Apple cider eddik for kreft: verk? Klager, forskning, risiko

Cos’det er eple eddik?

L’epler eddik (ACV) er en type eddik produsert av gjæringen av epler med gjær og bakterier. Hans hovedaktive forbindelse er eddiksyre, som gir den harde smaken til # 8217;.

Selv om ACV har mange kulinariske bruksområder, blir det et populært hjemmemedisin for alt, fra syre refluks å vorte. Noen hevder selv at 8217; ACV-kanalkreft.

Fortsett å lese Finn ut mer om forskning ved foten av’bruk av ACV for å behandle kreft, og hvis dette hjemmebruk virkelig fungerer.

Hva er de potensielle fordelene?

Alle’begynnelsen av 1900, vinneren av Nobel Otto Warburg Award foreslått at kreft har blitt forårsaket av et høyt nivå av surhet og lavt oksygen i kroppen. Han bemerket at tumorceller produserte en syre som heter melkesyre mens de vokste.

Basert på denne oppdagelsen har noen konkludert med at å gjøre blodet mindre syre har bidratt til å drepe tumorceller.

L’ACV har blitt en metode for å redusere surheten i kroppen basert på overbevisningen som er alkalisering i kroppen. & # 8220; alkalizing & # 8221; Det betyr at det reduserer surheten, som skiller ACV fra andre eddik (som balsamicoeddik) som stiger på surheten.

Syren er målt ved hjelp av en ting som kalles ph-skala, alt fra 0 til 14. Lavere er pH, mer noe er syre, mens en høyere pH indikerer at noe er mer alkalisk.

Støttes av forskning?

Mest forskning på ACV som kreftbehandling innebærer studier på dyr eller stoffprøver i stedet for å leve mennesker. Men noen av disse utdanning de fant at tumorceller vokser opp mer aggressiv I et syre miljø.

en studere Han involverte et testrør som inneholdt mageceller av rotter og mennesker. Studio fant at 8217 eddiksyre (den viktigste aktive ingrediensen i # 8217; ACV) har effektivt drept tumorceller. Forfatterne antyder at her kan det være potensial for behandling av noen gastriske svulster.

De legger til at i kombinasjon med kjemoterapeutisk behandling kan spesielle metoder brukes til å gi eddiksyre direkte til en svulst. Imidlertid brukte forskere eddiksyre til tumorceller i et laboratorium ikke i et levende menneske. Videre forskning er nødvendig for å undersøke denne muligheten.

Like viktig: Denne studien undersøkte ikke om ACV-forbruket er relatert til risikoen for kreft eller forebygging.

Det er noen bevis på at forbruket av eddik (ikke ACV) kan tilby beskyttelsesfordeler mot kreft. For eksempel har observasjonsstudier på mennesker funnet en sammenheng mellom forbruket av eddik og en lavere risiko for esophageal cancer hos mennesker fra Kina. Dette eddikforbruket syntes imidlertid også å øke risikoen for blærekreft hos mennesker fra Serbia.

Fremfor alt, konseptet som øker pH i blodet dreper kreftceller, er ikke så enkelt som det virker.

Selv om det er sant at tumorceller produserer melkesyre når de vokser opp, øker dette ikke kroppen i hele kroppen. Blod krever en mellomliggende pH 7.35 og 7.45, det er bare litt alkalisk. Å ha en blod ph selv litt utenfor dette intervallet kan alvorlig påvirke mange av organene dine.

Som et resultat har kroppen din ditt eget system for å opprettholde en bestemt blod pH. Dette gjør det svært vanskelig å påvirke pH-nivået i blodet gjennom kostholdet. Imidlertid undersøkte noen eksperter effektene av et alkalisk diett på kroppen:

 • En systematisk en å gjennomgå Han oppdaget at det ikke er noen faktisk forskning til støtte for # 8217; bruk av et alkalisk kosthold for å behandle kreft.
 • Et menneske studereHan undersøkte forbindelsen mellom pH i urin- og blærekreft. Resultatene antyder at det ikke er noen sammenheng mellom surheten i # 8217; urinen til noen og risikoen for blærekreft.

Selv om, som nevnt, noen utdanning Han oppdaget at kreftceller vokser mer aggressiv I et syre miljø er det ikke noe bevis på at tumorceller ikke vokser i et alkalisk miljø. Så selv om du kan forandre blodets pH, ville det ikke nødvendigvis forhindre veksten av tumorceller.

Det er risiko?

En av de store farene ved bruk av ACV for behandling av kreft er risikoen for at personen som antar at han slutter å følge behandlingen av kreft anbefalt av legen hans under bruk av ACV. I løpet av denne tiden kan tumorceller spre seg videre, noe som ville gjøre kreft mye vanskeligere å behandle.

Også ACV er syre, så forbruker det unhilutert kan forårsake:

 • Karies (på grunn av’erosjon av tenner emalje)
 • Gorge Burns
 • Kutane brannskader (hvis påført på huden)

Andre potensielle bivirkninger av ACV-forbruk inkluderer:

 • Forsinket tømming av magen (som kan forverre symptomene på gastroparesis)
 • fordøyelsesbesvær
 • kvalme
 • Farlig lavt blodsukker hos personer med diabetes
 • Interaksjoner med noen stoffer (inkludert insulin, digoksin og noen diuretika)
 • allergisk reaksjon

Hvis du vil prøve å drikke ACV av en eller annen grunn, må du sørge for at du fortynner den først i vann. Du kan starte med en liten mengde og deretter jobbe opp til maksimalt 2 ss om dagen, fortynnet i et glass D’høyt vann.

Konsumere mer enn dette kan føre til helseproblemer. For eksempel, forbruker for mye ACV sannsynligvis forårsaket En 28 år gammel kvinne til å utvikle farlig lav og osteoporose kaliumnivåer.

Ytterligere informasjon om bivirkningene av en overdreven mengde ACV.

Bunnlinjen

Begrunnelsen ved foten av [8217; bruk av ACV som behandling av kreft er basert på en teori ifølge hvilke å ​​gjøre alkalisk blod forhindrer veksten av tumorceller.

Men menneskekroppen har sin egen mekanisme for å opprettholde en meget spesifikk pH, så det er svært vanskelig å skape et mer alkalisk miljø gjennom kostholdet. Selv om jeg kunne, er det ingen bevis på at kreftceller ikke kan vokse i alkaliske miljøer.

Hvis du behandler for kreft, og du har mange bivirkninger fra behandling, snakk med legen din. Kan være i stand til å justere doseringen eller tilby noen forslag til hvordan man skal håndtere symptomer.