Apple Cider eddik: for ansikt, vaskemiddel og flekkbehandling

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Hvis du kjenner verden av hudpleie, kan du allerede vite de mange måtene som folk bruker epleeddik.

L’epler eddik (ACV) er produsert når eple cider er gjæret med gjær og andre nyttige bakterier.

Fermenteringsprosessen skaper en forbindelse i # 8217; eddik kalt eddiksyre, Notater for sine antibakterielle og antifungale egenskaper.

Mesteparten av eplene eddik basert på fruktsyrer som inneholder, som eddiksyre og # 8217; malinsyre.

Enten du prøver å møte rynker, L’akne eller til og med en solbrenn, her er noen måter å bruke eple cider eddik for ansiktet ditt.

Slik bruker du Apple eddik til ansiktet

Det er mange gjør-det-selv-oppskrifter for hudpleie ved hjelp av epleeddik som en viktig ingrediens.

Her er noen måter å inkorporere epleeddik i hjemmelagde ansiktsprodukter. Hvis du har sensitiv hud, kan du kanskje ikke bruke alle anbefalte produkter nedenfor.

ACV ansikt vaskemiddel

Vask ansiktet ditt Hver dag kan hjelpe med å fjerne olje, smuss og annet rusk. Den beste måten å få en ren hud som en fløyte er å bruke et vaskemiddel eller et ansikts vaskemiddel.

Når det brukes som en rengjøringsmiddel for ansiktet, er apparateteddik en effektiv måte å rense huden mot bakterier og rusk.

Å skape et helt naturlig ansikts vaskemiddel ALL’Apple eddik fra bunnen av, blanding:

 • Hot Cup 1/4
 • 1 spiseskje epler eddik

Bruk eplecider eddik til delikat rene såper eller aggressive kjemikalier.

ACV toner

Rollen til toner I hudpleie er å rengjøre og firde opp huden for å beskytte den mot bakterier og andre urenheter. L’Apple eddik er en astringent, som kan fungere som en tonic hvis den brukes på huden.

Oppskriften på L’Apple eddik som en hud tonic er som følger:

 • 1 del av eplene eddik
 • 2 deler renset vann

Etter at du har brukt et ansiktsvaskemiddel for å rense huden, kan denne blandingen påføres ansiktet med en bomullspute eller en pute. Du kan også bruke en sprøyteflaske til jevnt spray blandingen på huden.

Hvis huden din er følsom overfor visse hudpleieprodukter, kan denne blandingen fortynnes ytterligere før & # 8217;.

Spot ACV behandling

En spotbehandling er en rask måte å stoppe ufullkommenhetene så snart de vises. Å forberede din anti-flekkbehandling alle’Apple eddik, bare buffer en liten mengde på flekken med en bomullspute eller en bomullsbatuff.

Siden epleeddik er en kraftig antibakteriell, kan det bidra til å forhindre fullstendig trening av de irriterende kviserne.

Ansiktsprodukter Alle’Apple eddik du kan kjøpe

Selv om du ikke er den gjør-det-selv-typen, er det mange hudpleieprodukter på markedet som inneholder epler eddik som en aktiv ingrediens.

Faktisk inneholder mange hudpleieprodukter eddiksyre for å håndtere oppløsningen PH-balansen.

Her er noen produkter som for tiden er tilgjengelige online for å rengjøre, tone og kurere huden din.

Toner Alle’Apple eddik

 • Jord Epler eddik toner basert med økologisk eplejuice og olje Dell’te

Denne toneren inneholder ikke bare epleeddik, men også eplejuice og meleuca olje. L’Tea Tree er en annen ingrediens som ofte brukes i hudpleieprodukter på grunn av dens antiinflammatoriske og antiseptiske bruksområder.

 • Toner for SW Grunnleggende hudpleie

SW Grunnleggende hudpleie tonic lister fem enkle ingredienser, inkludert økologisk eple eddik, amamelid og essensielle oljer.

Finn andre ACV toner online.

