Antrum: Hvor er, typer og mer

En anter er et rom eller hulrom Alle’kroppsinteriør. Det er forskjellige typer antra alle’innsiden av hver menneskekropp. De har et unikt og viktig formål for hvert sted de tilhører.

Hvor er antra?

Vi har i forskjellige punkter i kroppen vår. Hver av dem har et unikt formål.

Inne eller i nærheten av magen

Det er to forskjellige ankre som eksisterer i eller i nærheten av magen, for eksempel. Den første er hjerte-anteren. Dette er utvidelsen, eller forstørrelsen, som oppstår i bunnen av spiserøret, nær hvor det strømmer i magen.

Den andre er den piloriske anteren. Det er også kjent som en gastrisk anter. Dette er den bredeste delen av pylorus, som er den smaleste delen av magen. Bosider oppstrøms pylorisk kanal og dens kryssen av pylorisk sphincter til tolvfingertarmen eller første del av en tynntarm.

L’Gastrisk anter inneholder utskillende mucusceller og sekrente endokrine celler gastrina.

I # 8217; temporal bein av skallen

L’Mastoid ANTER ligger i # 8217; temporal ben nær midtøret. Dette fulle d’luften ligger ved siden av mastoid luft. Kommuniserer også med mellomøret. Det antas at mastoidceller påvirker funksjonen til det indre og mellomstore øret.

I eggstokkene

Follikulære ankre er funnet i eggstokkene. Hver anterior follikkel inneholder en anter full av væske og en umodent eggcelle. Denne modne follikkelen når du forbereder eggløsning.

Tilstedeværelsen av follikulær antera kan analyseres som en «8217 indikasjon på en kvinnes evne til å bli gravid. Under fruktbarhetstester kan leger foreskrive en follikulær ankertest. Jo større antall follikulære ankre, desto større er sannsynligheten for graviditet.

I brystene

L’Maxillary ANTER er den største av paranasale brystene. Det kalles vanligvis et maksillært bryst og er også kjent som Highmore Anto. Den ligger på # 8217; # 8217; Maxillary Bone nær nesen, over tennene og under øynene. Mascellarbrystene åpnes i midten av nesen.

Medisinske forhold som påvirker antera

Det er forskjellige medisinske forhold som kan påvirke kroppen inne; # 8217;. Nesten alle disse forholdene vil være spesifikke for en bestemt type ante og ikke for andre. Disse forholdene inkluderer:

Gastritt

L’Betennelse i magen er kjent som gastritt. Det kan innebære mage gastrisk anto. Noen mennesker manifesterer ikke symptomer på gastritt. Når symptomene utvikler seg, er de vanligste:

 • kvalme
 • Han retched
 • magekramper
 • fordøyelsesbesvær

Gastritt kan ha mange forskjellige årsaker, inkludert:

 • røyking sigaretter
 • ekstrem stress
 • Andre magesskader

Behandlingen vil variere i henhold til årsaken.

Peptiche sår

Peptiske sår kan også treffe gastrisk anter. Når dette skjer, blir antriske sår ofte kalt. Disse vokser opp langs belegget på 8217; indre av denne delen av magen.

Det vanligste symptomet på A’ankersår brenner eller den guddomme smerten som vanligvis forekommer umiddelbart etter å ha spist. Noen ganger er det enda verre mens du spiser. Andre vanlige symptomer inkluderer:

 • Vekttap
 • kvalme
 • Han retched
 • Blod i avføringen

Dette er en alvorlig tilstand. Kontakt lege umiddelbart.

mastoiditt

Mastoidite er betennelsen i slimete mudoidbelegg. Dette inkluderer sin ANTER, i flysystemet som inneholder i nærheten av mellomøret. Det er ofte resultatet av en’# 8217; mellomør. Symptomene kan omfatte:

 • Mal d’ører
 • ømhet og hevelse bak øret
 • hodepine

I de mest alvorlige tilfellene kan drenering av gule eller brune sekresjoner oppstå gjennom et ødelagt TYMP. Behandlingen innebærer ofte administrering av et antibiotikum gjennom en drypp.

Dell’polycystisk eggstokk

Ulike forhold, inkludert polycystisk ovariesyndrom, kan påvirke det follikulære anker som hindrer ovariefollikler å vokse og modnes. Dette forhindrer at folliklene skal utvikle og frigjøre eggene riktig, noe som kan føre til sterilitet. Det kan være et midlertidig eller langsiktig problem.

Maxillary sinusitt

Dette er en betennelse på 8217 som kan skyldes en brystinfeksjon på 8217. Kan direkte påvirke dette området og hindre ham i å utføre sitt arbeid på riktig måte. Legen kan foreskrive antibiotikabehandling hvis du mistenker A’bakteriell infeksjon. De kan også anbefale nasal sprøyter for å behandle eller forhindre noen typer bihulebetennelse.

L & # 8217;

Mens L’Antro er et generisk medisinsk begrep som bare betyr «8220; kamera & # 8221; O & # 8220; hulrom & # 8221; All’Interiør i kroppen, likhetene mellom de ulike typer grunnleggende som er fundamentalt ende opp her.

Hver type anthro har et unikt formål. De er alle grunnleggende for forskjellige systemer og organer alle i kroppen for å fungere skikkelig.