Apiterapi: fordeler, bruksområder, bivirkninger og risiko

Beskrivelse

L’Overythyapi er en type alternativ terapi som bruker produkter som kommer direkte fra honningbier. Det brukes til å behandle sykdommer og deres symptomer, så vel som smerte som kommer fra akutte og kroniske lesjoner.

Sykdommene som 8217; Abeytry kan behandle inkluderer:

 • multippel sklerose
 • leddgikt
 • infeksjoner
 • helvetesild

Lesjoner som 8217; ALERYTRRAPH kan behandle inkluderer:

 • Sår
 • smerte
 • brenner
 • tendinitt

Under behandlingen av Apyapyapy kan Bee-baserte produkter være:

 • anvendt lokalt
 • Tatt av muntlig
 • Injiseres direkte inn i blodet

L’Overythyhapy har blitt brukt i tusenvis av år. Det kan spores tilbake til det gamle Egypt og Kina. Grekerne og romerne brukte bier av bier også for medisinske formål, hvor giftet D’bier ble brukt til å behandle leddsmerter forårsaket av leddgikt.

Gift d’bier, honning og andre produkter

L’Overythyhapper kan inkludere bruk av alle produkter opprettet naturlig av bier. Dette inkluderer:

 • Gift d’bier. Arbeideren bier produserer gift d’bier. Kan leveres direkte fra en punktering d’bee. Punkteringen D’Bee kan administreres på huden gjennom et mikronett i rustfritt stål. Dette gjør at giftet kan komme inn i huden, men forhindrer at stikket stikker til huden, som ville drepe biet.
 • Honning. Apisene produserer denne søte substansen. Det kan også samles inn.
 • Pollen. Dette er det mannlige reproduktive materialet som biene samler seg fra plantene. Inneholder et stort antall vitaminer og næringsstoffer.
 • kongelig gele. L’Queen Bee feeds på denne maten beriket med enzymer. Inneholder et stort antall gunstige vitaminer.
 • Propolis. Dette er en kombinasjon av voks d’bier, harpikser av trær, honning og enzymer produsert av bier for å beskytte osmtoms av eksterne trusler, for eksempel bakterier eller virus. Som et resultat inneholder det sterke antivirale, antifungal, antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper.
 • Voks d’bier. Honningbier skaper voks d’bier å bygge sine bikube og lagre honning og pollen. Det brukes ofte i kosmetiske produkter.

Finne mer rene produkter og i noen tilfeller, friske som mulig, kan hjelpe deg med å få de beste resultatene fra # 8217; perythrypap. Ta et vitamin som bare inneholder en liten del av kongelig gelé, for eksempel, ville ikke være effektivt å ta en med en høyere dose bi-basert produkt.

Det er også verdt å merke seg at lokal honning kan være svært nyttig for å hjelpe deg med å kjempe allergier.

Fordeler og bruksområder av’Abeythony

L’Abroacy kan brukes til å behandle en rekke forskjellige forhold:

Lindrer leddgikt smerte

Giftig terapi d’biven (bvt) har blitt brukt siden’antikke Hellas å lindre smerten forårsaket av # 8217; reumatoid artritt. Dette skyldes sine antiinflammatoriske og smertestillende effekter.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det har oppdaget at BVT kan føre til en reduksjon i hevelse, smerte og stivhet hos mennesker med revmatoid artritt. En studere har også oppdaget at det kan redusere behovet for å bruke tradisjonelle stoffer og samtidig reduserer risikoen for tilbakefall.

Helbrede sårene

Honning har lenge vært brukt lokalt for å behandle sår, inkludert åpne og brente kutt, takket være dens antibakterielle, antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper. Dagens forskning bekrefter det. EN 2008 anmeldelse Han fant at medisinske medisiner som inneholdt honning var effektive i # 8217; hjelpe helbredet sår ved å redusere risikoen for infeksjon.

