Apple cider eddik for hudetiketter: det fungerer? Risiko, sikkerhetsforslag

Hva er hudkoder?

Hudetiketter er svært vanlige små og ikke-kreftformige vekst. De er vanligvis kjøtt eller litt mørkere og synes å henge på huden. Har en tendens til å vises i områder med hudfolder, for eksempel armhuler, store eller øyelokk. Hudetiketter forårsaker ikke helseproblemer og er vanligvis indolor.

Men mange mennesker med etiketter på huden ønsker å fjerne dem for estetiske grunner. Fjerning av’Skinetikett er en enkel poliklinisk prosedyre, men flere og flere mennesker vender seg til naturlige hjemmemedisiner, inkludert epleeddik.

Fortsett å lese for å finne ut om denne naturlige behandlingen virkelig fungerer og hvordan du prøver det trygt alene.

Hva er fordelene for huden på huden; Apple eddik?

Folk bruker eddik som et naturlig middel i århundrer. Det antas at dets syreegenskaper beskytter mot infeksjoner, steriliserer sår og beholder mat. Mer nylig har epleeddik blitt den foretrukne eddik for alt, fra behandling av forkjølelse til fremme av vekttap.

Noen tror at 8217 eddiksyre i # 8217; eple cider eddik kan bidra til å bryte ned stoffet rundt huden etiketter, noe som gjør dem til å falle til slutten.

Hva sier forskningen?

Det er ingen vitenskapelig bevis på at 8217; Apple eddik Fjern hudetiketter. Faktisk antyder nyere studier at det faktisk kan skade huden din.

TIL 2015 Artikkel Bemerket tilfellet av en’tenåring som brukte eple cider eddik på en mole på ansiktet hver dag i tre dager og # 8217; dekket med et bandasje. Mens eddiken fjernet molen etter noen dager, fjernet han også det øvre laget av skinn i # 8217; interessert område. Dette kan føre til postinflammatoriske arr og hyperpigmentering, som er mye vanskeligere å eliminere enn hudetiketter.

En annen forhold Han dokumenterte tilfellet av en liten gutt som led en «8217; kjemisk brenning etter å ha påført en bomullspute gjennomvåt med epler eddik på kneskinn.

Hvordan bruke det?

Hvis du fortsatt vil prøve å bruke eple cider eddik for hudetiketter, følg disse trinnene:

  • Senk en bomullspute i # 8217; Apple eddik.
  • Fikse bomullsputen alle’hudetikett med et bandasje.
  • Fjern det etter 10-15 minutter.
  • Vask området med såpe og varmt vann
  • La tørkeområdet: Ikke legg en bandasje på # 8217; læretikett.
  • Gjenta hver dag i to uker.
  • Bunnlinjen

    Det er ingen vitenskapelig bevis på at 8217; Apple eddik Fjern hudetiketter. Også noen studio saker har avslørt de potensielle risikoene forbundet med bruk av eple cider eddik på huden, selv om det finnes måter å bruke det trygt.