Astma hos barn: Symptomer, diagnose og behandlinger

L’astma er en respiratorisk tilstand preget av luftveisbetennelse.

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), L’Astma er en felles barndomsbetingelse som påvirker ca 6 millioner barn i USA.

Hvis barnet ditt har astma, er det viktig å forstå utløsningsfaktorene og skape en langsiktig behandlingsplan for å opprettholde den administrerte tilstanden.

Denne artikkelen vil utforske alt du trenger å vite om # 8217; astma hos barn, inkludert symptomer, utløse faktorer, behandling og mer.

Symptomer

Det kan være vanskelig å skille symptomene på # 8217; spedbarn astma fra andre respiratoriske forhold, som forkjølelse til hodet eller brystet.

Imidlertid er symptomene på astma generelt kronisk og kan påvirke kvaliteten på barnets liv negativt.

De vanligste symptomene på [8217; spedbarn astma inkluderer:

 • hoste, som blir verre om natten eller når barnet er syk
 • hissing pust, som kan virke som en fløyte eller en squeak under pusten
 • kortpustethet, selv når barnet ditt spiller normale aktiviteter

Videre er det andre symptomer på astma som kan virke både i små barn og hos eldre barn.

For de små

Små barn er ikke alltid i stand til å kommunisere når de ikke føler seg bra, noe som betyr at det er viktig at foreldrene tar hensyn til nye symptomer. I små barn med astma kan symptomene også inkludere:

 • Vanskelighetsgrad å sove om natten
 • Vanskelighetsgrad å puste under avspilling
 • tretthet, mer enn vanlig
 • Forsinket utvinning fra respiratoriske infeksjoner

Større barn

Største barn har lettere å formidle symptomer på foreldrene sine. I større barn med astma, i tillegg til symptomene nevnt ovenfor, kan de også vise:

 • Mangel på energi i løpet av dagen
 • Thoracic constriction sans eller brystsmerte klager
 • Vedvarende hoste bare om natten

Symptomer på’astma kan variere som barn til barn.

Noen barn vil bare oppleve noen av symptomene nevnt ovenfor, mens andre kunne vise åpenbare tegn på respiratoriske vanskeligheter.

I noen barn med alvorlig astma, kan en forverring av symptomene føre til angrep for D & # 8217;.

Tegn på angrep D’astma

Astmaangrep skjer vanligvis som en forverring av symptomene på astmaen. Alvorlige astmaangrep hos barn kan også ligne:

 • Alvorlig kortpustethet
 • Bluish tint til leppene
 • Lavt trykk (hypotensjon)
 • Høy eller lav hjertefrekvens
 • Agitasjon eller forvirring

Alvorlige astmaangrep både hos barn og voksne kan være farlige for livet og kreve umiddelbar medisinsk behandling.

Våre initiativer

Utvikling av # 8217; spedbarn astma kan skyldes en rekke faktorer, inkludert:

 • Genetikk. Å ha en familiehistorie av astma eller allergier har vist seg å øke risikoen for å ha astma.
 • Allergier. Å ha allergier kan øke risikoen for at et barn skal utvikle astmaen. Allergi symptomer kan også imitere symptomene på astma hos barn i barn.
 • Infeksjoner. Å ha hyppige respiratoriske infeksjoner kan føre til utvikling av astmasymptomer hos barn, spesielt hos barn under 5 år.

Noen av risikofaktorene for astma, for eksempel allergi og infeksjoner, kan til og med utløse symptomene på astma hos barn i barn.

