Apple cider eddik for revmatoid artritt

Beskrivelse

L’reumatoid artritt (RA) er en kronisk autoimmun sykdom preget av betennelse. Forårsaker felles skade og smerte i hele kroppen. Andre symptomer forbundet med denne tilstanden inkluderer:

  • felles hevelse
  • felles stivhet
  • utmattelse

Det er ingen kjent kur for L & # 8217;. L & # 8217, oppmerksomhet til kostholdet og alle «-øvelsen reduserer symptomene. Medisiner kan bidra til å redusere betennelse og ubehag, men reseptbelagte legemidler kan bli dyre eller forårsake uønskede bivirkninger. Husholdningsartikler, som bruk av epler, kan tilby lettelse fra artrittisk smerte.

Fordeler med’Apple eddik

L’Apple eddik er kjent for sine antiinflammatoriske effekter og mange helsemessige fordeler. I tillegg til å bli brukt til matlaging, l’Apple eddik har vært assosiert med en rekke fordeler. Noen av disse inkluderer:

  • Vekttap
  • Nedre blodsukkernivåer og kolesterol
  • Lettelse magesmerter

Dens antiinflammatoriske egenskaper kan også være nyttige for å lindre smerte fra AR. L’Apple eddik inneholder en serie vitaminer og antioksidanter som bidrar til å akselerere helbredelsesprosessen. Disse antioksidanter kan også redusere hevelse og smerte forårsaket av’ar.

Slik bruker du epleeddiken til å kurere den reumatoid artritt?

Den vanligste måten å bruke eplecider eddik som en behandling drikker det. Men L’eddik er svært syre. Før du bruker det, fortynn det med vann for å unngå skade på tennene.

En annen anbefalt bruk for dette produktet som behandling for L & # 8217 er å bruke den lokalt for å lindre lokal smerte. Ved hjelp av en bomullspute, gjelder den eddik på området påvirket to ganger om dagen. For å forhindre irritasjon, evaluerer det muligheten for å fortynne løsningen med en olje, for eksempel kokosnøtt eller olivenolje, og massere den på huden. Hvis du oppdager en bivirkning, må du stoppe bruken umiddelbart.

Mange tror at 8217 har lagt til eple eddik på badet før du går til sengs, kan også bidra til å lindre smerter på # 8217;. Legg til en kopp eddik til kveldsbadet ditt og la det hvile i løsningen i 20-30 minutter. Dette kan bidra til å redusere stivhet og hevelse om natten.

Det er forskning for å støtte dette løsningen?

Mens det er undersøkelser som viser fordelene med eplecider eddik for lys hoste og fremstilling av antibakterielle matvarer, er det ingen tilstrekkelig forskning for å demonstrere effektiviteten i behandlingen av leddgiktsmerter.

Sekund utdanning, Eksperter anbefaler imot bruken av epler eddik for å behandle sår. Har vist seg at den aktuelle bruken irriterer huden og forverrer betennelsen. Videre, den Leddgikt fundament Oppgi eple eddik som en mat myte mot leddgikt smerte.

Outlook

Mens eplecider eddik er sett som en kur for alle mindre sykdommer og skader, er det ikke noe tilstrekkelig bevis for å bevise det som en effektiv behandling for reumatoid artritt. L’Apple eddik som hjemmemedisin kan være mer praktisk, men kan ikke være nyttig eller effektiv for noen mennesker.

Før du forfølger en alternativ behandling, kontakt legen din. Hjem rettsmidler assosiert med foreskrevet behandling kan lindre symptomer. Hvis du begynner å vise uregelmessige bivirkninger, eller hvis forholdene dine forverres, kontakt lege umiddelbart.