Apple Cider eddik for labial herpes: fordeler og bivirkninger

Beskrivelse

Kaldt sår er blærer som danner på leppene, rundt og alle «8217; innsiden av munnen og i nesen. Du kan få en eller flere i en klynge. Også kjent som feberiske blærer, L’labial herpes er vanligvis forårsaket av HSV-1, en type av Virus Dell’Herpes Simplex. De kan også skyldes HSV-2, viruset som er ansvarlig for # 8217; genital herpes.

Labial herpes Gå gjennom forskjellige faser. De kan begynne å se røde flekker og fortsette å danne røde fremspring full av væske. Dossi kan unnslippe og danne åpne sår. Til slutt blir plagene sprø og vil danne skorpe til de er helt helbredet.

Til tross for mangelen på vitenskapelig bevis, tror noen mennesker det Eple cider eddik Det kan brukes til å behandle labial herpes.

En teori er at filen Alkaliske næringsstoffer i # 8217; Apple eddik Redusere kraften til viruset som forårsaker labial herpes.

Andre mennesker tror at epleeddik har anti-smittsomme egenskaper, kanskje gjør det nyttig for behandling av sår, sår og sår av alle slag. Denne teorien dateres tilbake til Hippokrates (460-377 f.Kr.), som ble indikert som far til moderne medisin.

Eple cider eddik for fordelene med kaldt sår

L’Apple cider eddik har vitenskapelig bevist å ha Antimikrobielle og antibakterielle egenskaper. Siden de labielle herpes er forårsaket av et virus, ikke fra bakterier, l & # 8217, bruker eple eddik på en forkjølelse.

Imidlertid er epleeddiket effektivt i å fjerne døde hudceller. Av denne grunn kan det hjelpe kalde sår å forsvinne raskere når de har nådd formasjonsfasen av skorpene.

Siden det har antiseptiske egenskaper, L’Apple eddik kan også være nyttig for å redusere risikoen for sekundær infeksjon i en eksisterende forkjølelsessår.

Behandle de labielle herpes med epleeddik

Aneekdotiske tester går ofte foran vitenskapelige bevis. Hvis du vil prøve å bruke Apple eddik til å kurere de labielle hippene hjemme, er det noen metoder du kan oppleve:

Fortynnet epleeddik

 • Fortynn Apple eddik med vann i forhold 1:10.
 • Senk en bomullspute i denne løsningen og bruk den på # 8217; labial herpes en eller to ganger om dagen til skorpene helbreder.
 • Ikke bruk full kraft eple eddik på huden, siden den kunne brenne eller irritere området i alvorlig grad, forårsaker arr.

  Eple og honning eddik

 • Bland den fortynnede epleeddik med honning lim inn.
 • Påfør pastaen på kaldt sår en eller to ganger om dagen i 5-10 minutter.
 • Plugg forsiktig med en myk klut for å fjerne. Honning kan feste på skorpene, løsner dem for tidlig hvis du fjerner denne blandingen med for mye kraft.
 • Apple eddik og melaleuca essensiell olje

  L’# 8217 Olje; Tea Tree kan bidra til å redusere betennelse og har også vist seg å ha en Antiviral effekt på HSV-1 og HSV-2.

  Ikke bruk denne behandlingen hjemme hvis du har det eksem.

 • Fortynn ca 5 dråper te treet essensiell olje i 1 gram søt mandel olje eller en annen olje vektor.
 • Kombinere L’fortynnet olje med fortynnet eplecider eddik.
 • Bruk denne løsningen som en poultice for å behandle de labielle herpesene: Påfør en eller to ganger om dagen med en bomullspute og la den stå på området i fem minutter om gangen.
 • Gjenta til’labial herpes forsvinner ikke helt.
 • Ikke innta oljen til te-treet og ikke la det komme inn i munnen, siden den kan være giftig. L’# 8217 olje; te tre kan irritere huden, så det kan ikke være egnet for alle.

  Apple eddik for bivirkninger og kaldt ømme forholdsregler

  Selv om det har alkaliske egenskaper, er epleeddik en syre. Det bør aldri brukes til full styrke på huden, spesielt på åpne sår, eller i følsomme områder som rundt øynene, til munnen eller til leppene. Det kan forårsake alvorlige forbrenninger, brennende og irritasjon. Det kan også tørke huden, forårsaker ubehag.

  Andre Hjem Remedies for Cold Sore

  Hvis du har en forkjølelse, er det viktig å behandle det omgående. På denne måten vil du unngå at det sprer seg til andre deler av kroppen og til andre mennesker. Den raskeste måten å gjøre dette på, kan konsultere en lege, som en hudlege.

  Hvis du har et sunt immunsystem, og du ikke har det Atopisk dermatitt, Vurder å prøve disse andre hjemmemedisinene:

  L & # 8217;

  L’labial herpes er hovedsakelig forårsaket av HSV-1-viruset. L’Apple eddik er et hjemmemedisin som brukes av noen mennesker til å behandle labial herpes. Det har imidlertid ikke vist seg vitenskapelig at dette er effektiv behandling.

  Hvis du vil prøve Apple eddik for å kurere de labielle herpes, er det viktig å fortynne eddiket før du bruker den på huden for å eliminere risikoen for brannskader eller irritasjon.