Anti-Drug Test of the Hair Follicle: Hvordan fungerer det, bruker og hva du kan forvente

COS’er en anti-drug test på hårsekkene?

En anti-narkotikatest på hårsekkene, også kjent som anti-drug testing på hår, styrer bruken av ulovlige stoffer og misbruk av reseptbelagte legemidler. Under denne testen fjernes en liten mengde hår fra hodet ved hjelp av saks. Prøven analyseres deretter for å oppdage tegn på legemiddelforbruk i 90 dager før testen. Det brukes vanligvis til å teste:

  • amfetamin
  • Metanfetaminer
  • ecstasy
  • marihuana
  • kokain
  • CFP
  • Opioider (kodein, morfin, 6-acetylmorfin)

Mens en narkotikatest på urin kan oppdage Hvis du har brukt narkotika de siste dagene, kan en anti-narkotikaprøve på hårsekkene oppdage narkotikabruk i de siste 90 dagene.

Arbeidsplassen din kan kreve en test av hårfollikkelen for å evaluere bruken av ulovlige stoffer før # 8217; rekruttering eller tilfeldig under arbeidet. Noen Undersøkelser Det indikerer også at anti-drug testene på håret kan være nyttig for å overvåke narkotikabruk hos personer i fare hvis det brukes sammen med selvsignalering.

Hva skjer under testen?

Pilifer follicle testen kunne finne sted i et laboratorium eller i et sykehus miljø. Eller din arbeidsplass kan utføre testen ved hjelp av et sett som deretter sendes til et laboratorium. Du kan også bestille testene til hårsekkene hjemme online.

Hvis arbeidsplassen din har pålagt deg for å støtte testen, vil de sannsynligvis spørre deg om å bli overvåket under testprosessen.

Du kan vaske håret ditt, fargestoffet ditt og bruke stylingsprodukter uten å påvirke testnøyaktigheten.

Etter å ha bekreftet identifikasjonsinformasjonen, vil samleren klippe mellom 100 og 120 hår fra toppen av hodet ditt. De kan samle hår fra forskjellige punkter i kronen for å unngå å skape et skallet område.

Hvis du har få eller ingen hår på hodet, kan bindemidlet bruke kroppshåret til testen. Lommeboken vil sette håret i et ark og deretter i en sikker konvolutt for å sende for nattprøven.

Forstå resultatene dine

Et negativt resultat kan bestemmes innen 24 timer med hårfjerning. En test kalt ELISA brukes som en screening test. Denne testen bestemmer om hårprøven er negativ for bruk av narkotika. Et negativt resultat indikerer at du ikke har brukt ulovlige stoffer i de siste 90 dagene. Tilleggstester er nødvendig for å bekrefte et positivt resultat.

En positiv anti-legemiddel test er bekreftet etter 72 timer. Alle ikke-negative tester blir utsatt for en annen test, kalt gascromatografi / massespektrometri (GC / MS). Bekreft et positivt resultat av testen. Denne testen identifiserer også de spesifikke stoffene som brukes.

Et ufattelig resultat er ikke vanlig når testprosedyrene følges. I noen tilfeller kan den feilaktige høstingen av hårprøven føre til fullstendig avvisning av testen. I dette tilfellet kan testen gjentas.

Testlaboratoriet vil levere resultatene til personen eller alle organisasjonen som krever testen. De vil bruke reserverte midler, for eksempel en beskyttet faks, en telefonsamtale eller et online-grensesnitt for å dele testresultater. Siden laboratorie resultater er reservert helse informasjon, må du signere en utgivelse før resultatene overføres til arbeidsplassen din.

Testen kan identifisere stoffet forbruksdato?

En anti-legemiddelprøve på håret oppdager en gjentatt medisinskonsummodell i de siste 90 dagene. Fordi hårveksten varierer fra person til person, kan denne testen ikke nøyaktig bestemme når narkotika har blitt brukt på 90 dager.

Hvor nøyaktig testen er?

Samlingen og hårprøven for denne testen følger en rekke svært spesifikke standarder for å øke presisjonen. Under testen vaskes håret oppe og testes for miljøforurensning som kan endre testresultatene. Resultatene vil ikke bli påvirket hvis du vasker håret, fargestoffet eller bruker stylingsprodukter.

