Apple Cider eddik for hoste: Hvordan og hvorfor

Cos’det er eple eddik?

L’Apple eddik er en av de mange typer eddik. Den oppnås ved å konvertere sukker til epler gjennom en mer fase fermentering prosess.

Folk bruker epleeddik for både matlaging og helse i årevis, og er en tonic for den mest populære helse enn noensinne.

En av hans eldste tradisjonelle bruksområder er som et hostehjelp. Det er flere måter som det kan tas på. Les videre for å lære mer.

Rettsmidler mot hoste Alle’Apple eddik

Rett Apple Cider eddik for hoste

L’Normal Apple eddik er en enkel måte å lindre hoste på. Ingen søk viser direkte som hjelper eller eliminerer hoste. Det er imidlertid noen teorier om hvordan det er mulig.

L’Apple eddik inneholder eddiksyre. Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis som er antimikrobielle. Disse dreper de patogene agenter som forårsaker infeksjoner som fører til hoste.

Noen hevder at 8217; Apple eddik løsner betennelsen. Imidlertid kan også forårsake betennelse og skade.

Noen leger kan anbefale Apple eddik som et effektivt hjemmemedisin for hoste, forutsatt at den brukes riktig. Dens syrer kan fungere på samme måte som sitronsaft eller ananas for å stoppe den kittle følelsen som fører til hoste.

Å bruke: Bland 2 ss av høy kvalitet epler eddik i et glass D’høyt vann. Drikk opptil to ganger om dagen for å lindre hoste.

Unngå å ta epleeddik uten å fortynne det. Kan forårsake fordøyelsesforstyrrelser eller ødelegge tennene på tennene.

Apple cider eddik og honning for hoste

Honning er et annet naturlig middel mot sekulær hoste. Sammen, l’eple eddik og honning danner et vakkert lag.

Honning har litt & # 8216; Antimikrobiell kvalitet som gjorde det interessant for mange medisinske bruksområder, inkludert beroligende hoste hos barn.

En studie undersøkte effekten av to forskjellige typer honning i forhold til det diffenhydramin-legemidlet på barna som toksivet om natten. Arbeide med 87 barn og deres foreldre, fant forskerne at begge typer honning var like effektive som konvensjonelle stoffer i # 8217; står overfor de samme symptomene som hoste.

De Mayo Clinic Det sier at honning er like effektiv som destroometorfan, et felles legemiddel for benkhoste.

Å bruke: bland 2 ss høy kvalitet eple eddik med 1 spiseskje rå honning i et høyt glass D & # 8217;. Drikk opptil to ganger om dagen for å lindre hoste.

Apple og ingefær eddik for hoste

Ginger er et annet naturlig middel som brukes til hoste. Hans sted i tradisjonene med populær medisin rundt om i verden dateres tusenvis av år siden.

Dette er anerkjent av Undersøkelser. EN 2013 studie har også vist at de spesifikke forbindelsene som er tilstede i ingefæret, kan hjelpe hoste og # 8217; astma takket være deres evne til å slappe av de glatte luftveismuskulaturene.

Kombiner ingefær med epleeddik kan skape et naturlig allsidig middel for hoste.

Å bruke: legg til 2 ss av høy kvalitet eple eddik og 1/4 til 1 teskje av bakken ingefærrot i et høyt glass D’vann. Drikk opptil to ganger om dagen for å ha lettelse.

Legg til 1 ss honning for å forbedre smaken, hvis du ønsker det. Unngå å gi rå honning til barn under 12 måneder.

Cayenne Apple eddik og hostepepper

Cayenne Pepper inneholder capsaicin. Capsaicin er en forbindelse som Undersøkelser Show har smertestillende, anti-inflammatorisk Og Expectorant (som produserer hoste) eiendom.

Tradisjonelle hostemedisiner som finnes fra så mye chili som inneholder capsaicin. Ingen studie viser fortsatt om cayenne pepper hjelper hoste.

Med epleeddik kan cayenne pepper lindre smerte i halsen og # 8217; hoste betennelse. Det kan også bidra til å stimulere en mer produktiv og mindre tørr hoste.

