Armhlessia: Definisjon, detrusor, årsaker, behandling og andre

COS’er L’arearphlessia?

L’arealfrittia er en tilstand der muskler ikke reagerer på stimuli. L’Areflexia er motsatt av det motsatte av сeperreflickia. Det er da at musklene dine reagerer overdrevet til stimuli.

En refleksjon er en utilsiktet og rask bevegelse av en del av kroppen som svar på en endring i # 8217; miljø (stimuli). Personer med Areflickery har ingen typiske refleksjoner, som en instinktiv reaksjon.

L’-området er vanligvis forårsaket av en underliggende tilstand relatert til en sykdom eller skade på nervesystemet. Den generelle behandlingen og utsiktene vil avhenge av den underliggende årsaken.

COS’er detrusory Areflexia?

L’Detrusers arealfrikter oppstår når det ødelegger muskelen ikke kan kontrakt. Muskeldetrusoren er muskelen i blæren som styrer tømmingen av blæren.

Personer med detrusory Areflexia kan ikke tømme blæren. De trenger å bruke et kabelrør kalt urin kateter for å frigjøre blæren urinen. L’Detrusory Areflexia kan også kalles hyperaktiv blære eller neurogen blære.

Symptomer på Areflessia

Det viktigste symptomet på’arealfrikten er det komplette fraværet av reflekser. Vanligvis, når en muskuløs senen berøres raskt, er muskelen umiddelbart. I noen med amfessi, kontrakt ikke muskelen når de berøres.

Andre symptomer vil avhenge av den underliggende årsaken. Personer med Areflickery kan også manifestere symptomene som:

 • Prikking eller nummenhet til føttene dine
 • Unormal muskuløs koordinering
 • muskel svakhet
 • Gormaggine eller gjør hendene dine regelmessig
 • Seksuell dysfunksjon, spesielt hos menn
 • forstoppelse
 • Fordøyelsesproblemer
 • Urininkontinens (Detrusory Areflexia)
 • lammelse
 • Respiratorisk insuffisiens

Hva er årsakene areflexia?

Mer vanlig årsak av en fraværende refleksrespons er perifer nevropati. Perifer nevropati er en forstyrrelse der nervene fungerer dårlig fordi de er skadet eller ødelagt.

En sykdom eller skade kan ødelegge eller skade nerver. Her er noen av forholdene som kan forårsake Areflexia:

Diabetes

Personer med diabetes kan bli skadet til nerver som kommer fra:

 • Høye blodsukkernivåer påløpt i lang tid
 • betennelse
 • Renual- eller skjoldbruskkjertelproblemer (diabetisk nevropati)

Vitaminmangel

Manglet av vitamin E, B-1, B-6 og B-12 kan forårsake skade på nerver og bringe til areaflexiaen. Disse vitaminene er avgjørende for helsen til nerver.

Guillain-Barré syndrom (GBS)

I Guillain-Barré syndrom angriper immunsystemet feilaktige sunne nerveceller i det perifere nervesystemet. Den eksakte årsaken til denne tilstanden er ikke kjent. Du tror at du slipper ut A’infeksjon, som L & # 8217, intestinal påvirkning eller Epstein-Barr-virus.

Miller Fisher Syndrome

Miller Fisher Syndrome er en sjelden nervesykdom. Noen ganger anses det som en variant eller en undergruppe av GBS. Som GBS, løsner det vanligvis en og # 8217; viral infeksjon.

Andre autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer, som multippel sklerose (sm), l’reumatoid artritt (RA) eller amyotrofisk lateral sklerose (SLA), kan forårsake skade på nerver eller vev som kan føre til svake eller fraværende refleksjoner. I MS, for eksempel, er kroppens immunsystem angrep og skader det beskyttende laget av nervefibre. Dette forårsaker betennelse, skade og arrvev i nervesystemet.

Hypothyroidisme

L’hypothyroidisme oppstår når kroppen ikke produserer nok skjoldbruskhormon. Det kan forårsake flytende oppbevaring og øke presset på de omkringliggende nervevevene.

Nerveskade eller ryggmarg

Et fysisk traumer eller en lesjon, for eksempel en ulykke D’bil eller fallende, er en vanlig årsak til nervesker. En lesjon til ryggraden oversetter vanligvis til et totalt tap av følsomhet og mobilitet under lesjonen. Dette inkluderer områder. Generelt er bare refleksjonene under nivået av lesjonen interessert.

Toksiner og forstyrrelser fra alkoholbruk

L’Eksponering for giftige nivåer av kjemikalier eller tungmetaller, som bly eller kvikksølv, kan forårsake skade på nerver. L’Alkohol kan også være giftig for nerver. Folk som misbruker alkohol, gir større risiko for å ha perifer nevropati.

Det er også noen sjeldne lidelser som kan forårsake areflexia. Disse inkluderer:

Kronisk inflammatorisk demyelinering polyneuropati (CIDP)

CIDP er en langsiktig tilstand preget av ødeleggelsen av nervefibre i hjernen. CIDP er strengt relatert GBS. Tilstanden forårsaker endelig et tap av muskelrefleksjoner.

