Arrytmia: Hva du trenger å vite

Beskrivelse

A’Arythmia er en hjertesykdom som påvirker frekvensen eller rytmen som hjertet slår. A’arytmi oppstår når de elektriske pulser, som direkte og regulerer hjerteslag, ikke fungerer riktig. Dette gjør hjerteslaget:

 • For fort (takykardi)
 • For sakte (Bradicardia)
 • For tidlig (for tidlig sammentrekning)
 • For uregelmessig (fibrillering)

Nesten alle vil oppleve en unormal kardial rytme minst en gang. Det kan virke som om hjertet ditt er akselerert eller flagrende. Arrytmiaene er vanlige og vanligvis ufarlige, men noen er problematiske. Når A’Arrihythmia forstyrrer blodet til kroppen, kan det skade hjernen, lunger og andre vitale organer. Hvis ikke behandlet, kan disse arytmier være farlig for livet.

Hvordan hjertet fungerer

Ditt hjerte er delt inn i fire rom. Hver halvdel av hjertet ditt består av et øvre rom (lobby) og et lavere rom (ventrikkelen). De to halvdelene skaper to pumper, en på begge sider av hjertet.

I et hjerte som slår riktig, følger de elektriske impulser nøyaktige veier gjennom hjertet til hver pumpe. Disse signalene koordinerer hjertemuskelaktiviteten slik at blodet pumper innvendig og ut av hjertet. Enhver avbrudd i disse stiene eller pulser kan få hjertet ditt på en unormal måte.

Hjerteslag

Blodet kommer inn i hjertet og kommer først i atriumene. Dermed innebærer en enkelt hjerterytme flere trinn:

 • Noden av brystet (en gruppe celler i høyre atrium) sender en elektrisk puls, både alle «8217, høyre atrium enn til venstre, sier at de skal kontrakt.
 • Denne sammentrekningen tillater ventrikler å fylle seg med blod.
 • Mens ventrikler fyller opp, er L’elektrisk puls beveger seg til hjertet av hjertet til den atrioventrikulære noden (en gruppe celler mellom atriumene og ventrikkene).
 • L’Impulse forlater knuten og reiser til ventrikkene fulle av blod, og forteller dem å kontrakt.
 • Denne sammentrekningen skyver blod ut av hjertet og i kroppen din for sirkulasjon.

Dette er et hjerteslag. Så prosessen starter igjen. Under normale forhold, slår venstre og høyre side av hjertet en etter L & # 8217;. Dette holder blodet beveger seg i en retning på en kontinuerlig pumping måte.

Et normalt hjerte vil gjenta denne prosessen ca 100 000 ganger om dagen. Det er 60-100 slag per minutt for en sunn gjennomsnittlig person mens du er i ro.

Typer arytmier

Arrytmier er denominert og klassifisert i henhold til tre poeng:

 • rate (om det er for sakte eller for fort)
 • Opprinnelse (som er i ventrikler eller på ATRI)
 • regelmessighet

Bradykardi

Bradicardia er en langsom hjerterytme. Er definert som en hjertefrekvens i hvile mindre enn 60 slag per minutt. Ikke alle bradikardiene er et problem. Idrettsutøvere og folk som er fysisk i form, lider ofte av bradykardi. Deres pensjonerende hjertefrekvens kan være mindre enn 60 slag per minutt fordi deres hjerter er mer effektive og kan pumpe tilstrekkelig blod med mindre beats. Imidlertid kan en langsom hjertefrekvens bety at hjertet ditt ikke slår ofte nok til å garantere en tilstrekkelig blodstrøm gjennom hele kroppen.

Typer av bradykardi inkluderer:

Sykbryst: Sinusnoden er ansvarlig for å regulere hjertets rytme. Hvis det ikke skriver elektriske impulser, kan hjertet ditt pumpe for sakte eller uregelmessig. Også helbredelsen i nærheten av brystkoden på grunn av hjertesykdom eller et hjerteinfarkt kan redusere eller blokkere elektriske impulser mens du prøver å reise gjennom hjertet.

Gjennomføring av blokk: Hvis de elektriske måtene i hjertet er blokkert, kan hjertets rom sakte kontrakt eller ikke kontrakt i det hele tatt. En blokk kan forekomme hvor som helst langs hjertets elektriske måter, mellom brystkoden og den atrioventrikulære noden (AV), eller mellom AV-noden og ventriklene. Det kan ikke være tegn på disse blokkene annet enn kardiale beats hoppet eller bremset.

