Aquaphor for tatoveringer: Det anbefales for omsorg?

Del på Pinterest

Aquaphor er en base mat for hudpleie for mange som har tørr og tynn hudhud eller lepper. Denne salven får sin fuktighetsgivende krefter hovedsakelig fra Vaseline, Lanolina og Glyserin.

Disse ingrediensene jobber sammen for å tiltrekke seg vann fra huden fra huden og holde den der, og holder huden hydrert. Den inneholder også andre ingredienser, som for eksempel bisabolol, som er avledet fra kamilleanlegget og har beroligende egenskaper, Anti-inflammatoriske egenskaper.

Selv om det er bedre kjent som en fuktighetsgivende krem ​​for tørr hud, brukes Aquaphor også som en trygg og effektiv del av tatoveringspleie.

Hvis du skal ta en ny blekk eller du bare gikk under nålen, kan du kanskje lære mer om hvordan og hvorfor bruke Aquafore når du tar vare på en ny tatovering.

Fordi det anbefales etter å ha gjort en tatovering?

Gjør en tatovering betyr å sende inn huden din til skade. Det er viktig at du gir tatoveringen din riktig behandling og tid til å helbrede slik at du ikke helbreder deg selv, ikke bli smittet eller deformert. Det vil ta ca 3 eller 4 uker fordi tatoveringen din har helt helbredet.

Fuktigheten er nøkkelen til å sikre at tatoveringen din helbreder riktig. Etter å ha gjort en tatovering, vil du forhindre at den tørker ut. Tørrheten vil forårsake overdreven dannelse av skorper og kløe, noe som kan skade den nye blekk.

Tattoo artister anbefaler ofte Aquaphor for neste omsorg fordi det er så bra å fukte huden & # 8211; Og dette er viktig når du får en ny tatovering.

Selvfølgelig kan du bruke andre fuktighetsgivende salver uten parfyme for å ta vare på tatoveringen din. Søk Petrolato og Lanolina i # 8217; Liste over ingredienser.

Imidlertid anbefaler vi deg å unngå å bruke vaselin eller vaselin. Dette skyldes at det ikke tillater at luften kommer i kontakt med huden. Dette kan føre til dårlig helbredelse og til og med til infeksjoner.

Hvor mye du bør bruke?

Umiddelbart etter at du er inked, vil tatoveringskunstneren bruke et bandasje eller bandasje på # 8217; tatovert område på huden din. Du vil nok anbefale deg å beholde det bandasje eller bandasje på plass i en periode på flere timer og flere dager.

Etter å ha fjernet bandasje eller bandasje, må du starte en syklus av:

 • Vask forsiktig tatoveringen med luktfri såpe og varmt vann
 • Kjører forsiktig Taping Taping det med et rent papirserviett
 • Påfør et tynt lag av Aquaphor eller en annen luktfri salve godkjent for behandling av tatoveringer, som A og D
 • Hvor lenge skal du bruke den?

  Gjenta prosessen med vask, tørking og påføring av Aquaphor to eller tre ganger om dagen i flere dager etter blekk.

  Når du skal gå til lotionen?

  Et øyeblikk kommer i løpet av din vaskemålings-salve-rutine hvor du må bytte fra salven av den pomade alle «8217; bruk av lotionen. Dette er vanligvis etter flere dager eller en uke om etter å ha mottatt tatoveringen for første gang.

  C’er en forskjell mellom salve og lotion. Salver som Aquaphor spiller en mer utfordrende jobb for å fukte huden enn lotionene. Dette skyldes at salver har en oljeaktig base, mens lotionene har en vandig base.

  Lotionene er mer spredende og pustende enn salver. Aquaphor har den videre fordelen med antiinflammatoriske effekter, som kan gjøre tatoveringshelingsprosessen raskere og mer komfortabel.

  Etter et visst antall dager med bruk av salven (din tatovering vil spesifisere hvor mange), vil du tilbringe lotionen. Dette er fordi du må holde tatoveringen fuktig i flere uker til det er helt kurert.

  Under post-terapi rutinen, i stedet for å legge til en salve, påfør et tynt lag av lotion minst to ganger om dagen. Men du må kanskje bruke en lotion opp til fire ganger om dagen for å holde helbredende tatovering hydrert.

  Pass på at du bruker en luktfri lotion. Parfymerte lotioner inneholder vanligvis alkohol, som kan tørke huden.

  Andre forslag til tatoveringspleie

  Enhver tatoveringsartist vil fortelle deg at jo større er innsatsen du dedikerer til omsorgen for din nye tatovering, det beste vil bli utseendet. Her er noen andre forslag til postterapi for å sikre at tatoveringen din ser bedre ut:

  • Ikke gni tatoveringen når du vasker den.
  • Ikke fordyp eller hold tatoveringen våt i en lengre periode. Selv om korte dusjer er fine, betyr dette ingen svømming, bad eller boblebad i minst 2 uker.
  • Ikke ta skorpe som kan danne på din helbredende tatovering. På denne måten vil du disfigure tatoveringen din.
  • Ikke utsett tatoveringen for direkte sollys og ikke tan i 2 eller 3 uker. Pass på at du dekker det med brede klær, men ikke med solkrem. Etter at tatoveringen er helbredet, er det godt å avsløre det for sollyset. Men husk at den ubeskyttede soleksponeringen vil falme tatoveringen, så når tatoveringen er helbredet, er det tilrådelig å bruke solkrem og andre solbeskyttelsesformer når du går ut.
  • Hvis tatoveringen din er spesielt scaby eller pruriginøs, kan du vurdere å holde en varm pakke på tatoveringen i noen minutter om dagen. To folder eller tre papirservietter, passali under varmtvannet, blink og forsiktig premier l’tatoveringspakke. Pass på at du bare ikke våt tatoveringen for mye.

  Bunnlinjen

  Aquafors er en vanlig anbefalt en del av en tatovering av postterapi. Den har fuktighetsgivende og antiinflammatoriske egenskaper som kan akselerere helbredelse og gjøre prosessen mer komfortabel.

  Hvis du får en ny blekk eller nettopp har laget en tatovering, kan du vurdere Aquaphors bruk.