Apple cider eddik for skalering?

Beskrivelse

Revet poteter, kjernemelk og peppermynte er alle populære rettsmidler for ubehag forårsaket av solenergi solbrenthet. Også vanlig i denne listen er eple cider eddik.

Selv om det virker motstridende å dab en sur substans på huden betent av for mye sol, er det et middel som mange mennesker sverger.

L’Tan er ofte sett som et tegn på skjønnhet og vitalitet. Faktisk, men det eller # 8217; Ramata Tan representerer en genetisk skade i cellene i huden din. Over tid kan skade føre til hudkreft.

Hvordan oppstå?

Når du tilbringer tid i solen, øker kroppen din melaninproduksjon for å beskytte huden din mot ultrafiolett stråling. Melanin er pigmentet som gir farge til huden, til håret og til øynene.

Men huden din vil til slutt nå et punkt der melanin ikke kan produseres ganske raskt. Dette forårsaker skade på det genetiske materialet i huden.

Som svar, fremmer sunne celler betennelsen for å kvitte seg med skadede hudceller. Dette kalles UV-stressrespons. Kroppen din genererer nye erstatningsceller, som kan føre til hudkreft.

Hastigheten som du får en brenning, avhenger av en rekke faktorer, inkludert hudtone og # 8217; tid på dagen. Hvis du er veldig ærlig, kan du brenne deg selv etter bare 15 minutter med eksponering for middagssolen.

Omtrent tre eller fire timer etter solens eksponering, dilater blodkarene i huden, noe som forårsaker rødhet forbundet med solenergi solbrenthet.

L’fullstendig effekt av solbrenningen din kan ikke være synlig i mer enn 24 timer. Solar solbrenthet nå nå topp fra 24 til 36 timer etter displayet og helbrede innenfor XNUMX-XNUMX dager.

Hvordan kan jeg hjelpe epleeddik

Det er flere måter som du kan bruke epleeddik til å behandle en solbrenn. Selv om de fleste av metodene anbefaler å fortynne epleeddiket før du bruker det på huden, er det ingen pålitelige kilder som gir et spesifikt aceto-vannforhold.

Pass på at eddik er godt fortynnet, da høye konsentrasjoner kan forårsake en brennende følelse.

Noen metoder du kan prøve, inkluderer:

  • Fyll en sprøyteflaske med eddik og vann som skal sprøytes på huden brent av solen.
  • Senk en klut i # 8217; eddik, klem kluten og kjærtegne det forsiktig på de berørte områdene.
  • Ta et kjølig bad med fortynnet epleeddik.

L’eddik kan forårsake brannskader

Apple Cider er annonsert som en lyn for hår, ansikt tonic, vorter og behandlingsreduksjon for akne. Har noen antimikrobielle fordeler. Men den ikke-fortynnede epleeddik er kjent for å forårsake brannskader, så sørg for at den er tilstrekkelig fortynnet.

I 2012 C’det var Et rapportert tilfelle av et åtte år gammelt barn som har gjennomgått kjemiske forbrenninger etter at eple cider eddik ble brukt på et infisert område på 8217.

Hva leger sier

Mayo Clinic og American Academy of Dermatology Anbefaler å temme en brennende solbrent med ferskt vann fra springen, ved hjelp av pakker eller bading. Anbefaler også å bruke en fuktighetskrem, en gel eller en aloe vera væske eller en krem ​​alle’hydrokortison.