Takykardi

Takykardi er et akselerert hjerterytme. Er definert som en hjertefrekvens i resten av over 100 slag per minutt. De to vanligste typer takykardi er den supraventrikulære takykardiet og den ventrikulære takykardiet.

Substituricular Tachycardia: Supraventricular Tachycardia (SVT) er noen arytmi som starter over ventrikkelen. Svts er vanligvis identifisert med en explosjon av akselerert hjerterytme som kan være kronisk eller startet og ende opp plutselig. Disse vindkast kan vare noen få sekunder eller flere timer og kan få hjertet ditt til å slå mer enn 160 ganger i minuttet. De vanligste SVTene inkluderer atrieflimmer og atriell fladder.

Atrial fibrillering: Hvis du har atriell fibrillering (FA), L’atrium slår veldig raskt (fra 240 til 350 slag per minutt). Atri beveger seg så fort at jeg ikke er i stand til å fullstendig kontrakt. I stedet, skjelve eller fibrillano. Dette kan forårsake ubehag, men ikke et raskt håndledd. Imidlertid kan noen av disse atrielle beats bevege seg til ventrikler og kan forårsake høy hjertefrekvens.

Atrial fibrillering påvirker hovedsakelig eldre mennesker. Risikoen for å utvikle denne arytmien øker etter 60 år, hovedsakelig på grunn av slitasje på et eldre hjerte. Sjansene for å utvikle atrieflimmer er høy, selv om du har eller du hadde høyt blodtrykk eller andre hjerteproblemer. L’AF kan være farlig. Hvis ikke behandlet, kan det føre til alvorligere forhold, for eksempel slag.

Atriale flutter: Hjerteslag i atriell fladder er mer rytmisk og konstant hjerteslag i atrieflimmer. Imidlertid kan atriefladen gå og komme til plutselige vindkast. Det kan være farlig for livet. Denne typen arytmi forekommer oftere hos mennesker med hjertesykdom. Ofte manifesterer seg også i de første ukene etter hjerteintervensjonen.

Ventrikulær takykardi: Ventrikulær takykardi (TV) er A’Arythmia som begynner i hjertets ventrikler. De fleste av TV-en forekommer hos personer som har hatt hjertesykdom eller hjerteproblemer, som koronarsykdom eller hjerteinfarkt. TV er ofte forårsaket av en elektrisk impuls som reiser rundt en scarred del av hjertemuskelen. Kan forårsake sammentrekning av ventrikler mer enn 200 ganger per minutt. Hvis ikke behandlet, kan TV øke risikoen for å utvikle mer alvorlige ventrikulære arytmier, for eksempel ventrikulær fibrillering (FV).

Ventrikulær fibrillering: FVen kan ha tegn som plutselige hjerteslag, rask, uregelmessig og kaotisk i ventrikkelen. Disse uregelmessige elektriske impulser, noen ganger utløst av et hjerteinfarkt, gjør hjertet ventrikler vibrere (fibrillas). Når du har denne typen arytmi, kan ventrikler ikke pumpe blod i kroppen og hjertefrekvensen senker raskt. Dette gjør blodtrykk ned og reduserer blodtilførselen til kroppen og organene. FV er den første årsaken til plutselig hjertestans.

Premature Heart Beats

Premature Heartbeats kan gi følelsen av at hjertet ditt har mistet et slag. Faktisk ble din normale hjertehytme avbrutt av et slag for tidlig, og du opplever en ekstra takt mellom to normale hjerterytme.

Utsikter for arytmi

Det er mange typer hjertearytmier. De fleste er ufarlige og nesten alle har en’Arrihythmia tidligere eller senere. De går ofte ubemerket. Det er også normalt å ha en hjertefrekvensøkning under treningen, når hjertet ditt jobber hardt for å gi blodvevet ditt rik på oksygen for ikke å dekke for raskt. Idrettsutøvere og folk som er fysisk i form, kan ha en langsom hjertefrekvens fordi deres hjerte fungerer veldig effektivt og krever ikke så mange slag som andre som trener sjeldnere.

Noen arytmier er imidlertid ikke ufarlige. Ditt perspektiv er avhengig av typen og alvorlighetsgraden til din arytmi. Hvis du tror du har A’Arriythmia, bør du konsultere legen din. Selv de mest alvorlige arytmier kan ofte behandles. De fleste med arytmi kan leve et normalt liv.