Ansiktsvaskemidler Alle’Apple eddik

 • Delikat kremaktig cider cleanser

Dette ansikts vaskemiddel Alle’Apple eddik inneholder ulike vitaminer og mineraler, som vitamin B-3, for å fremme hudhelsen. L’Acidity Dell’Apple eddik bidrar til å balansere huden pH mens du rengjør.

 • > Ansiktsskumrenser Alle’eplecider eddik av naturhudbutikk
 • Nature Ski Shop skum for ansiktet inneholder både eple cider eddik og pilbark. Willow Bark er en annen populær antiinflammatorisk ingrediens i verden av hudpleie.

  Spotbehandling Alle’Apple eddik

  • HELLO CIDER’S ACV Face Wipes

  Disse klutene for ansiktet ALL’Apple Cider eddik er det perfekte produktet for å flytte rengjøring fordi de er bærbare og diskrete. Dette gjør dem også til en god behandling i tilfelle akne flekker som du føler at de ser ut.

  Finn flere ansikts vaskemidler og ACV WIPES Online.

  Bruker for hudpleie av’eple eddik

  Det er ikke mange tester til støtte for noen av de vanligste måtene som folk bruker epleeddik til ansiktspleie. De fleste relasjonene er anekdotiske.

  rynke

  Når en person aldre, mister huden hans naturlig sin elastisitet og rynke De begynner å danne seg. En måte å minimere premature rynker tar vare på huden din.

  L’Apple cider eddik kan brukes i hudpleie som tonic, ansikts vaskemiddel og til og med som en anti-flekkbehandling.

  L’bruk av en tonic all’Apple eddik, spesielt, kan hjelpe til med å lage huden og beskytte den mot skadelige miljømessige elementer.

  Styrking av hudceller kan også bidra til å styrke huden og forhindre rynkeformasjon.

  Skinetiketter

  Hudetiketter er hud- og godartede vekst som finnes på ulike deler av kroppen. Selv om hudetiketter ikke er farlige, ser folk ofte etter behandling for å fjerne dem.

  L’ideen på foten av’bruk av eple eddik som hjemmebehandling for hudetiketter er generelt å tørke huden etiketten og la det falle.

  Det var ingen studier de nevner bruken av Apple eddik som en effektiv måte å fjerne hudetiketter på, men risikoen er minimal.

  Kviser

  De Mayo Clinic Indikerer bakteriene på huden som en av de viktigste årsakene til akne.

  Bakterier, sammen med olje, kan akkumulere og hindre porene. Forsøket på å redusere antall bakterier på huden er et stort skritt fremover i behandlingen og styringen av akne.

  Du vet at 8217; eddik har Antimikrobielle egenskaper På grunn av konsentrasjonen av ulike organiske syrer inneholder den.

  En av disse organiske syrer, L’eddiksyre, har vist seg å være effektiv i # 8217; å hemme bakteriell vekst og Ødelegg bakterielle biofilmer.

  Basert på antimikrobielle egenskaper, kan apparatet eddik bidra til å redusere utsalgsstedene i akne hvis den brukes som en del av den daglige hudpleie-rutinen.

  Scalding

  Det er ingen bevis som viser at eplecider eddik previggold eller strekker solbrenthet. Men fortynn epleeddik med vann; vann er en måte som folk bruker det på for en delikat hudpleie etter solen.

  Exfoliate deg

  L’Exfoliation er en viktig hudpleieprosess som fjerner hudceller gamle og døden.

  L’kjemisk eksfoliering, som er basert på ulike kjemikalier for å fjerne døde hudceller, er en type eksfoliering.

  Eplene eddik inneholder en håndfull fruktsyrer, inkludert den malinsyren, som er en kjemisk eksfoliering. L’malisk syre inneholdt i # 8217; Apple eddik kan bidra til å fjerne det ytre laget av lær.

  L’

  Apple eddik er en sunn mat ingrediens som også er en’lagt til populære på hudpleieprodukter fordi det er en antimikrobiell astringent.

  Fra et gjør-det-selv-vaskemiddel til en behandling mot akne, er det mange måter å bruke epleeddik til ansiktet ditt.