Avtrekker

For de fleste barn med astma, er det noen & # 8220; Trigger & # 8221; som kan forårsake en forverring av symptomene eller bringe til et angrep d’astma. Dell & # 8217 Trigger Factors; Common astma inkluderer:

 • Åndedrettsinfeksjoner, som foreløpig forkjølelse eller influensa
 • Trening, spesielt med kaldt, tørt eller vått vær
 • Røyk og luftforurensning, tobakk, bål og industriell forurensning
 • Allergier, spesielt hos dyr, støvmidd, mugg og andre vanlige allergener

Når du kjenner de utløsende faktorene til barnet ditt, kan du gjøre noen endringer i livsstilen for å hjelpe deg med å unngå dem så mye som mulig. Her er noen eksempler:

 • Undervisning av barnet ditt God personlig hygiene kan redusere risikoen for kontraherende forkjølelse eller L & # 8217;.
 • Hvis barnet ditt har astmaen som er indusert av & # 8217.
 • Å holde huset rent fra støv, hår og andre allergener kan bidra til å redusere risikoen for astmasymptomer knyttet til allergi.

Diagnose

Diagnosen av astma hos barn kan være vanskelig, spesielt når de har problemer med å kommunisere symptomene. Det er noen diagnostiske verktøy som barnets lege kan bruke til å begrense en diagnose.

 • Medisinsk historie. En barnelege vil trolig gjøre en komplett revisjon av barnets medisinske historie. Vil spørre hva som er symptomene som barnet ditt har funnet, varigheten av disse symptomene og enhver annen tilstand som har blitt diagnostisert med den.
 • Analyse av blod og allergier. Hvis barnets barnelege mistenker allergier, kan du utføre blod eller hudtester for å sjekke tilstedeværelsen av inflammatoriske markører. De kan også velge å utføre allergologiske tester, som kan bidra til å avgjøre om allergiutløsere kan forårsake astmasymptomer.
 • Røntgen av brystet. Barnets lege kan velge å kjøre en brystadiografi for å avgjøre om symptomene skyldes forskjellige forhold fra astma nr. 8217; astma. Noen ganger kan en brystradiografi også vise endringer i luftveien forårsaket av alvorlig astma.

Merk: Et av de vanligste diagnostiske verktøyene for astma hos voksne er den spirometriske testen, som inkluderer bruk av et spirometer for å kontrollere lungefunksjonen.

Denne testen er imidlertid vanligvis kjørt på mindre barn fordi de har problemer med å utføre testen som angitt.

Behandlinger

Det er ingen kur mot astmaen. I stedet, behandlinger for astma fokus på å redusere eller på «8217 eliminering av tilstands symptomer og på forebygging av luftveien pågår.

Både kliniske og husbehandlinger er effektive i # 8217; bidra til å håndtere symptomene på # 8217; spedbarn astma.

Kliniske behandlinger

Selv med livsstilsendringer, vil noen barn kreve medisiner for å håndtere symptomene på astmaen. Disse stoffene for astma kan inkludere:

 • Bronkodilatorer, som er narkotika som bidrar til å slappe av luftveiene og øke luftstrømmen;.
 • Anti-inflammatorisk, som bidrar til å redusere betennelsen og luftveisen hevelse.

Bronkodilatatorer brukes vanligvis som redningsbehandlinger for en rask lindring av symptomene på # 8217; astma.

Disse raske nødhjelpene, inkludert kortsiktige Beta Agonists D & # 8217, er mer nyttige under angrep D’astma og akutte rehancies.

Antiinflammatoriske midler brukes vanligvis som narkotika for den langsiktige astma for å håndtere symptomer og redusere behovet for redningsbehandlinger.

Disse langsiktige stoffene, inkludert kortikosteroider og andre bidrar til å redusere betennelsen som kan forårsake symptomene på astmaen.

Selv om de fleste av disse legemidlene kan administreres i flere former, kan yngre barn generelt nytte av’bruk av nebulisatorer og muntlige stoffer for deres behandling.

Mindre barn kan også få narkotika gjennom inhalatorer ved hjelp av en spacer-enhet og en egnet maske.

Hjemme behandlinger

Det er noen skritt som du kan prøve hjemme hos barnet ditt for å redusere re-oppkjøpene av symptomene på astmaen.

