Anti Vaxxers: Forstå motstanden mot vaksiner

Motstand mot vaksiner

Helse og leger Eksperter hilste vaksiner som en av de største resultatene i det 20. århundre, men ikke alle er D & # 8217;.

I de senere år har opposisjonen til vaksinasjoner blitt hyppigere diskutert i nyhetene. Bekymret foreldre velger å gi opp vaksinasjoner for sine barn av mange forskjellige grunner.

Dette resulterte i en bølge av smittsomme sykdommer som tidligere hadde vært eller nesten ekstrahert.

L’Opposisjon mot vaksinering er ny?

L’Opposisjon mot vaksinasjon er ikke et nytt konsept. Så lenge det var vaksiner, var det folk som motsatte seg dem.

Avslaget av vaksiner har begynt alle «8217; begynnelsen av 1800, da vaksinen mot kopper begynte å bli brukt i store mengder. L’ide å injisere til noen en del av en bladdery blære for å beskytte den mot kopper har vært gjenstand for mange kritikk. Kritikk basert på helse, religiøse og politiske innvendinger. Noen prester trodde at vaksinen var mot deres religion.

Gjennom årene har DTP-vaksinen 1970; DTP-vaksinen mottatt en motstandsbølge når den var knyttet til nevrologiske lidelser. Studier fant at risikoen er svært lave.

For å bekjempe vaksinasjonen, har lovene blitt godkjent som krever vaksinasjoner som folkehelsetiltak.

Vanlige grunner bak vaksinen opposisjon

Det er flere grunner bak vaksinen opposisjonen. Noen mennesker må gi opp forskjellige vaksinasjoner på grunn av høy risiko for potensielle allergiske reaksjoner. Men for de fleste av dem som avviser vaksiner, bør det være kjent at risikoen er minimal.

Det er noen vanlige grunner som fører til opposisjonen mot vaksinen. Noen nevner religiøs tro som grunnen til at deres nektelse skal vaksineres, selv om de fleste tradisjonelle religioner ikke fordømmer vaksiner.

C’Det var overbevisningen om at sykdommer forsvant på grunn av bedre hygiene og hygiene, ikke vaksiner. Dette har blitt demonstrert av rekrutteringen av tidligere utrydde smittsomme sykdommer.

Det ble også antatt at en vaksine ikke ville beskytte deg. De som er vaksinerte, kan fortsatt bli syk, men de vil presentere små symptomer.

Folk tror også at risikoen overstiger fordelene. Dette er for tiden den største innvendingen i USA. Foreldre nevner mange medisinske risikoer, inkludert autisme, som potensielle konsekvenser av & # 8217, bli vaksinert.

C’er den vanlige overbevisningen at siden disse sykdommene er eliminert, er ikke C & # 8217, trenger vaksinasjoner. Sykdommene vil forbli debleed bare til vaksinene fortsatt brukes til å hindre dem.

Og mange tror at farmasøytiske selskaper ikke kan stole på. De tror at farmasøytiske selskaper bare ønsker å selge sine produkter, uavhengig av’innvirkning på folk som bruker dem.

De vanligste årsakene til at foreldre motsetter vaksinasjoner er ubegrunnet fra et medisinsk synspunkt. Disse inkluderer:

Autisme

Overbevisningen om at vaksiner kan føre til at autisme har spredt seg de siste årene. Foreldre synes å være mer opptatt av MMR-vaksinen, som brukes til å forhindre meslinger, ekteskap og rosolia.

Flere studier har vist at MMR-vaksinen ikke forårsaker autisme. De fleste av disse studiene hadde store prøver.

Sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) sier også at vaksiner er veldig trygge i alle tilfeller unntatt i noen få. CDC har også avklart at vaksine ingredienser ikke forårsaker autisme.

Også thimerosal, en ingrediens som ble brukt i noen vaksiner, øker bekymringer. Er et kvikksølvbasert konserveringsmiddel som ble antatt å være forårsaket av autismen. Nå brukes det bare i noen influensavaksiner.

Temaeral-gratis influensavaksinasjoner er også tilgjengelige. Likevel sier CDC at thimerosal ikke forårsaker autisme.

Installasjonsvacciner

Noen mennesker får ikke anti-influensavaksiner for seg selv eller for barna sine. Det er flere grunner til at: inkludert:

  • Influensa vaksinen beskytter ikke mot alle influensa stammer.
  • Vaksinasjon må administreres hvert år.
  • Vaksinasjon kan gjøre dem syke, som er falske.

Influensa vaksinen anbefales for nesten alle de som har seks måneder eller mer. Vaksinasjoner for nasal injeksjon og spray er tilgjengelige, som kan brukes av forskjellige mennesker.

Noen mennesker med forskjellige allergier kan bruke en type, men ikke L’andre. Det er viktig at du Gi en titt Hva slags influensavaccin du burde få.

De fleste av bivirkningene av influensavaccinen er milde og forsvinner innen 1 eller 2 dager.

Mistillit i vitenskapen

Noen opposisjoner mot vaksiner kommer direkte fra en mistillit i vitenskap eller mistillit i regjeringen. Noen tror at farmasøytiske selskaper og forskere ønsker å selge et produkt, uavhengig av skadelige konsekvenser.

Andre er skeptiske mot vitenskapen som ikke forstår eller kjemikalier som ikke vet at de går inn i vaksiner. Denne mistillit vokser, siden lovene krever at barn blir vaksinert for å kunne delta på offentlige skoler.

Noen foreldre foretrekker behandlinger i stedet & # 8220; Natural & # 8221; eller homøopatisk. Disse behandlingene kan bidra til å lindre symptomer på visse forhold, men de er ikke like effektive for å forebygge sykdommer.

Når folk varierer i vitenskap, er det mindre sannsynlig å vaksinere. Det er også mindre sannsynlig å stole på leger som anbefaler vaksiner.

Resultater Dell’opposisjon mot vaksinasjon

Mens noen mennesker må gi opp vaksinasjoner på grunn av potensielle allergiske reaksjoner, avviser andre vaksinasjoner for seg selv eller for sine barn av mange grunner.

De fleste bekymringene som skaper motstand mot vaksinasjon er ikke noe mer enn feil ideer.

Dessverre er beslutningen om ikke å vaksinere seg selv eller deres barn, ikke bare bekymre dem. Det store antallet mennesker som avviser vaksiner har ført til reaperearance av smittsomme sykdommer i de områdene de hadde blitt utryddet eller nesten forsvunnet.

Morbillo ble erklært debeled i USA i 2002. Men over 600 tilfeller er rapportert i 2014. Morbillo er en potensielt dødelig sykdom og helseeksperter forklarer at foreldre som nekter å vaksinere barna sine, er årsaken til sin gjenfødelse.

Selv pertussis, eller pertussis, har sett en dramatisk økning i rapporterte tilfeller som tilskrives mangelen på vaksinasjoner.

Hvis du er i tvil om en vaksinasjon for deg eller ditt barn, snakk med en lege du stoler på og få din mening. I nesten alle tilfeller er den potensielle risikoen for en vaksine mye lavere enn risikoen for å utvikle sykdommen som den ble opprettet for å forhindre.