Apple cider eddik for nyrestein: fading og forebygging

Beskrivelse

L’Apple eddik (ACV) har blitt et populært hjemmemedisin for mange forhold. Blant hans påståtte bruk C’er evnen til å oppløse eller forhindre nyrekalkulasjoner.

Mye av testene for å støtte Dell’ACV for behandling av nyreberegninger er anekdotisk. Selv om det ikke er mange søk der ute, anser folk fortsatt det som er en lovende naturlig behandlingsalternativ.

Du tror at 8217; bruk av rå, organiske og ufiltrerte ACV-porter de beste resultatene. Fortsett å lese for å lære mer om dine helbredende krefter.

Hva er nyrestein?

Nedsatt nyreberegninger er faste masser av mineraler og krystalliserte salter som utvikler alle «8217; det indre av nyrene og langs urinveiene. Nedsatt nyreberegninger oppstår som følge av en akkumulering av disse mineralene i urin, spesielt når urinen er konsentrert. De har variable størrelser og er ofte ganske smertefulle.

Nedsatt nyreberegninger kan forårsake kvalme, feber og smertefull vannlating. De er ganske vanlige, spesielt hvis du allerede har hatt dem, eller hvis de kjører i familien din.

Hvordan kan jeg hjelpe epleeddik?

Noen anbefaler deg å bruke ACV som en naturlig måte å behandle nyreberegninger på. Det antas at eddiksyre inneholdt i # 8217; ACV myker, bryter ned og oppløses nyrestein. Nyrescorer kan reduseres i størrelse, slik at du enkelt kan passere dem i urinen.

Det sies at 8217; ACV alkaliserer blod og # 8217; urin som øker magesyrer. Dette bidrar til å forhindre dannelsen av nye steiner og forbedre fordøyelsen.

L’ACV kan også bidra til å redusere smerte og # 8217; betennelse fra nyrestein. Bidrar til å frigjøre kroppen fra overflødige toksiner og mineraler som kan føre til nyrekalkulasjoner. Ifølge noen har ACV en rensende effekt på nyrer og lever.

Hva sier forskningen?

Mye av testene til støtte for’ACV bruk i behandlingen av nyreberegninger er anekdotisk. Solid vitenskapelige studier mangler Le’Direct Effect Dell’ACV på nyreberegninger. Imidlertid, L’ACV viser fortsatt et potensial i behandlingen av nyrestein.

For eksempel inneholder ACV spor av kalium, som har vist seg å forhindre dannelsen av nyrestein. Søk fra 2016 Han oppdaget at høyere nivåer av kaliummatinntaket var sterkt forbundet med forebygging av nyrestein.

Det er imidlertid viktig å ikke ta for mye ACV, siden dette kan føre til kaliumtap. Flere søk er nødvendig for å studere L’direkte effekt av kalium i # 8217; ACV i forebygging av nyrestein.

TIL 2017 Studio undersøkt effekten av forskjellige spisevaner på nyreberegninger. Det viste seg at den gjærede eddik har en positiv effekt på beregningsforebygging. Har vist seg at den er betydelig knyttet til en lavere risiko for nyrekalkulasjoner. Det viste seg at te og belgfrukter har samme effekt. Flere søk er nødvendig for å bestemme den direkte effekten av eddik på nyrestein.

Ifølge en Animal studie av 2014, ACV har en beskyttende effekt mot nyreoksidativ skade og øker antioksidant enzymer. Har også blitt vist at reduserer kolesterolnivået. Dette kan være nyttig for å hindre nyrestein, som høyere kroppsvekter er forbundet med dannelsen av nyrestein. Det er mer sannsynlig at du har et høyere kolesterol hvis du er overvektig.

Hvordan ta epleeddik

Du kan drikke ACV hvis du har nyre steiner. Det kan også tas regelmessig som et forebyggende tiltak.

Drikk alltid fortynnet ACV. L’Ikke-fortynnet ACV kan skade tennene emalje og brenne halsen. Skyll munnen grundig etter å ha brukt det.

Det er flere alternativer å ta ACV.

Den enkleste måten å ta det på er å legge til 1-2 spiseskjeer til et glass D & # 8217;. Prøv å legge til 1 ss rå honning hvis du vil gjøre det søtere.

Du tror at 8217; å legge sitronsaft alle’ACV kan øke sine positive effekter på helse. Dette inneholder også sitronsaft citrate, som bidrar til ytterligere lavere surhetsnivåer i urinen. Citrate kan også bidra til å forhindre at dannelsen av nye steiner og eksisterende steiner blir større. Legg til 2 gram sitronsaft alle’ACV vann.

For det som har blitt kalt et kraftig hjemmemedisin for nyrestein, kombinerer:

 • 1-2 spiseskjeer ACV
 • 2 gram sitronsaft
 • 2 gram olje d’oliven

Drikk denne blandingen etterfulgt av et glass D’vann.

A’Et annet alternativ er blandet 1/2 ts natriumbikarbonat og 2 spiseskjeer ACV i et glass varmt eller lunkent vann. Natriumbikarbonat er den aktive ingrediensen i natriumbikarbonat. Kan hjelpe deg med å alkalisere kroppen din og gjøre den mindre syre urinen. Dette er designet for å bli kvitt nyrestein og forhindre at de går tilbake.

Du kan legge til ACV til måltidene dine, inkludert det som en ingrediens i en rekke hjemmelagde produkter, inkludert:

 • salatdressing
 • Sauser eller Ketchup
 • marinert
 • majones
 • Vinaigrette
 • rister

ACV er også tilgjengelig i kapsler eller kosttilskudd. Ta det her.

Forslag til forebygging

Det er kostholdspraksis som kan bidra til å forhindre nyrestein. Her er noen retningslinjer og anbefalinger:

 • Reduser saltinntaket.
 • Begrens L’sukkerinntak.
 • Drikk minst 64 gram vann om dagen.
 • Unngå bearbeidede matvarer.
 • Begrens sure matvarer.
 • Øk L’kalsiuminntak med fettfattige meieriprodukter.
 • Spise hele korn og valnøtter.
 • Unngå raffinerte karbohydrater.
 • Hold en sunn kroppsvekt.
 • Spis vegetabilske proteiner som quinoa, linser og tørkede bønner.
 • Spis mye frisk frukt og grønnsaker.
 • Begrens fettstoffer.
 • Spis mindre matvarer med høyt ossalate innhold.
 • Spis magnesiumrike matvarer.
 • Spis mindre animalsk protein, spesielt rødt og bearbeidet kjøtt.
 • Unngå vitamin C kosttilskudd.

Ta ut mat

Det er viktig at du tar vare på helsen din hvis du har nyrestein. Fikse en avtale med legen din dersom forholdene dine ikke forbedrer eller hvis symptomene blir verre eller bli alvorlige.

I noen tilfeller krever nyreberegninger medisinsk behandling for å unngå komplikasjoner. Bare legen din kan fortelle deg om det er trygt å vedta en ventet tilnærming til steinene dine mens du prøver et hjemsted som ACV.

Som et forebyggende tiltak er det en god ide å gjøre et poeng for å forbedre din livsstil for å opprettholde utmerket helse. Følg et sunt kosthold, gjør trening regelmessig og ta skritt for å unngå stress. Pass på at du hviler nok, så du har nok energi til å fungere godt.

Det er spesielt viktig at du tar vare på deg selv hvis du hadde nyre steiner i fortiden, eller hvis de er utbredt i familien din.