Apple Cider eddik for cellulitt

Cellulitt

Cellulitt er fettet som skyver gjennom bindevevet like under overflaten av huden (subkutan). Dette fører til at dannelse av dimples på huden som er blitt beskrevet som å ha et lignende utseende til Peel D’oransje eller ricotta.

Det antas å påvirke 80 prosent 90 Voksne kvinner, hovedsakelig på lår og skinker.

Selv om forskere ikke er sikre på de eksakte årsakene til cellulitt, anses det ikke som en trussel mot helse. Mange kvinner som ikke liker det fra et estetisk synspunkt.

Apple eddik for cellulitt

Hvis du er på utkikk etter på Google eller andre søkemotorer & # 8220 cellulitt og til og med for å gjøre det magisk forsvinne.

Mange online artikler inkluderer bilder før og etter å illustrere resultatene.

Det er imidlertid ikke mange vitenskapelige data for å støtte uttalelser.

Ifølge en 2018 Harvard Medical School Artikkel, & # 8220; & # 8230; L’Apple eddik så sin andel av helseindikasjoner med få medisinske tester for å støtte. Studier som undersøker hans helsemessige fordeler med fokus på å redusere blodsukkernivået og vekttap, men disse var små kortsiktige studier eller dyreforsøk og dyreforsøkingsstudier.

Andre behandlinger for cellulitt

Ifølge en 2011 studie, Det finnes en rekke aktuelle behandlinger for cellulitt som inkluderer agenter for:

 • Hindre dannelsen av frie radikaler
 • Gjenopprett strukturen til dermis
 • Gjenopprett strukturen til det subkutane vevet
 • Reduser lipogenesen (metabolsk fettdannelse)
 • Fremme lipolyse (hydrolyse for å nedbryte fett og andre lipider)
 • Øk fluxen i mikrosirkulasjonen

Studien konkluderer med at det er få kliniske studier som disse aktuelle behandlingene forbedrer cellulitt eller tar til oppløsningen.

Drikker

Bivirkningene av forbruk av store mengder epleeddik inkluderer potensielt dødelig kaliumnivå. I følge University of Washington, Ikke mer enn 1 eller 2 spiseskjeer ACV per dag.

Ta bort

L’Apple eddik er en populær alternativ behandling for en rekke forhold, inkludert cellulitt. Det er imidlertid ikke mange medisinske tester til støtte for disse helseindikasjonene.

Bruken av ACV kan eller kan ikke tilby helse- og ernæringsmessige fordeler. Selv om ACV ikke nødvendigvis betraktes som skadelig, er det risiko. For eksempel,

 • L’ACV er svært syre. Brukes i store mengder eller ikke fortynnet, det kan være irriterende.
 • L’ACV kan samhandle med andre legemidler du tar som insulin og diuretika.
 • L’ACV kan ødelegge tennens glasur.
 • L’ACV kan intensivere syre refluks som andre syre matvarer.
 • ACV, hvis inntatt, legger til ekstra syre til systemet ditt. Denne ytterligere syren kan være vanskelig å behandle for nyrer, enda mer hvis du har en kronisk nyresykdom.

Selv om fristende, eple eddik & # 8211; eller ethvert supplement & # 8211; Det er ikke en erstatning for en sunn livsstil. L’ACV kan tilby noen helsemessige fordeler, men ytterligere studier er nødvendig.

Hvis du tenker på å bruke ACV som en alternativ terapi, snakk med legen din. Pass på at det er hensiktsmessig basert på din nåværende helse, til stoffene du antar og andre faktorer.