Arnica oljeolje: fordeler, bivirkninger og hvordan du bruker den

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Arnica er et originalt blomstrende gress med kalde og steinete regioner som Sibir og Øst-Europa. Noen ganger kalles det & # 8220; fjellet daisy & # 8221; Fordi de gule oransje blomster husker de vanlige tusenfrydene. I århundrer, L’Arnica ble brukt som homøopatisk behandling for hud, hodebunn og hårforhold.

L’Arnica destillert ekstrakt er giftig for å innta, men når Arnica fortynnes eller påføres lokalt, kan hjelpe med en rekke helsemessige forhold. Mesteparten av det vi vet om hvordan oljen til Arnica helbreder og hjelper håret til å skinne er anekdotisk. Fortsett å lese for å finne ut hva vi vet om’# 8217; Arnica Oil for Hair.

Arnica olje for hårfordeler

L’Arnica har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Noen Undersøkelser bekreftet at Arnica kan redusere smerten forårsaket av den oppgraderingstidene og redusere helbredetiden for blåsede blåmerker på huden.

Siden Arnica-oljen kan redusere betennelsen, mens samtidig eliminerer de akkumulerte oljene og dreper bakterier i hodebunnen, tror mange at det kan bidra til å behandle hårforholdene og hodebunnen.

Men det meste av det vi vet om hvordan det fungerer, og hvis det er effektivt, er det anekdotisk.

Arnica olje for hårtap

Hårstrengene du kan se på hodet ditt, er for det meste dødscelleskaper. Du kan forlenge håret ditt ved å styrke proteiner i låsene dine og forbedre helsen til hårfollikelen selv.

L’Topisk anvendelse av Arnica Oil kan eliminere sebumolje og annet rusk i hodebunnen som kan blokkere hårsekkene. Det kan også redusere betennelsen som forårsaker kløe og irritasjon og fører til hårtap.

Videre forskning er nødvendig for å studere disse potensielle fordelene.

Antifrafa behandling

L’Arnica Oil er en populær holistisk behandling for flass.

Flass (seborrheic dermatitt) er forårsaket av hodebunnen irritasjon, tørr hud eller soppinfeksjon. L’Anvendelse av Arnica Oil kan forbedre konsistensen i hodebunnen og lindre symptomene på kløe og betennelse, i henhold til anekdotiske tester.

Slitte tupper

Hvem tror på # 8217; Arnica olje for hår mener at Arnica har makt til å styrke håret av håret fra roten til spissen. Dekker håret av hår med Arnica Oil, kan du kanskje innpakke dine hårete hender med sunne proteiner som vil redusere utseendet på de doble pigger.

Det er imidlertid få tester for dette i tillegg til anekdotisk informasjon.

For tidlig gress

For tidlig grizzled hår er vanskelig å forhindre. Øyeblikket når håret ditt blir grått, er det hovedsakelig basert på genetiske og miljømessige faktorer.

Men bevare den generelle helsen til håret ditt og styrking av hårsekkene kan forlenge livssyklusen til hårstrengene dine.

Øker varigheten av hårets strenger med arnicaoljen, det kan være mulig å avvise grays som manifesterer seg snart.

Bivirkninger av’Hårolje Alle’Arnica

Selv om den aktuelle bruken av’Arnica Oil er sikker på at det er noen mulige bivirkninger.

Folk som har en allergi allergi; Ambrosia kan vise en allergisk reaksjon fra’# 8217; Arnica. Symptomene på denne typen allergi kan inkludere:

 • urticaria
 • klø
 • en rennende nese
 • Betent bryster
 • hodepine
 • respiratoriske vanskeligheter

Hvis du merker et av disse symptomene etter å ha påført Arnica på håret eller hodebunnen, avbryter du bruk og skyller umiddelbart.

Hvis det inngår, kan Arnica også øke hjertefrekvensen og oppblåses blodtrykk. Du bør aldri innta Arnica Oil.

L’Arnica er ikke trygt for gravide kvinner. Faktisk ble det brukt som en homøopatisk metode for å indusere abort. Det er heller ikke godkjent for ammende mødre og til og med forårsaket komplikasjoner i en nyfødt hvis mor har inntatt arnica.

Hvordan bruke L’Hår Arnica Oil

L’Arnica Oil kan brukes lokalt som behandling for hårforhold og hodebunn. L’Arnica kan brukes som ingrediens i sjampo, balsam og permisjon. L’Diffused Arnica Oil er ikke effektiv for hårbehandling.

Du kan kjøpe Arnica Oil og lage hårbehandling uten skylling eller hårmaske, eller kjøpe produkter som inneholder ingrediensen. For å skape en av deg, må du blande arnicaens olje med en vektorolje, for eksempel kokosnøttoljen eller mandeloljen.

Du kan blande fra to til tre dråper Arnica olje med hver 8-10 dråper oljevektor for å lage en blanding for å belegge hodebunnen. La denne hårmasken ikke mer enn 15 minutter før skyll grundig med varmt vann.

Du kan også holde litt & # 8216; av blandingen på fingertuppene for når du møter håret ditt. Skyv oljen gjennom hele låsene på håret ditt for å reparere de doble pigger og tamme flyene.

Hvis du foretrekker å kjøpe produkter som inneholder Arnica Oil for håret ditt, vil du legge merke til at den ofte kombineres med andre ingredienser. Calendula, Shea Butter, Grapeseed Olje, Sage og Rosemary Er alle naturlige ingredienser som også hevder å støtte en hodebunn og sunt hår.

Hvor å kjøpe l’hår arnica olje

Du kan kjøpe Arnica Oil i de fleste naturlige matbutikker og i noen matbutikker. Produkter som inneholder Arnica Oil, som Antifrafla Shampoo og Skyll med krem, finnes i noen skjønnhets- og nettbutikkbutikker.

Husk at uttalelser på’Effektiviteten til’Arnica ble ikke evaluert av mat- og narkotikadministrasjonen, og din suksess med denne ingrediensen kan variere.

Hvis du er interessert i å prøve Earnica Oil for håret ditt, fra A & # 8217, se på disse produktene på nettet.

Alternative essensielle oljer for hår

Hvis du er interessert i å prøve viktige håroljer, finnes det andre typer oljer med flere kliniske søk for å støtte din bruk. Andre essensielle oljer å bruke for sunt og skinnende hår inkluderer:

 • Lavendelolje
 • Cedar Wood Oil
 • Rosemary Oil
 • Olje Dell’Tea Tree
 • Peppermynteolje

Ta bort

L’Arnica Oil har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Disse egenskapene induserer noen mennesker til å tro at det er effektivt som behandling for flass og en måte å få håret til å se sunnere ut. Det er ikke mange undersøkelser til støtte for disse utsagnene.

L’Arnica Oil er en sikker ingrediens for de fleste, men du bør teste det på hodebunnen før du bruker den over hele hodet. Aldri innta den # 8217; Arnica Oil.