forårsake dette symptomet.

Hjerteproblemer

Alvorlige hjerteproblemer kan manifestere seg som smerte i brystområdet, inkludert:

 • Hjerteinfarkt, som oppstår når en blodpropp blokkerer blodstrømmen til hjertet
 • Angina, en tilstand der plaketter, eller fettavsetninger, krympe arteriene og begrense blodstrømmen til hjertet
 • Aortisk disseksjon, en tilstand der hjertes største arterie bryter
 • Pericardite, som er en’betennelse rundt posen rundt hjertet ditt

Fordøyelsesproblemer

Mageforbrenning er en vanlig synder for brennende eller smertefulle opplevelser til brystet. Andre fordøyelsesproblemer, som gallestein eller svelgingssykdommer, kan forårsake disse symptomene.

Panikkanfall

Smerte eller bryst ubehag er ofte et karakteristisk tegn på et panikkanfall. Du kan også føle at hjertet ditt var akselerere og føle seg mangel på pust.

Ulykke

Noen ganger er en braced eller ødelagt ribben årsaken til brystsmerter.

Såre muskler

Smertefulle syndrom, som fibromyalgi, forårsaker vedvarende muskelsmerter du kanskje føler deg i # 8217; brystområdet. Du kan også prøve brystsmerter hvis du nylig har hevet vekter eller gjort andre øvelser som involverte brystmusklene.

Costocondritis

Med denne tilstanden blir brusken til thoracic buret betent og smertefullt. Dette forårsaker noen ganger brystsmerter.

Pulmonal emboli

Hvis en blodpropp når lungen, kan det forårsake brystsmerter.

Pulmonal hypertensjon

Denne tilstanden, karakterisert ved A’høyt blodtrykk i arterier som bærer blod til lungene, kan produsere brystbehov.

Kollapset lunge

Når luften penetrerer området mellom lungene og ribben, kan lungen kollapse. Mange mennesker føler brystsmerter når dette skjer.

Pleurisy

Hvis membranen som dekker lungene er betent, kan brystsmerter oppstå.

helvetesild

Blærene forårsaket av viruset Dell’Herpes Zoster kan strekke seg til området rundt thoracic-veggen, noe som forårsaker ubehag.

Kommende trinn

Mange av forholdene som forårsaker brystsmerter, anses som alvorlig eller farlig for livet. Det er bedre å se etter akuttmedisinsk hjelp hvis du har en uforklarlig brystsmerter som varer mer enn noen få minutter.