For å unngå en falsk positiv, utfører laboratoriene to tester. Den første, kalt ELISA, er i stand til å gi et negativt eller positivt resultat innen 24 timer. Den andre, kalt GC / MS, er en allment akseptert metode for å bekrefte et positivt resultat. Denne andre testen kan også teste spesifikke stoffer og kan oppdage det opp til 17 forskjellige stoffer. GC / MS beskytter også de falske positive resultatene som skyldes matvarer som valmuefrø eller hampfrø.

en 2017 Studio har møtt inkonsekvenser mellom cannabisforbruket selvsignalering og resultatene av anti-drug testene på håret. Dette kan indikere potensialet for en falsk positiv.

Noen stoffer kan påvirke testresultatene. Hvis en lege foreskrev en opioid smertestillende og bruk den som angitt, vil disse legemidlene bli vist i testen din. I dette tilfellet vil arbeidsgiveren sannsynligvis be deg om å gi dokumentasjonen til reseptene.

Hvis du mener at resultatene av anti-legemiddelprøven på håret ikke er nøyaktig, kan du umiddelbart be om en ny test på arbeidsgiveren din.

Hvor mye koster testen?

En anti-legemiddelprøve på håret er dyrere enn en anti-drug test på urinen. Et kit hjemme koster mellom $ 64.95 og $ 85. Anti-Drug Tests utført på sykehus eller i et laboratorium kan koste mellom $ 100 og $ 125.

Hvis du er en nåværende ansatt og arbeidsplassen din krever å gjøre en anti-drug test på hårsekkene, er jeg forespurt av loven Å betale tiden brukt for å støtte testen. De vil også betale for testen selv.

Hvis en anti-legemiddelprøve er en del av den forhåndsrekrutteringsskjermingen, er arbeidsgiveren ikke pålagt å kompensere for tiden din.

Mange forsikringsselskaper dekker anti-drug tester hvis de utføres alle sykehus for medisinsk formål, som sykehusopptak eller et besøk til beredskapsrommet.

Pilifer follicle vs urin anti-drug test

Hovedforskjellen mellom en anti-narkotikatest på hårsekkene og en anti-narkotikaprøve på urinen er deteksjonsvinduet.

En urin-anti-legemiddelprøve brukes til å teste narkotikabruk i de tre dagene før testen. En anti-legemiddelprøve på hårsekkene er den unike anti-narkotikaprøven som er i stand til å oppdage den gjentatte bruken av legemidler opptil 90 dager før testen.

Dette er mulig fordi stoffene i blodet faktisk blir en del av de cellede cellene som håret vokser. Svette og sebum tilstede i hodebunnen det kan også Spill en rolle i nærvær av stoffet i eksisterende hårstrenger.

På grunn av hårveksten kan narkotika ikke oppdages i håret opp til xnumx-xnumx dager etter bruk. I tilfelle av en ulykke på jobben, ville en anti-legemiddelprøve på håret ikke være en passende test for å oppdage den siste narkotikabruk.

Ved spørsmål eller bekymringer på resultatene av anti-legemiddelprøven, ta kontakt med lederen av den medisinske gjennomgangen eller MRO;. En MRO evaluerer resultatene av anti-drug testene og kan være i stand til å forklare testresultatene.

L & # 8217;

Anti-Drug Tests på Pilifier Follicles kan identifisere bruken av narkotika opptil 90 dager før testdatoen. Dette skyldes at kjemikaliene av legemidler som ende opp i blodet blir en del av de cellede cellene som håret vokser.

Anti-drug tester på pilifier follikler kan ikke være hensiktsmessig å bestemme den siste narkotikabruk. Dette er fordi de kan være nødvendig fra fem til syv dager før narkotika er identifiserbare gjennom en Pilifer Follicle Test. Urin Anti-Drug Tests brukes til å oppdage den siste narkotikabruk.

Hvis du antar foreskrevne medisiner, informerer det testadministratoren. Narkotika kan føre til et resultat av en falsk positiv test.