Apple cider eddik for hevelse og lettelse fra gass: hvordan å bruke

Beskrivelse

Hevelsen er en tilstand der magen føles smal eller hovent som en ballong. Noen mennesker med hevelse lider av abdominal distensjon, eller når magen ser ut til å holde seg mer enn vanlig. Selv hevelsen går hånd i hånd med gassen.

Flere forskjellige gastrointestinale problemer kan forårsake hevelse. En av de vanligste årsakene til hevelse er forstoppelse. Når faeces akkumuleres i # 8217; tarmene, begynner å gjære, forårsaker utslipp av gass. Disse gassene kan forbli fanget i magen og i tarmen # 8217, som forårsaker hevelse.

Noen mennesker er mer følsomme for abdominale gasser enn andre. Folk med Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS) og stress eller angst er spesielt følsomme for hevelse. Dette betyr at selv om de ikke har større mengder gass, er det mer sannsynlig å oppleve de irriterende symptomene på hevelse og abdominal distensjon.

Gastroparesis er A’annen fordøyelsessystem som kan føre til hevelse. Gastroparesi er en tilstand som forsinker tømmingen av magen. Når magen tømmes langsommere enn normalt, kan det forårsake hevelse, kvalme og forstoppelse.

Det er ingen kur for hevelse og gass, men det er behandlinger som kan bidra til å kontrollere irriterende symptomer.

I årevis bruker folk Apple eddik (ACV) for å behandle fordøyelsesproblemer som gass og hevelse. Selv om det fortsatt er vitenskapelig bevis for å støtte bruken av bruk, tyder anekdotiske rapporter at 8217; ACV kan være et effektivt naturlig behandlingsalternativ.

Det gjør vondt eller hjelper?

L’ACV blir ofte annonsert som et snev som er i stand til å behandle alt, fra # 8217; akne til kreft. Dessverre er mange av disse uttalelsene overdrevet eller til og med helt falske.

Det er ingen vitenskapelig bevis som tyder på at ACVs & # 8217 er en effektiv behandling for hevelse eller gass. I kraft, singelen Klinisk studie Aldri fullført på ACV og fordøyelsesproblemer funnet at ACV faktisk kan kompromittere gastrisk tømming.

Det lille studioet, ledet på personer med gastroparese, fant at ACV bremset, i stedet for akselerert, gastrisk tømming.

Når gastrisk tømming bremser, musklene i magen og # 8217; tarmene tar lengre tid å skyve avføringen ut av kroppen. Lengre opphold i # 8217; tarmene, mer gass produserer. Derfor kan ACV potensielt gjøre symptomene på gass og hevelse verre.

Imidlertid kan folk som ikke har gastroparese finne at 8217; ACV hjelper fordøyelsen, så mange har oppgitt.

Hvis du har et lavt nivå av magesyre, kan du for eksempel føle hevelse på grunn av bakteriene i magen. Dette kan skje når maten ikke er dekomponert. Fordi ACV kan bidra til å øke magesyren og kan også være en antimikrobiell natur, kan den teoretisk hjelpe.

Inkorporere ACV i et sunt kosthold

Det er mange måter å inkorporere ACV i et sunt kosthold. Noen mennesker drikker rene ACV, men andre foretrekker å blande det med vann eller andre væsker.

Å samle de mange fordelene med ACV, ta hensyn til L & # 8217, tar omtrent 1 spiseskje en eller to ganger om dagen.

Når ACV kjøper, sørg for at du kjøper et merke som inneholder & # 8220; Mor & # 8221;. Mor er et lag som består av gjær og bakterier Dell’eddiksyre. Det skjemaer naturlig under gjæringsprosessen.

Dette laget filtreres i tradisjonelle vinegars, men er både en prebiotisk (som fremmer veksten av sunne bakterier i tarmen på # 8217 og inneholder en koloni av gunstige bakterier.

Før du drikker rå og ufiltrert eddik, ydv deg godt til å spre moren. Legg til 1-2 spiseskjeer til 1 kopp D’vann.

Her er noen andre måter å legge til ACV til dagen din:

 • Forbered ACV Tea. Tilsett 1 spiseskje ACV til 1 kopp kokende vann. Legg til 1 teskje sitronsaft for ekstra fordøyelsesfordeler. Søtet med en tråd av honning d’bee.
 • Legg til ACV til en smoothie. Masker den bittere smaken av Dell’ACV legger den til en frukt smoothie. For å støtte en sunn fordøyelse, sett 1 spiseskje ACV, 1/2 bringebærkopp, 1/3 kopp eplebiter og 1/2 banan i en blender med is.
 • Sett ACV på A’salat. ACV er en utmerket krydder for salaten. For en rask og enkel krydder, bland 1 spiseskje ACV med 1 spiseskje olje d’oliven. Legg til en klype bakken pepper.
 • ACV-port som beveger seg. Prøv en Vermont Village Organic Apple eddik, tilgjengelig for Amazon kjøp. Denne takeaway inneholder moren og er smaksatt med honning og gurkemeie.
 • Det er farlig å konsumere for mye ACV?

  L’epler eddik er generelt ansett som trygt. Det er imidlertid viktig å huske at 8217; ACV er en liten syre. Unngå kontakt med tenner og skyll munnen din senere.

  I ett tilfelle, skjøteledning L’Eksponering for en ACV-tablett forårsaket brenner Alle & Esophagus. Forlenget Aktuell eksponering Han brente huden.

  L & # 8217;

  L’Apple eddik kan ha mange helsemessige fordeler, men bruken mot hevelse venter fortsatt på forskning for å støtte denne verdslige praksis. Det kan være andre mer effektive naturlige rettsmidler for gass og hevelse.

  Hvis du har problemer med hevelse pågår, snakk med legen din. Noen ganger er hevelsen forårsaket av en alvorlig tilstand. Legen kan bestemme en diagnose og behandling for å hjelpe deg med å finne lettelse.