Anti-østrogen diett for menn: mat til lavere nivåer

Menn og lav testosteronnivå

Lavt nivå av testosteron er et ganske vanlig problem når menn i alderen. Menn som lider av lavt testosteronnivå, O & # 8220; De har ofte høye nivåer på østrogenhormonet. En mulig måte å rette opp dette overskuddet på er å prøve en diett som blokkerer østrogen, som kan være et naturlig supplement til lav-T-medisiner.

Høye østrogener reduserer ikke bare testosteronnivåer hos menn. Det kan også sette menn og kvinner i fare for hjertesykdom og noen typer kreft. I følge Medisinsk avis, Matvarer som blokkerer østrogen som inneholder fytokjemiske stoffer, kan bidra til å redusere blodøstrogen nivåer.

Planter er komplekse næringsstoffer, inkludert spesifikke fytokjemikalier som kan bidra til å redusere østrogener. Men de inneholder også andre fytokjemikalier som fungerer som fytoøstrogener og kan imitere symptomene på # 8217; overskudd av østrogen i kroppen.

Spørsmålet om hvordan fytoøstrogener påvirker menneskelig helse er for tiden uløste og videre studier er nødvendige på dette emnet.

Fytoøstrogener er også studien for positive helseeffekter, for eksempel å redusere kreft og helse og kardiovaskulære helsemessige priser. Selv individuelle svar på fytoøstrogener varierer fra person til person. Mer informasjon om fordeler og ulemper med fytoøstrogener.

Cruciferous grønnsaker

En av de beste måtene å blokkere østrogen er å spise cruciferous grønnsaker. Disse grønnsakene har et høyt nivå av fytokjemiske stoffer og arbeid for å blokkere produksjonen av østrogen. Cruciferous grønnsaker kan tilberedes på mange måter. Noen av dem, inkludert brokkoli og blomkål, har en god rå smak.

Cruciferous grønnsaker inkluderer:

 • brokkoli
 • blomkål
 • kål
 • rosenkål
 • Bok Choy
 • kål
 • kål
 • turnips
 • Rutabagas

sopp

Utvalg av sopp, som Shiitake, Portobello, Forbrytelser og Baby-knapp, Arbeid for å blokkere østrogen i kroppen. De er kjent for å hindre produksjonen av et enzym som kalles aromatase.

L’Aromatase er ansvarlig for omdannelse av østrogen androgenhormon. Innlemme denne maten i kostholdet ditt, vil bidra til å forhindre den nye østrogenproduksjonen.

Rå sopp kan være en utmerket lagt til salater. De kan også hoppes med løk og andre matvarer til smak.

Pass på at du velger sopp fra matbutikker. Sopp samlet i naturen kan være giftig. Organisk sopp er et godt valg fordi de er fri for plantevernmidler. Prøv en av disse 16 soppoppskrifter.

Røde druer

En annen matblokkering østrogen er de røde druene. Hennes hud inneholder en kjemikalie som kalles resveratrol, og deres frø inneholder en kjemikalie som kalles proantocyanidin. Begge disse kjemikaliene Arbeid for å blokkere østrogenproduksjonen.

De røde druene er enkle å rengjøre og spise. De er gode å konsumere kjølet eller romtemperatur. De kan konsumeres alene eller legges til frukt eller grønn salat. Som med andre frukt eller grønnsaker, er organisk en god måte å gå.

Frø

Noen typer frø, som sengetøy og sesam, inneholder mikronæringsstoffer kalt polyfenoler. Polyfenolene finnes i plantene og reduserer blodøstrogen nivåer. I henhold til informasjonen av Oregon State University, Linfrø inneholder noen av de høyeste nivåene.

Linfrøene er også en av de rikeste kildene til Lignani, som fungerer som fytoøstrogener. Mange faktorer bestemmer effektene på helsen til fytoøstrogener, inkludert effektiviteten som en person absorberer og metaboliserer fytoøstrogener.

På grunn av deres komplekse ernæringsmessige sammensetning kan linfrø bidra til å redusere østrogener i noen mennesker. For andre, kan de ikke være D’hjelp eller til og med etterligne dominerende symptomer fra østrogen.

Hvis målet ditt er å senke østrogen, snakk med en lege eller en diettist før du legger linfrø til kostholdet ditt for å tilpasse diettprogrammet ditt.

Linde- og sesamfrøene er tilgjengelige i mange matbutikker og naturlige matbutikker. De kan legges til alle typer matlaging og konditori oppskrifter og er spesielt enkle å legge til frukt smoothies.

Helkorn

Ikke-raffinerte bønner er ikke brutt opp som de som behandles. De holder alle sine deler: endosperm, kli og bakterie. Som frø, inneholder integrerte kornblandinger anti-sestrogen polyfenoler og til og med fytoøstrogene næringsstoffer, så svaret på en variert individ.

Følgende hele korn kan konsumeres i en rekke former, inkludert brød, pasta og frokostblandinger:

 • korn
 • havre
 • rug
 • korn
 • ris
 • mil
 • bygg

Grønn te

Allerede kjent for sine sunne egenskaper, er grønn te også en «utmerket kilde til polyfenoler, som kan påvirke Enzymer metaboliserer østrogen. Dessuten, Harvards helsepublikasjoner Sitat som grønn te kan også redusere risikoen for hjertesykdom.

Det er mange varianter av grønn te tilgjengelig i store matbutikker og mindre naturlige matbutikker. Grønn te kan kombineres med aromaer som mynte, sitron, ginseng og ingefær for å legge til smak og næringsstoffer. Det er forfriskende både varmt og kaldt.

Kjøp grønn te.

Granatepler

Når folk tenker på frukt, kan granateple kanskje ikke være den første som kommer til å tenke på. Det viser seg imidlertid at denne spesielle frukten er rik på fytokjemiske stoffer. Pomegranates blir stadig mer kjent for sine østrogenblokkegenskaper og deres antioksidant dyder. Mer informasjon om antioksidanter.

Pomegranates kan kuttes og spist som andre frukter, eller de kan bli konsumert i form av juice. Mange matbutikker selger granateple juice og juice blandinger.

Snakk med legen din

Hvis målet ditt er å behandle det lave T, kan det være nyttig å redusere østrogennivået. Prøv disse diettidéene og bruk mat til naturlig blokkere østrogenproduksjon.

Snakk med legen din om eventuelle diettendringer du kan bestemme deg for å gjøre. Kan gi indikasjoner og foreskrive alle stoffene som trengs for å møte den lave t.