Apple cider eddik for moles

Muldvarp

Jeg i, selv kalt snø, de er vanlige hudvekst som vanligvis ser ut som små runde og brune flekker.

Jeg i gruppene av hudceller kalt melanocytter. Melanocytter er celler som produserer og inneholder melanin som bestemmer fargen på huden vår.

Apple cider eddik for moles

L’Apple eddik (ACV) starter med den praksiske eplene cider. Gjennomgår en dobbel fermenteringsprosess som produserer eddiksyre og sluttproduktet: L’eddik.

L’ACV anses av mange så mange som mange fordeler for vidtgående helse. A’søknad beskrevet på en rekke nettsteder er bruken av ACV for å fjerne molene.

L’ACV for mole fjerning bruker eddiksyre i # 8217; ACV for å brenne kjemisk brenner hudområdet med molen.

TIL 2015 studie sak Av en ung kvinne som bruker ACV for å fjerne en mol og utviklet komplikasjoner, oppdaget hun at & # 8220; Mange & # 8216; houseware remedies’de er ineffektive og potensielt farlige, forårsaker arr, postinflammatorisk hyperpigmentering og til og med en malign forvandling mulig.& # 8221;

Fjerning av APV og Cancer Mole

Kanskje den viktigste grunnen til å ikke bruke epleeddiket, eller en annen metode, for å fjerne en mole alene, er at du ikke vet om molen var kreftfremkallende.

Hvis det er en sjanse for at molen var kreft, kjemisk brenner den med APV, vil forlate litt og melanom.

Når legen fjerner en kreft mol, fjerner molen og delen av vevet under molen for å sikre at alle kreftceller forsvinner.

Når du skal se legen din

Hvis du vil fjerne en mol, se en dermatolog. Ikke prøv å fjerne det selv.

Først vil din hudlege visuelt inspisere molen til å avgjøre om han har en av identifikasjonsmerkene som kan være et melanom.

Deretter fjerner din hudlege vanligvis molen med A’kirurgisk fjerning eller kirurgisk barbering. I alle fall vil din hudlege teste din mol for kreft.

L & # 8217;

Hvis du har et nyfødt som ikke endres (farge, form, størrelse, formasjon av skorper) og ikke forstyrrer deg selv estetisk, la det være.

Hvis molen endrer seg, kontakt din hudlege så snart som mulig. Endringer kan være et tegn på melanom.

Hvis melanomet oppdages tidlig, er det nesten alltid herdbart herdbart. Ellers kan det spre seg til andre deler av kroppen og kan være dødelig.

Sekund Hudkreft fundament, Melanom forårsaker over 9000 dødsfall hvert år i USA, de fleste hud svulster.