Hjelp med allergier

Den lokale Millefiori-honningen, tilsynelatende, kan hjelpe med å behandle allergier på forskjellige måter. Honning kan berolige ondt i halsen forårsaket av allergi og fungere som en Beroligende av naturlig hoste.

Millefiori Lokal honning kan også beskytte folk mot allergi. Dette skyldes at lokale Millefiori honning også kan inneholde spor av pollen av blomster, et velkjent allergen. Forbruket av lokal honning kan sakte introdusere dette allergenet i kroppen, som potensielt skaper en I det hele tatt.

Behandler immune og nevrologiske forhold

BVT kan brukes som en komplementær behandling for sykdommer knyttet til både immunsystemet og det nevrologiske systemet, inkludert:

 • Parkinsons sykdom
 • multippel sklerose
 • Alzheimers sykdom
 • lupus

Mens giftet d’bier bør ikke være den første eller den eneste behandlingsmetoden for disse forholdene, Forskning har funnet tester At giftet D’API var i stand til å styrke immunforsvaret og redusere noen symptomer på disse forholdene i kroppen, delvis takket være de antiinflammatoriske effektene av giftet D & # 8217;.

Det er viktig å merke seg at denne undersøkelsen også indikerer at giftet D’bier kan være en «8217; dobbeltkantet våpen. Giftet d’bier kan forårsake bivirkninger i mange mennesker, selv om de ikke er allergiske. Behandlingen må vurderes nøye.

Juster skjoldbruskfunksjonen

Bvt var funnet det For å bidra til å regulere skjoldbruskfunksjonen hos kvinner som lider av hypertyreose. Imidlertid er forskning på BVT som skjoldbrusk behandling for tiden svært små og videre studier er nødvendig.

Reduserer gingivitt og plakett

Propolis kan ha en rekke helsemessige fordeler. Kan redusere gingivitt og plakett når den legges til en munn skylling. Forskning & # 8211; Undersøkelser I kolluri som inneholder propolis har oppdaget at det kan være naturlig å beskytte orale sykdommer. Propolis kan også hjelpe helbrede og forhindre ovennevnte.

Tjene som multivitamin

Både den kongelige gelé og propolis inneholder et stort antall vitaminer og næringsstoffer. De kan faktisk tas som multivitamin for å forbedre generell helse, inkludert hårutseende. Propolis er tilgjengelig som et muntlig supplement og som ekstrahert. Royal gelé kan finnes i myk gel og form av kapsler.

Det er bivirkninger eller potensielle farer?

Ulike metoder for apyraphapi involverer forskjellige risikoer. For allergiske mennesker til bee-produkter kan alle aphyloniske metoder være farlige.

Spesielt BVT kan være farlig. Giftet d’bier kan indusere en instamin respons. Dette kan forårsake noe, fra # 8217; irritasjon som huden hovent og rødt til alvorlige allergiske reaksjoner som kan være farlige for livet. Bvt kan være smertefullt. Selv om du ikke er seriøst allergisk mot bier, kan det fortsatt ta deg til å eksperimentere med negative bivirkninger. Disse inkluderer:

 • hodepine
 • hoste
 • livmor sammentrekninger
 • Skoling av sclera eller hvit i øyet
 • Hopping eller guling av huden
 • Sterk smerte i kroppen
 • muskel svakhet

L & # 8217;

L’AperythyHapy bruker et stort antall forskjellige API-produkter. Noen aphylonypraksis vil ha mindre risiko enn andre. For eksempel, L’å legge honning til te for å berolige sår hals innebærer mindre risiko enn å være påpekt av bier for å lindre leddgikt smerte.

Snakk med legen din for å se om aperythony er riktig for deg. Sammen kan du sørge for at du ikke forstyrrer enhver annen behandling pågår. Hvis du er klar til å undersøke den ederytriskeprikken, og legen din er ikke sikker på hvor du skal gå, se etter en naturopat som gir den som en behandlingsmetode.