Ansiktsfeminiseringsoperasjon: fra mann til kvinne, gjenopprettingstid, kostnad

Så’er operasjonen av ansiktsfeminisering?

Ansiktsfeminiseringsoperasjon, eller SBB, er kirurgi som innebærer estetisk modifikasjon av ansikter i ansiktet.

L’Målet er å myke de maskulinerte egenskapene i en mer typisk anerkjent form som kvinne. FFS er vanligvis forfulgt av transgender kvinner eller ikke-binære transseksuelle mannlige mennesker tildelt fødsel (AMAB). Det kan også tiltrekke seg cisgender kvinner.

SBB er skreddersydd for hver person og kan forstå alle aspekter av ansiktet og nakken. FFS fokuserer hovedsakelig på beinstrukturen og på forsiden av nesen. Om nødvendig kan du legge inn gjerninger på myke vev som ansikts- og nakkeløfting.

Hvor mye det koster FFS?

Historisk har SBB ikke blitt dekket av helseforsikring eller folkehelse. Noen forsikringsselskaper begynner imidlertid å dekke SBB fra utvalgte kirurger.

Direkte kostnader for SBB varierer vanligvis fra $ 20.000 til $ 50.000 og utover, avhengig av kirurgen og antall komponentprosedyrer som utføres.

Forsikringsselskaper klassifiserer ofte SBB som en valgfri kosmetisk prosedyre. SBB kan imidlertid ha større innvirkning på psykisk helse og sosialt velvære av en person i forhold til kjønnslige kirurgiske inngrep som vaginoplastikk og falloplastikk. Som selskapet kjøper mer kjent med transgender, problem med l’medisinsk etablering synes å sakte gjenkjenne SBB som en grunnleggende for transgenderassistenten, i stedet for valgfritt og valgfritt.

Hvordan velge en lege

For å velge den rette kirurgen, følg samtalene i person eller på Skype med så mange kirurger som mulig. Pass på at du spør så mange spørsmål som mulig å ha en’ide om variasjonene i hver kirurg i deres teknikk, så vel som deres måte å gjøre i sengen.

Mange kirurger holder presentasjoner eller konsultasjoner i de største byene og gjør apparitions a Transgender konferanser. Det bidrar også til å nå de tidligere pasientene i kirurger som interesserer deg. Du kan gjøre det via online forum, støttegrupper eller felles venner.

Hvordan FFS utføres?

Utstilling av maskulinert og ikke-masculinert ansikter En serie med subtile forskjeller, at i kombinasjon inkluderer skalaen mot et ansikt å være Tolket som en mann eller en kvinne. Hvert ansiktsområde er adressert i separate prosedyrer:

Prosedyrer på pannen

Panneprosedyrene skisseres pannen ved å utstråle de harde hjørnene og redusere fremtreden av Arcade. Noen ganger kan pannen bare bli barbert når fremspringet av pannen er mindre og når arkaden er tykkere.

Ringle tungt den stekeopybuen kan forårsake et hull i sinushulen. Av denne grunn krever folk med et fremspring av den større pannen en mer kompleks prosedyre. I disse tilfellene er forsiden av soprionet arcaden helt fjernet, midlertidig utsikter bihulehulen bak den. L’fjernet bein blir deretter formet separat og erstattet, så ligger flatt.

Dell & # 8217 endringer; hår hengende

Arbeidet på pannen er ofte forbundet med prosedyrer for å endre håret hengende for å motvirke effekten av hårtap eller mannlig skallethet.

Fører til pannen gjennom en’gravering i hodebunnen. L’mer vanlig tilnærming er å kutte langt hår hengende, noe som gjør at du fysisk kan bevege hodebunnen og håret henger fremover, senker håret, senker håret hengende. Dette var den eneste prosedyren som er tilgjengelig i mange år. L’# 8217 Fremskritt; hår hengende har blitt standardstandarden, men noen ganger ha en maskuliniserende effekt.

I de senere år har en ny metode for koronal gravering (langs toppen av hodet) blitt opplevd av Facialteam i Spania. L’Coronal gravering skjuler arret av’interiør av de fleste persons hodehår interiør. Står overfor L’høy, vekk fra utsikten over de fleste andre mennesker.

Hvis du er interessert i å motta hårtransplantasjoner, snakk med legen din på A & # 8217 Coronal gravering. I motsetning til fremdriftsprosedyren i’hår hengende, en’coronal gravering tillater samtidige hårtransplantasjoner. Dette fordi gravering er langt fra # 8217; hår hengende.

Motta samtidige hårtransplantasjoner med en fremgang av standard hår som henger slik at transplantert hår avvises av helbredende stoff som omgir gravering.

Hårtransplantasjoner tillater kirurger å adressere områder på’hår hengende som trenger forsterkning uten å fremme unødvendig deler som kanskje ikke trenger det estetisk. Metoden til’Coronal gravering er sakte innlemmet i studiene av andre kirurger.

Prosedyrer for nesen

The Rhinoplasty, kjent som arbeid på nesen, konturert nesen for å tilpasse seg til umarkerte regler samtidig som naturlig andel med resten av ansiktene opprettholdes med resten av ansiktene.

