Aspirin og erektil dysfunksjon: Det er en lenke?

Erektil dysfunksjon (DE) er en tilstand der du ikke kan få eller beholde en’ganske sterk ereksjon for penetrasjon eller # 8217; orgasme, selv når du er interessert i sex. Medisinske problemer eller psykiske vanskeligheter kan forårsake og årsaker er ofte en blanding av begge. Og det er behandlet uavhengig av årsaken.

Du har en’ereksjon når arteriene som bringer blodet til penis svulmer og lukker venene. Vene tillater normalt blodet å forlate penis. Dette betyr at blodet holdes. En kombinasjon av arrestert blod og erektil stoff gjør penis tøft. De forekommer generelt når ikke C’Det er nok blodstrøm til penis.

L’aspirin forårsaker l & # 8217;?

TIL 2011 studie hypotesized at hvis betennelsen forårsaker de, så L’aspirin eller ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) som ibuprofen kunne forhindre de. Studien konkluderte med at antiinflammatoriske stoffer syntes å forårsake og. Studien rapporterte også at de som bruker aspirin og fans har 20% mer sannsynlig å ha og.

Det er imidlertid viktig å merke seg at studien ikke vurderte antall pasienter som brukte aspirinen og hadde også en spesifikk diagnose av hjertesykdom eller perifer vaskulær sykdom. For de pasientene i studien, og kan ha vært forårsaket av hjert og vaskulære problemer i stedet for fra sucker de tok for disse forholdene. Dessuten er det ingen andre studier som indikerer at aspirinen kan forårsake e.

Forårsake notater av de

Selv om det er få tester som indikerer en sammenheng mellom aspirin og de, er det årsaker til de som er etablert. Følgende medisinske problemer kan spille en rolle i # 8217; Ed:

  • Herding av arterier
  • hjertesykdom
  • Høyt blodtrykk
  • Høye nivåer av kolesterol
  • Nevrologiske lidelser
  • Diabetes (siden komplikasjonen er skade på nerver)
  • Noen stoffer

Du har større risiko for erektil dysfunksjon Hvis du røyker tobakk, drikker du mer enn to alkoholholdige drikker om dagen, eller du er overvektig. I følge Nasjonale institutter av helse (NIH), ca 12% av mennene under 60 år lider av de. Dette tallet stiger til 22% av mennene i alderen 60 og 69 og på 30% av menn i alderen 70 år.

Snakk med legen din

Noen etiketter på aspirin flasker liste L’og som en mulig bivirkning, men forsøkene i studiene på denne lenken er ikke klare. Det som er klart er det, og det er noe som du ikke trenger å leve sammen.

Snakk med legen din dersom du led av de. Legen din informerer deg om du tar sucker regelmessig;. Hvis helsen din tillater det, kan legen din gi deg råd om å forstyrre rekrutteringen i en periode for å se om DE DE forbedrer. Legen kan også anbefale noen endringer i livsstil for å hjelpe, som å drikke mindre alkohol, eliminere tobakk og gjøre mer trening. Hvis problemet vedvarer, kan legen gi deg en av de mange legemidlene for å behandle de.