Apple Detox Cider eddik: Drikke, bivirkninger og rens

COS’er en detox fra # 8217; Apple eddik?

Så langt har du kanskje trodd at epleeddik er bra bare for å seones salater. Men folk rundt om i verden bruker epleeddik på mange andre mer medisinske måter.

Faktisk, mange bruker det selv som en sentral ingrediens i den som kalles en avgiftning fra eple eddik.

L’ideen på utgangen av detox er at den rå og ufiltrerte eplecider eddik fortsatt inneholder # 8220; moren & # 8221;. Moren inneholder gode bakterier for tarmene, vitaminer, mineraler og enzymer. Det er normalt at epleeddiken med moren er uklar eller uklar.

L’bruk av eple cider eddik for avgiftning, kosthold eller andre fordeler dateres tilbake tusenvis av år siden. Noen hevder selv at medisinen, Hippocrates, fremmet sine sunne egenskaper fra 400 til.C.

Mer nylig, skapere av Eple cider eddik Bragg Gjenopprett helsemessige fordeler siden 1912.

Hva er fordelene med en detox fra # 8217; Apple eddik?

Kroppen er i stand til å avgifte. Ikke C’Det er mye vitenskapelig forskning for å støtte Dell ‘& # 8217; argument som detox dietter fjerner giftstoffer fra kroppen.

Mange bruker et avgiftende kosthold for å begynne å endre kostholdet, eliminere behandlede matvarer og introdusere sunnere integrerte matvarer.

De påståtte fordelene du kan fås fra en avgiftning fra epleeddik er både interne og eksterne. De inkluderer:

 • gi kroppen en god dose enzymer
 • Øke kaliuminntaket
 • Støtte et sunt immunsystem
 • Hjelp med vektkontroll
 • Fremme L’PH balanse i kroppen
 • Hjelp med en sunn fordøyelse
 • Legge til gode bakterier for tarmen og immunfunksjonen
 • Bidrar til å fjerne & # 8220; slam toksiner & # 8221; kropp
 • beroliger huden og bidrar til å holde det sunt
 • Behandling av akne hvis den brukes eksternt

Du kan føle at epleeddiken bidrar til å redusere appetitten og til og med brenne fett. Det er også tester som tyder på at de ekstra eplene til din daglige rutine kan hjelpe med type 2 diabetes og høyt kolesterol.

Hvordan lage en detox fra # 8217; Apple eddik

Den grunnleggende oppskriften er som følger:

 • 1 eller 2 ss rå og ufiltrert epler eddik
 • 8 gram renset eller destillert vann
 • 1 eller 2 ss søtningsmiddel (organisk honning, sirup d’lønn eller 4 dråper stevia)

Det er mange varianter av denne grunnleggende drikken. Noen inkluderer L’å legge til sitronsaft. Andre legger til en klype cayenne pepper.

Med en detox ALLE’Apple eddik, bruker denne typen drikke regelmessig i en viss periode, i flere dager til en måned eller mer.

Mange velger å konsumere det tre ganger om dagen: når du våkner, i midten av morgenen og igjen i midten av ettermiddagen.

C’Det er noen undersøkelser som støtter avgiftning av epler;?

Det er ingen spesifikk formell forskning på # 8217; Apple eddik som en del av et avgiftende diett.

Mange av informasjonen du finner på nettet, er rent anekdotiske. Les det med forsiktighet. Men dette betyr ikke at sunne egenskaper av eplecider eddik ikke har blitt undersøkt.

For eksempel er det et økende antall forskning relatert til epleeddik og dens innvirkning på type 2 diabetes.

I en Liten studio, Forbruket av denne ingrediensen senket både blodsukker og # 8217; insulin i 12 deltakere med diabetes. Ikke bare det, men fullheten av deltakerne etter å ha spist brødet har økt.

Når det gjelder vekttap, er det noen studier som støtter pakningen til Apple Cider eddik.

En studie avslørte at overvektige rotter som drakk epleeddik hver dag mistet mer kroppsvekt og fettmasse i forhold til kontrollgruppen rotter. Selv omkretsen av liv og triglyseridnivåer for rotter i grupper som har konsumert L’eplecider eddik har redusert betydelig.

I En annen studie, L’eple cider eddik senket LDL, triglyserid og kolesterol nivåer i 19 personer med hyperlipidemi eller høyt blodfett.

Resultatene antyder at regelmessig forbruk av epleeddik kan være en god måte å forhindre aterosklerose for høyrisiko folk å utvikle denne komplikasjonen og andre hjerteproblemer.

Imidlertid ble disse studiene utført på dyr eller prøvegrupper av svært unge mennesker. Storskala studier er fortsatt nødvendig på mennesker.

Fordi testene på # 8217; Apple eddik er stort sett anekdotiske, har vi tatt vare på kommentarene til Amazon-vurderinger som er igjen av folk som har prøvd avgiftning:

Del på Pinterest

Hva å vite før du prøver denne avgiftningen

Før du begynner å drikke mange epler, må du sørge for at den fortynnes med vann. L’Apple eddik i sin rene form er syre. Det kan ødelegge tennene emalje eller til og med brenne munnen og halsen.

Hvis du velger å gjøre detox, må du sørge for at du skyller munnen med vann etter å ha drukket eddik. Du kan også drikke den med et halm. Selv et enkelt glass om dagen kan være tilstrekkelig til å påvirke tennene negativt.

L’Apple eddik kan også samhandle med forskjellige stoffer eller kosttilskudd. Spesielt kan det bidra til lave nivåer av kalium hvis du ansetter diuretika eller insulin.

Hvis du tar diuretika eller insulin, snakk med legen din før du begynner å forbruke vanlig epleeddik eller prøve å avgifte.

Folk som har prøvd Apple Cider avgiftet at du kan ha kvalme eller ubehag i magen etter å ha drukket det. Dette ubehag er vanligvis verre i morgentid når magen er tom.

Bunnlinjen

Selv om det ikke er mange undersøkelser som tyder på at eplecider eddik er en mirakuløs omsorg for helse, testimonials og vurderinger du vil finne på nettet kan være overbevisende.

Prøv en detox fra # 8217; Apple eddik er sannsynligvis sikker for de fleste.

Til slutt, den beste måten å & # 8220, detoxify & # 8221; Kroppen din kan være å slutte å ansette sukker og matvarer behandlet og følge et sunt kosthold rik på hele mat, som frisk frukt og grønnsaker, hele korn og magert protein.

Hvis du fortsatt er interessert i apparatet eddik, er det en god ide å konsultere legen din før du legger til denne ingrediensen i kostholdet ditt. Dette gjelder spesielt hvis du tar medisiner eller kosttilskudd.