Transgender Rhinoplasty er ikke forskjellig fra standard kosmetisk rhinoplastikk. Imidlertid kan en erfaren SBB-kirurg noen ganger gi bedre resultater, spesielt når flere fasetter blir endret samtidig.

Når mindre ekstreme endringer er nødvendig, kan rhinoplastikken utføres uten eksterne arr. Når du utfører mer komplekse endringer i nesen, kan A & # 8220 være nødvendig; Åpne Rhinoplasty & # 8221;. Dette oversetter til et lite arr mellom neseborene, men det er ofte bare merkbart.

Kinn

L’økning i kinnene er en mindre vanlig prosedyre. Det anbefales bare av noen kirurger i noen tilfeller.

L’kinnforbedring kan føre til prober til kinn eller fettgraft. For mange mennesker, når syntetiske hormoner begynner å omfordele kroppsfett, blir kinnene tilstrekkelig fulle av solbriller. Dette gjør en kirurgisk prosedyre overflødig.

Leppe lift

De maskulinerte og ikke-maskuliniserte ansiktene har forskjellige lærprøver over leppene (opp til nesen) og under leppene (opp til hakenes spissen).

De ikke-masculinerte ansikter har en tendens til å ha en lavere avstand mellom overleppen og nesenes base. Overleppen krøller ofte mer mot l & # 8217;. Et maskulinert ansikt kan gis en heis til lepper. Dette reduserer avstanden over leppen og justerer leppeorientering.

Genioplasty

Genioplasty endrer haken. Kirurger nærmer seg typisk hake og kjeve gjennom graveringene ALLE’inne i munnen, langs gingival-grensen.

Noen tanker krever en reduksjon av haken. I denne prosedyren er bein og ledges barbert og polert.

Andre ganger anbefales en økning i haken. I dette tilfellet kutter kirurger den nedre delen av og hakeben i en kil. Så de glir bort fra kjeven og gjelder for avansert posisjon. Alternativt kan du bruke et system for haken din når det er aktuelt.

Kjeveoperasjon

Kjevekirurgi fokuserer på kjevenes bakre hjørner, hvor beinet vender seg til ørene. En kirurg kan glatte sterke fremspringelser. Det er imidlertid begrensninger for reduksjoner. L’Maxillary Bone inneholder en avgjørende nerve. Aggressive reduksjoner Risiko som utviser eller avgrenser nerven.

Tracheal barbering

En trakeal barbering reduserer utseendet på Pomo D’Adam. Noen ganger praktiseres gravering rett ved Pomo D’Adam. Når det er mulig, vil kirurgen utføre gravering bare under haken, slik at arrene er mindre åpenbare.

Myke vev prosedyrer

Myke vev prosedyrer kan utføres sammen med de viktigste FFS-prosedyrene som er nevnt ovenfor. Dette kan inkludere:

  • Lip injeksjoner
  • Øye løfting
  • Ansiktsløfting
  • Løft øyenbrynene dine

Men i de fleste tilfeller er disse prosedyrene ikke fundamentalt for hvordan folk oppfatter slekten i et ansikt.

Hvordan forberede seg på SBB

Kirurger krever at folk forstyrrer hormonell erstatningsterapi to uker før innblanding og oppdatering i to uker etter intervensjonen før du starter igjen. Sørg for at du informerer kirurgen til andre rusmidler du tar regelmessig. De vil gi deg beskjed hvis du må slutte å ta dem for prosedyren. Aldri slutte å ta medisiner med en lege godkjenning.

Din kirurg kunne ha andre krav basert på prosedyren du får. Hvis du går inn i generell anestesi, inkluderer dette faste.

Risiko og mulige bivirkninger av SBB

Risikoen for SBBS inkluderer:

  • Nerveskader på kjeven eller haken. Dette kan forårsake et permanent tap av følsomhet eller funksjonalitet av ansikt og språk.
  • Infeksjoner forårsaket av hakeproteser og kinn.

Selv nervene er kuttet i hodebunnen gravering, men de fleste gjenvinne mest eller noen følelse i huden i hodebunnen mens den helbreder.

Hvis du velger leppe eller øyenbryn fyllstoffer, må du betale mye oppmerksomhet til permanente fyllstoffer, som silikon. Oppløselige fyllstoffer (som L’Hyaluronsyre) tillater deg å endre utseendet på myke vev som strekningen av ansiktet endres med alderen.

Hva du kan forvente etter FFS

Gjenopprettingstiden varierer i henhold til prosedyrene som utføres. Generelt kan du forvente å gå hjem etter operasjonen;. Du vil sannsynligvis trenge heltidsstøtte i to uker. Du bør avstå fra å returnere til jobb eller øke tunge gjenstander i seks uker.

Hvis du mottar en jobb på pannen, vil kirurgen fortsatt være øyenbryn på plass. Derfor er det nødvendig å avstå fra å klemme øyenbrynene i noen uker mens ankrene er løst og stoffet helbreder.

Renoplasty arbeid er spesielt delikat. Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på å ikke slå nesen i flere uker etter intervensjonen.