Armhulen detox: fungerer?

COS’er en detox fra armhulen?

Armhulene er den neste store nyheten i avgiftningmaniaen. I stedet for å drikke te eller rengjøring, blander folk maskene og legger dem under armhulene i navnet på god helse og søte lukter.

Men før du går for å dekke deg selv med grønn gjørme, virker disse detoksystemene virkelig?

Hvordan lage en avgiftningsmaske for armhulen

Mest avgiftende fra armhulen bruker en hjemmelaget maske av bentonitt leire og eple cider eddik. Noen inkluderer også vann for å fortynne eddik. Andre bruker like deler av bentonisk leire og kokosolje for en mer beroligende og fuktighetsgivende blanding som fortsatt har noen antibakterielle egenskaper, takket være # 8217; kokosnøttolje.

Masken påføres armhulene og dro i 5-20 minutter, akkurat som en ansiktsmaske. Når den er tørr, vaskes blandingen i dusjen eller med en fuktig klut.

Hva bør detoksimeres av armhulen?

Det er mange deklarerte fordeler av en detox av armhulen. Her er fem vanlige utsagn og hvilken forskning sier.

1. Øke den naturlige deodorant effektiviteten

De fleste armvarestyringene tar sikte på å gjøre det lettere å bytte fra en aluminiumsbasert antiprert til en naturlig deodorant. Mange av artiklene til fordel for avgiften av armhulene hevder at naturlig deodorant vil fungere bedre senere.

Det er ingen bevis på at disse detoxifiers kan redusere lukten eller gjøre en deodorant mer effektiv. Men deodorant og antiprefanter endrer typer og mengde bakterier under armhulen.

En liten studie fant at folket som hadde på seg antiperspiranter eller deodoranter, hadde færre stafylokokkmikrober sammenlignet med folk som ikke brukte antiperspiranter eller deodoranter. Han fant også at folk hadde deodorant uten ingredienser som blokkerer svette som aluminium, aluminium hadde flere bakterier stafylokokker, mens folk som ikke brukte noen produkter mer corynebacterium.

Når folk vanligvis brukte deodorant uten ingredienser som blokkerer svette, eller de gikk uten produkt, påført antiperspiranter, ble bakteriene stafylokokker på huden redusert.

Disse endringene i bakterier kan gi plass til super stinkende bakterier å ta overhånden. L’Antipraspirante kan øke mengden av actinobakterier, en stinkende bakterie, på huden, ifølge et lite studio.

Denne ubalansen i bakterier kan være en av grunnene til at en antipranspirant til en naturlig deodorant kan få deg til å føle deg enda mer stinkende. Det tar tid fordi bakteriene på hudbalansene og ethvert produkt som brukes, inkludert naturlige deodoranter, såpe eller avgiftningsmaske, kan endre typer og mengde bakterier.

Eddik i detox kan bidra til å fjerne noen av bakteriene som forårsaker dårlig lukt, men også vann og såpe.

2. Fjerner akkumulering av antipraspirant eller deodorant

L’antiprospirerende handlinger ved midlertidig hindrer svettekjertlene for å redusere svette. Han gjør det ved å skape en gel på overflaten av huden. Det absorberes ikke av huden, men inneholder irriterende stoffer som dufter, alkohol og andre ingredienser.

Et par nøyaktige vasker med såpe og såpe ved hjelp av en klut vil fjerne noen antipraspirant eller deodorant.

En avgiftningsmaske kan også fjerne hudens antipros. Men det er mer sannsynlig å skylle masken med vann når du er ferdig.

Hvis du trenger å være sikker på at alle spor av dufter, alkohol og andre irriterende stoffer er fjernet, ta en skylling med vann og en klut med vann og såpe for å fjerne antipraspiranten.

3. Avgifte kroppen din

Fra fjerningen av & # 8220; karsinogene toksiner & # 8221; Ved drenering av lymfeknuter, noen elementer for avgiftning av # 8217; armhulen gjør fet og ikke påvist uttalelser. Men du kan virkelig fjerne toksiner gjennom huden?

; Alle disse leireprodukter og de tingene du prøver å trekke ut toksiner, er egentlig bare en myte & # 8221;, sa Shilpi Khetarpal, en hudlege på Cleveland Clinic. «Leveren og nyrene virkelig tar vare på å avgifte kroppen fra noe skadelig kjemisk stoff. Ikke c’det er måte å få dem ut av svette eller skinn kjertler & # 8220; det forklarte.

Det er ingen tegn på at giftstoffer kan bli fysisk ekstrahert fra huden eller fra dypere stofflag. Svette kan bære toksiner som tungmetaller utenfor kroppen, men det er usannsynlig at leire alene kan løfte dem fra vevet under huden.

C’er også Ingen søkeshow at toksiner i deodoranter eller antiperspiranter forårsaker brystkreft. Dette er bare en myte på brystkreft du bør ignorere.

4. Reduserer L’irritasjon fra naturlige deodoranter

Rødhet og kløe kan utlede fra en økning i bakterier mens kroppen din passer. Men mer sannsynlig er det en reaksjon på ingrediensene i naturlig deodorant som natron og maisstivelse.

Avbryte umiddelbart bruken av et produkt hvis det utvikler brenning, kløe, rødhet eller utslett. En detox fra armhulen kan ikke forhindre denne irritasjonen. Det vil nok gjøre det mer betent hvis du allerede har hatt en reaksjon.

5. Eliminerer lukten

Ingen ønsker å bekymre seg for å tømme et rom med deres BO løftet om odde brønner gjør at det nesten virker som det er verdt å holde armene dine over hodet mens detoxmasken tørker opp.

Faktisk c’det er noe i denne uttalelsen. L’Apple eddik er antibakteriell og kan bidra til å eliminere bakterier som forårsaker lukt. Det er imidlertid viktig å skikkelig fortynne eddik og husk at du ikke vil holde deg en søt permanent parfyme. Mer informasjon om hvordan svette fungerer.

Bivirkninger av en detox fra armhulen

For det meste, gjør en detox fra armhulene, vil ikke gjøre det veldig bra eller dårlig. Imidlertid kan eddik forårsake irritasjon. L’Siste ting du vil ha er kløe eller brennende ALLE’armhulen.

& # 8220; Jeg vil gjerne advare folk mot [en detox av armhulen] & # 8221; sa Khetarpal. & # 8220; det er nødvendig, det har ikke vist seg å være nyttig og vil ikke gjøre noe, eller det vil bare gi deg problemer.& # 8221;

Bunnlinjen

Kroppen din er avgiftet og fjerner naturligvis skadelige kjemikalier gjennom lever, nyrer og # 8217; eliminering (vannlating, avføring og svette). L’Påføring av leire eller eddik på huden vil ikke tiltrekke seg toksiner fra kroppen eller eliminere lymfeknuter.

I stedet vil en enkel vask med en delikat og vann såpe fjerne enhver antipros eller deodorant fra huden og vil bidra til å kontrollere lukten.

Hvis du er bekymret for ingrediensene i konvensjonelle deodoranter, er det mange naturlige deodoranter på markedet. Bare vær forsiktig med å finne armen inne og holder følsomheten du måtte ha.

At du tar et annet merke eller et naturlig produkt, gi kroppen din og bakteriene tiden til å tilpasse seg.

Totalt sett er dette A’andre & # 8220; avgiftning & # 8221; at du sannsynligvis gjør det bedre å hoppe. Tiden din kan bli brukt bedre ved å bruke en beroligende ansiktsmaske eller gjøre en hårbehandling i stedet.