Å bruke: Bli med 2 ss av høy kvalitet eple eddik og 1/4 teskje hakket cayenne pepper i et glass D’høyt vann. Drikk opptil to ganger om dagen for å lindre hoste.

Legg til 1 ss honning for å forbedre smaken, hvis du ønsker det. Unngå å gi rå honning til barn under 12 måneder.

Sirup for hoste eller varm drikke basert på hoste eple eddik

For de beste fordelene for hoste, prøv å kombinere alle ingrediensene over i en enkelt naturlig hoste. Det er et par måter som dette kan gjøres på.

Sirup for hoste alle’eple eddik

 • Bland 1/4 ts hver av bakken ingefær og cayenne pepperpulver med 2 spiseskjeer vann i en krukke som kan være tett lukket. Hvis du ønsker, legg til opptil 1 teskje bakken ingefær.
 • Så legg til 1 spiseskje rå honning og eple eddik. Bland godt.
 • Ta 1 spiseskje av denne blandingen hver tredje eller fire timer for å lindre hoste til sirupen er forsvunnet.
 • Når ikke i bruk, skru lokket godt og hold hoste sirupen i kjøleskapet. Eliminer gjenværende blanding etter en uke.

  Varm drikke for å avlaste hoste All’Apple eddik

 • Følg trinnene for å forberede en hostesirup Alle’Apple eddik.
 • Deretter bland 1 spiseskje sirup med 16 gram vann, eller om et glass D’høyt vann, i en pott.
 • Varme (men ikke koke) blandingen på en komfyr til den når samme temperatur som te i infusjon.
 • Hell blandingen i en kopp, nipper og nyt opptil to ganger om dagen for å avlaste hoste.
 • Hvis du inkluderer rå honning, unngå å administrere drikken på barn under 12 måneder.

  Mest naturlige hjem rettsmidler for hoste

  Mange andre naturlige rettsmidler, urter og behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe med hoste hjemme.

  Prøv hver. Eller inkorporere dem i dine rettsmidler alle’Apple eddik.

  Pass på at du sjekker om bivirkninger eller interaksjoner før du legger dem til rutinen din. Det er også tilrådelig å snakke med en lege før du bruker dem til å erstatte legemidler eller behandlinger for hoste.

  • Bromelina (et fordøyelses enzym som er tilstede i juice D’ananas)
  • echinacea
  • sitronsaft
  • Marshmallow root
  • peppermynte
  • probiotika
  • Gargarisms med saltet vann
  • timian

  Tørr hoste vs. fuktig hoste

  Å ha hosten er helt naturlig. Hoste er en måte for kroppen å bidra til å utvise irriterende stoffer og smittsomme stoffer fra luftveiene. Det er ikke nødvendigvis å hilse på å bli kvitt hosten.

  Våt hoste kalles også produktiv hoste. Produsere katarre eller slim som eliminerer infeksjonen. Den tørre hosten, D & # 8217, kan være et irritasjons tegn på luftveien eller et D & # 8217-angrep;.

  Hvis du lider av tørre hoster (spesielt forårsaket av astma), unngår å stole utelukkende på hjemmemedisiner basert på eddik. Kontakt legen din for din tørre hoste.

  ACV har grenser

  Selv om det ikke støttes av forskning, er Apple eddik et vanlig middel for hoste. Kombinert med andre naturlige rettsmidler som støttes av forskningen, kan det endres enda mer effektivt. Det er en’billigere alternativ til tradisjonelle hoste rettsmidler og har færre bivirkninger.

  Stopp å ta Apple eddik og konsultere en lege hvis du manifesterer deg som følger:

  • en hoste som ikke går bort
  • En hoste kontinuerlig tørr og uproduktiv
  • En feber som varer mer enn 48 timer i tillegg til hoste
  • en hoste som kommer fra et angrep D’astma som blir verre

  Hvis hosten din er relatert til astma, må du aldri erstatte behandlinger godkjent av legen med hjemmemedisiner. Du kan prøve hjemme rettsmidler i tillegg til slike tilleggsstøttebehandlinger som kan gi.