Apple eddik cyster

Eple cider eddik

L’Apple eddik (ACV) er en eplerbasert eddik med en dobbel fermenteringsprosess som produserer eddiksyre, L’nøkkelbestanddel av alle vinegarer.

Epidermoid eple og cyste eddik

Ofte feilaktig kalt sebaceous cyster, epidermoid cyster er ikke-kreftige fremspring under huden som ofte vises på ansikt, nakke og kropp.

Hvis en epidermoid cyste forårsaker deg fysisk ubehag eller setter deg ubehagelig for estetiske grunner, kan det stå alene. Noen ganger kan det også spre seg selv.

Natural Healers & # 8211; kanskje motivert av en 2015 Studio indikerer antifungine egenskaper av’ACV & # 8211; Noen ganger foreslår de å bruke ACV-ACV for å behandle epidermale cyster. Anbefaler å bruke ACV til cyster med en bomullspute to ganger om dagen.

Før du prøver ACV på din cyste, diskuter med legen din om andre behandlingsalternativer. Hvis din cyste forårsaker smerte eller et estetisk problem, kan de gi deg råd:

  • injeksjon
  • Åpning og drenering
  • Fullstendig fjerning av mindre operasjon

Cystic Apple og Acne eddik

Fordi ACV inneholder eddiksyre, antyder malinsyre og melkesyre, som ofte brukes i hudpleieprodukter, vil naturlige healere ofte foreslå å bruke ACV-ACV som en behandling av den cystiske akne for å bidra til å exfoliere død hud og drepe bakterier.

Selv om ACV inneholder syrer som kan være effektive i behandlingen av akne, er studier ikke avgjørende. Også l’ACV direkte applikasjon på huden kan forårsake brannskader og hudskade, så det må fortynnes med vann.

Før du legger til eplededdik til hudpleie-regimet, diskuter ideen med hudlege ditt for å se om det er en god beslutning for dine spesifikke omstendigheter.

Ovarian Apple eddik og cyste

Mange tilhenger av naturlig helbredelse tyder på å innta ACV som behandling for ovariecyster. Det er imidlertid ingen publiserte søk som indikerer at 8217; ACV er et praktisk valg for behandling eller forebygging av ovariecyster.

Før du vurderer bruken av apparatet for Apple eddik for dette eller ethvert medisinsk behov, list nøye L’ide med legen din. Legen din kan understreke både de positive og negative aspektene, og måten de refererer til din nåværende helse.

Ta bort

L’Apple eddik er en populær alternativ behandling for en rekke forhold. Det er imidlertid ikke mange medisinske tester til støtte for disse helseindikasjonene.

Selv om bruken av ACV kan tilby helse- og ernæringsmessige fordeler og ikke nødvendigvis betraktes som skadelig for de fleste, presenterer den risiko:

  • L’ACV er høyt syre og derfor, spesielt i store mengder eller ikke fortynnet, kan irritere huden og slimhinnene.
  • L’ACV kan samhandle med andre legemidler du bruker som insulin og diuretika.
  • L’ACV kan ødelegge tennens glasur.
  • L’ACV som andre syrefôr kan intensivere sur refluks.
  • ACV legger til ekstra syre i systemet ditt som kan være vanskelig å behandle for nyrene, spesielt hvis du har en kronisk nyresykdom.

Ingen supplement, inkludert ACV, kan erstatte en sunn livsstil. L’ACV kan ha noen fordeler, men ytterligere studier er nødvendig for å bestemme fordelene for helse- og bivirkninger.