Appendisitt hos barn: Skiltene

Selv om vedlegget kan være et lite organ, kan det forårsake store problemer hvis det er smittet.

L’Appendisitt er en Betennelse i tillegget og oppstår når vedlegget fryser av en eller annen grunn. Dette inkluderer blokken på grunn av herdede avføring, infeksjoner eller betennelse i lymfeknuter i # 8217; tarmene.

Sekund Samfunn av amerikanske gastrointestinale og endoskopiske kirurger, 70.000 barn lider av blindtarmbetennelse i USA hvert år. Tilstanden påvirker flere gutter enn jenter.

Selv om appendittbetennelsen er hovedårsaken til mageoperasjon hos barn, kan det være en alvorlig tilstand. Hvis vedlegget bryter, vil bakteriene bli frigjort i bukhulen. Dette kan forårsake alvorlige infeksjoner.

Sekund Cleveland Clinic, Fra 20 til 30% av barna presenterer A’vedlegg ødelagt.

Symptomer på blindtarmitt

Gjenkjenne blindtarmbetennelsen i den lille er vanskelig fordi barnet ditt ikke alltid kan snakke med å fullføre ord eller beskrive hans symptomer.

L’Appendittitt begynner vanligvis som smerte rundt barnets navle. Symptomene barnet ditt kan prøve å inkludere:

 • Høy hjerterytme
 • Hyppig vannlating og smerte under vannlating
 • lav feber
 • liten appetitt
 • magesmerter, spesielt i # 8217; nedre høyre underliv
 • Han retched

Sekund Cincinnati Pediatrisk sykehus, De fleste barn med blindtarmbetennelse har en 8 og 16 år gammel. Men barn under 5 kan imidlertid trekke seg inn i tilstanden. De kan ofte ha mer alvorlige effekter fordi de ikke klarer å snakke om deres symptomer. Et barn kan føle seg åpenbar smerte når det beveger seg, hoster, nyser eller berører magen.

Noen ganger kan en forelder eller lege tenke at blindtarmbetennelsen er en annen tilstand. Noen forhold som forårsaker lignende symptomer inkluderer:

 • Urinveisinfeksjon
 • nyrestein
 • Alvorlig forstoppelse
 • lungebetennelse

Når skal du ringe barnets lege

Hvis du tror at barnet ditt kan få blindtarmbetennelsen, er det veldig viktig å raskt konsultere en lege.

Hvis et barn har blindtarmbetennelse og ikke diagnostiseres innen 48 timer, kan mulighetene som 8217; vedlegget til barnet ditt kan briste eller bryte øker sterkt. Kontakt lege umiddelbart hvis barnet ditt manifesterer symptomer som kan være en «8217, blindtarmbetennelse, for eksempel magesmerter som utvikler seg i oppkast, dårlig appetitt eller feber.

Ditt barns lege vil stille spørsmål om barnets symptomer. De kan også bestille bildebehandlingsprøver, for eksempel A’ultralyd eller en tac. Blod- og urineksamen kan også bidra til å gjøre en diagnose av blindtarmbetennelse og utelukke andre forhold.

Vanskeligheten med blindtarmbetennelsen er at ingen test kan si med sikkerhet at et barn har blindtarmbetennelse. En lege må gjøre sin beste hypotese basert på barnets symptomer og testresultater. Kirurgi er den eneste måten å definitivt avgjøre om barnets vedlegg påvirkes.

Hvilke behandlinger er tilgjengelige for L’Appendisitt?

Behandlinger for blindtarmbetennelse; krever kirurgisk fjerning av vedlegget. Hvis barnets vedlegg ikke har brast, vil antibiotika og vedlegget bli gitt til fjerning.

Men hvis sønns vedlegg har ødelagt, vil det kreve fjerning av vedlegget og vanning av peritoneal hulrom. Dette er en bredere operasjon for å sikre at bakteriene er tilstede ALL’vedlegget beveger seg ikke til andre deler av # 8217; Abdomen og forårsaker en alvorlig infeksjon.

Barna hvis vedlegg har brutt ofte, må fortsatt være på sykehuset lenger for å motta intravenøse antibiotika fordi risikoen for infeksjon er svært høy.

Hvordan hjelpe din sønn å forstå hva som skjer

Når barnet ditt trenger kirurgi, kan det være vanskelig å forklare tilstanden til barnet ditt.

Siden blindtarmbetennelsen ofte krever en kirurgisk inngrep D’haster, har du ikke alltid lenge for å forberede sønnen din. Denne tilnærmingen kan hjelpe din sønn så mye som mulig:

 • Forklar barnet ditt som har et problem som må løses på sykehuset. Ordene som kan føre til at barnet ditt er en ubrukelig frykt, inkluderer & # 8220; cutter & # 8221; O & # 8220; Åpne din & # 8221;. Det er viktig å være ærlig med sønnen din om behandlinger, men ikke skape ytterligere frykt.
 • Forklar at kirurgi kan løse problemet. Fortell din sønn som ikke vil føle smerte under prosedyren fordi den vil sove, men en lege vil vekke ham opp. Ellers kan de knytte de # 8217; være & # 8220; sovende & # 8221; Med lignende behandling av døende husdyr.
 • Husk barnet ditt prosedyren skyldes ikke det faktum at det var dårlig eller noe han gjorde.
 • Forklar at du vil være der for din sønn så snart som mulig, og at du snart vil føle deg bedre.

Hvis mulig, gi distraksjoner før og etter barnets intervensjon. Eksempler inkluderer en ny bok eller leketøy eller besøk fra en favoritt familiemedlem.

Utsikter for blindtarmbetennelse hos barn

Det er viktig at et barn som lider av blindtarmbetennelse raskt mottar medisinsk behandling.

Mens l’Appendicite sjelden er dødelig for barn, det kan være hvis ikke behandlet. Selv om blindtarmbetennelsen kan være vanskelig å gjenkjenne, hvis barnets symptomer er forskjellige fra det typiske mageviruset, søker han umiddelbart en medisinsk behandling. I tilfelle av’blindtarmbetennelse er det virkelig bedre å forhindre hva du skal kurere.

Del på Pinterest