Apple Cider eddik tenner

I generasjoner, l’Apple eddik (ACV) ble feiret som et hjemmemedisin. Selv om det ikke er mye vitenskap å støtte alle uttalelsene, ble ACV annonsert som en mirakuløs omsorg for intern og ekstern bruk fra # 8217; lindre solbrenthet til behandling av sykdommer hjerte.

L’ACV for tannbleking er et annet populært populært middel. Før du bruker ACV for tannbleking eller andre muntlige applikasjoner, er det nødvendig med informasjon slik at du kan få en bevisst beslutning.

L’Apple eddik gjør vondt?

Selv om fruktjuicene og brusene har blitt studert mer, viser søket at tannemaljen kan bli ødelagt fra # 8217; eddiksyre i eddiket.

TIL Laboratorieundersøkelse 2014 Fokusert på’Dykking av tenner emalje i en rekke forskjellige vinegarer med pH-nivåer mellom 2.7 og 3.95. Etter 4 timers soaking i eddik har et tap av mineraler blitt målt fra’1 til 20%.

Denne laboratorieundersøkelsen har ikke tatt hensyn til den naturlige vattpinnen mot surheten som leveres av spytt. Imidlertid viser det at tannlege erosjon kan skyldes store mengder eddik.

TIL 2005 studie konkluderte med at reduksjon eller L’eliminering av syre drinker kan forhindre progresjon av tannlegerosjon.

TIL 2012 studie sak konkluderte med at tennene erosive slitasje i en ung kvinne var resultatet av hans forbruk av et glass ACV som drikker hver dag for å gå ned i vekt.

Apple eddik for tannbleking

Du kan finne mange kilder som foreslår ACV til full styrke, fortynnet med vann eller blandet med andre produkter som natriumbikarbonat som en metode for å bleke tenner. De fleste av disse kildene inkluderer ikke potensielle negative aspekter av øvelsen.

TIL 2014 Studio undersøkt effektene av epleeddik, Dell’hvit eddik og hydrogenperoksid på fargen på tenner og hardt tannvev. Studio konkluderte med at eddiket av epler, den hvite eddik og hydrogenperoksid hadde alle blekingseffekter.

Men de forårsaket også skade på hardheten og tannoverflaten. L’Hvit eddik syntes å ha de mest skadelige effektene.

Hvordan nøyaktig eple eddik skader tenner?

I utgangspunktet, L’ACV er en gjæret eplejuice to ganger. I den første fasen gir gjæren sukkerene i epler i alkohol, og transformerer den til cider. I den andre fasen konverterer bakteriene den eddiksyrealkoholalkoholen.

Det ferdige produktet, ACV, har en gjennomsnittlig pH mellom 2.5 og 3.0. Til sammenligning, L’destillert vann, en nøytral løsning, har en pH på 7.0.

C’Det er ganske syre i # 8217; ikke-fortynnet ACV for å svekke tennens glasur. Dette kan føre til sensitiviteten til tennene ved å øke sjansene for karies og karies.

Tenner emalje

Tenner emalje, den mest mineraliserte og hardere substansen enn kroppen din, er det eksterne overfladiske laget av tennene dine. Beskytter de indre lagene av tennene mot ekstreme temperaturer og skadelige effekter av plakk og syrer.

Tenner emalje inneholder ikke levende celler. Så hvis det er ødelagt, kan kroppen din ikke gjøre noe annet for å erstatte det.

Eddik av epler og farmakologiske interaksjoner

I tillegg til den potensielle effekten på tennene, er det også verdt å vurdere om ACV kan samhandle med stoffene du tar. For eksempel kan dette inkludere:

  • Vanndrivende stoffer. Noen diuretika induserer kroppen din for å utvise kalium. Hvis du antar vanndrivende stoffer og forbruk store mengder eddik, kan ditt kaliumnivå gå for langt.
  • Digoksin (lanoxin). Dette stoffet brukes til å senke nivået av kalium i blodet. Hvis dette stoffet har blitt foreskrevet, kan ACV redusere kaliumet ditt til et farlig nivå.
  • Diabetes narkotika. Hvis du tar insulin eller stimulerer Dell’insulin, eddik kan senke blodsukker eller kalium på et farlig nivå.

Ta bort

L’ACV kan feile tennene dine, men kan også skade tennene emalje. Det er også andre bekymringer om bruk av ACV, for eksempel samspillet med noen rusmidler.

Hvis du tenker på å bruke ACV for helseformål, for eksempel tannbleking, kontakt tannlegen din eller legen din før du prøver det.

De kan tilby anbefalinger og retningslinjer for å maksimere potensielle resultater uten å forstyrre dagens narkotika, skade Tenner Emalje eller forårsake andre helsekomplikasjoner.