 • Luftfukter. Hvis luften i hjemmet ditt er for tørt, kan du utløse symptomene på astmaen. Bruk en luftfukter inne eller i nærheten av barnets rom for å holde den relative fuktigheten mellom 30 og 50 prosent. Pass på at du ofte rengjør en luftfukter, i henhold til produsentens instruksjoner.
 • Pusteøvelser. Å praktisere pusteøvelser med barnet kan bidra til å forhindre hyperventilering når symptomene divampano.
 • Essensielle oljer. Noen søk har antydet at spredningen av essensielle oljer kan bidra til å redusere luftveisbetennelse. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å avgjøre om essensielle oljer kan bidra til å redusere symptomene på astma og essensielle oljer anbefales ikke for barn.

Hvordan bli forberedt

Ha et angrep d’astma kan være skummelt, men det finnes måter du og barnet ditt kan forberede deg på.

Det første skrittet å ta etter at barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, er å skape en plan D & # 8217;. Denne planen bør inneholde informasjon om:

 • Hvilke stoffer tar sønnen din
 • Hvor ofte din barn tar medisiner
 • Hvordan legge merke til når symptomene på barnets astma forverres
 • Når det er på tide å gå på sykehuset

Rescue-narkotika kan brukes all’Start av A D & # 8217-angrep; astma for å åpne luftveiene. Dosen som barnet trenger under et angrep D’astma kan være annerledes, så det er viktig å spørre legen hvor mange stoffer er nødvendig.

Hvis ingen redningsdroger eller stoffet er tilgjengelig, bør du umiddelbart konsultere en lege. Du kan også bruke disse trinnene med barnet ditt:

 • Sitt sønnen din i en oppreist stilling for å holde luftveiene åpne så mye som mulig.
 • Bruk pusteøvelser for å hjelpe dem med å stabilisere pusten.
 • Snakker i en lav stemme, tilbyr en trøstende hånd og prøver å holde dem så mye som mulig.

CDC-statistikken foreslo mer eller mindre halv av alle barn med astma på et bestemt tidspunkt vil ha et astmaanfall.

Ha en plan d’klar handling kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av et angrep, men det viktigste trinnet er å holde sønnen til sønnen din tilstrekkelig administrert.

Hvis du er bekymret for at astmaen til barnet ditt ikke er forvaltet, kan du dra nytte av’Dell & # 8217 kontroll; spedbarn astma, Designet for barn i alderen 4 til 11 år.

Dette spørreskjemaet bruker et poengsystem for å hjelpe deg med å avgjøre om barnets astma er under kontroll. Jo høyere poengsummen, jo mer kan symptomene på barnet ditt administreres.

For barn, fra 12 år oppover, kan du dra nytte av 5217; astma Control Test ™. Den er designet og fungerer som barndomstesting;.

Når skal du se en lege

Hvis du tror at barnet ditt kan vise symptomer på barn astma, er det på tide å besøke en lege. Lengste aspekter å håndtere sine symptomer, desto større er risikoen for at sønnen din har et angrep D’astma hvis den i virkeligheten har astmaen.

Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, kan du starte en behandlingsprotokoll som vil forbedre begge symptomene på # 8217; astma som kvaliteten på barnets liv.

Bunnlinjen

L’Spedbarn astma er en av de vanligste lunge sykdommene over hele verden. Symptomer på’astma hos barn kan inkludere:

 • hoste
 • Wheezing
 • respiratoriske vanskeligheter
 • Thoracic undertrykkelse

Diagnosen av barnslige astma inkluderer en revisjon av medisinsk historie og, om nødvendig, andre diagnostiske tester.

Behandlingsalternativer for astma inkluderer både korte og langsiktige stoffer og livsstilsendringer for å hjelpe til med å håndtere symptomer.

Hvis barnet ditt har hatt symptomer på astma, planlegg et besøk med barnelege for å lære mer.