Ataksi cerebellar, nevropati og vestibulær arefleksi (lerret)

Lerret syndrom er en noe progresjon arvelig nevrologisk sykdom. Med tiden fører til atassia (tap av koordinering), arefleksi og andre lidelser. L’Gjennomsnittlig alder av lerretsyndrom er 60 år gammel.

Ataksia cerebellar, areatyhlessy, fotkabel, optisk atrofi og neurosensory hypoacusia syndrom (capos)

Capos syndrom er en sjelden genetisk sykdom. Oppstår vanligvis i små barn i alderen 6 måneder og 5 år.

Capos syndrom kan oppstå etter en sykdom som forårsaker høy feber. Barnet kan plutselig ha problemer med å gå eller koordinere. Andre symptomer inkluderer:

 • muskel svakhet
 • Tap av’hørsel
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • Uvanlige okulære bevegelser
 • areflxia

De fleste symptomene på Capos Syndrome har blitt bedre når feberen forsvinner, men noen symptomer kan fortsette.

Hvordan diagnostisert L’arealfritt?

Legen din vil først ta en grundig medisinsk historie og vil spørre deg om symptomene dine, inkludert:

 • Når symptomene startet
 • Hvor raskt dine symptomer har forverret seg
 • Hvis du var syk umiddelbart før symptomene

Legen vil derfor utføre en fysisk undersøkelse. De kan utføre en refleks test for å bestemme alvorlighetsgraden av symptomene. Denne typen eksamen bidrar til å evaluere reaksjonen mellom motorene og sensoriske svarene.

Under en refleksstest bruker en lege et verktøy som heter en reflekshammer for å teste svaret ditt for å bli rørt på dype sener. Legen din kan røre påpunkter eller i nærheten av knær, biceps, fingre eller ankler. Hvis du lider av Amphessia, vil musklene dine ikke reagere på berøring av den reflekterte hammeren.

Legen kan også drive noen tester for å skille mellom alle de potensielle årsakene til arealfritt. Avhengig av symptomene, kan disse testene inkludere:

 • Lumbal punktering. Denne testen er også kjent som lumbal punktering. I denne prosedyren settes en nål i nedre rygg for å trekke ryggvæsken. Det sendes deretter til et laboratorium for analysen.
 • Blodanalyse. Disse testene måler vitamin og blodsukkernivåer.
 • Studie av nervedel. Denne testen verifiserer tilstedeværelsen av skade på nerver og dysfunksjoner.
 • Elektromyografi. Denne testen evaluerer helsen til musklene og nervecellene som styrer dem.
 • TC-skanning eller magnetisk resonans. Disse bildeknappene vil verifisere om noe presser på en nerve.

Hva er behandlingsalternativene for L’-området?

Behandling for L’areal, avhenger av den underliggende årsaken. Kan innebære narkotika, fysioterapi eller begge deler.

Medisinering

Den nøyaktige medisinen foreskrevet av legen vil avhenge av hva symptomene forårsaker. For eksempel kan legene foreskrive insulinet for å behandle diabetes. Hvis du har GBS eller CIDP, kan legen din foreskrive immunoglobulin og plasmabehandling. Legen kan foreskrive steroider for å redusere betennelse.

L’hypothyroidisme behandles med erstatningskjoldbruskhormoner. Det er også mange stoffer tilgjengelig for å behandle autoimmune sykdom symptomer.

Fysioterapi

Fysioterapi tar sikte på å styrke de berørte musklene. Du vil lære å utføre sikre øvelser for å forbedre turgåing, løpende og generell muskelstyrke. En ergoterapeut kan hjelpe deg med daglige aktiviteter.

Behandling for detrusory Areflxia

Det er for tiden ingen spesifikke stoffer for behandling av behandlingen av detrusiske. Personer med detrusory Areflexia må urinere med jevne mellomrom for å sikre at blæren ikke fyller for mye.

En lege kan anbefale bruken av et urinekateter for å sikre at blæren tømmes. Under en kateteriseringsprosedyre settes et tynt og fleksibelt rør inn i blæren for å frigjøre urinen;.

Hva er perspektivet for folk med amfessi?

Perspektivene for personer med Arefspexia er avhengig av den underliggende årsaken. Noen av forholdene som utløser L’Areflexia, som MS og L & # 8217, har ikke en nåværende omsorg. Formålet med behandlingen er å redusere alvorlighetsgraden av symptomer og forbedre livskvaliteten. De fleste med MFS og Guillain-Barré syndrom vil gjøre komplett eller nesten fullstendig helbredelser.

Hvis du har møtt nummenhet, svakhet eller unormale følelser av musklene eller nerver, må du umiddelbart konsultere legen din for en diagnose. Vanligvis blir disse problemene først diagnostisert og behandlet, desto bedre er ditt perspektiv.