Ansiktsdrag: Hvordan gjøre DIY, når du skal se en profesjonell og mer

Del på Pinterest

Ikke alle porene er opprettet på samme måte

Den første regelen av ‘8217; ansiktsutvinning er å innse at ikke alle porene må komprimeres.

Ja, L’DIY-utvinning kan være svært tilfredsstillende. Men det hilser ikke alltid for huden din.

Du må vite hvilke flekker som er modne til å briste, og som skal være igjen.

Enda viktigere, du må vite hvordan du kan trekke ut uten å forlate en rød og rå rot.

Fortsett å lese for alle svarene og mer.

Når å forlate ansiktet ditt alene

Før du går inn i den saftige delen, er det viktig å gjenkjenne tegnene som huden din ikke vil ta for vennlig til å kontrollere og treffe.

Når du strammer huden og gjør pimple burst, skape en tåre i huden, som må deretter helbrede og kan legge et arr og forklarer dermatologen Dott. Tsippora shainhouse.

Mens noen flekker kan ekstraheres trygt (vi snakker om det senere), kan andre føre til betennelse og infeksjoner hvis du knuste av deg eller til og med av en profesjonell.

Unngår dype eller smertefulle kviser helt, som cyster. Disse har en tendens til å virke rødt og bitret uten det synlige hodet.

Ikke bare C’Ingenting å bli ekstrahert Fra disse typer utsalgssteder, men forsøket på å få dem til å briste kan forårsake mer varig og mer aggressiv rødhet og hevelser.

Videre vil du sannsynligvis gi et mørkt tegn eller en skorpe, som kan være tydeligere enn den opprinnelige kvise.

Om nødvendig kan en hudlege drenere en cyste.

Når du gjør det alene

& # 8220; Jeg anbefaler ikke å prøve å trekke ut noen kviser enn blackheads & # 8221;, sier dermatologen Dott. Joshua høyttaler for mening.

Sorte flekker er i hovedsak dilaterte porer som er fulle av sebum [L & # 8221; forklarer Zeichner, direktør for kosmetisk og klinisk forskning i dermatologi på Mount Sinai Hospital i New York.

Legger til at hudormer lett kan hentes hjem fordi de vanligvis har en bred åpning på overflaten på overflaten.

Noen sier at det er trygt å trekke ut de hvite stedene alene, men Zeichner er ikke så sikker.

Ifølge Zeichner har de hvite prikkene vanligvis en mindre, mindre overfladisk åpning. I mange tilfeller betyr dette at poren må være åpen før du prøver å trekke ut innholdet.

Det er tryggere å forlate dem til en profesjonell for å unngå å skade huden.

Hvordan å gjøre det selv

Dermatologer og estetister er generelt ubehagelig med folk som prøver ansiktsutvinningen hjemme. Men hvis du må gjøre det, gjør det på riktig måte.

Først: Ikke ta vare på ansiktet ditt før du går i dvale, anbefaler Zeichner. Det er mer sannsynlig at du ved et uhell ødelegger huden din når du sover.

Når du er helt våken, rengjør forsiktig og exfolia for å myke huden og gjøre hele prosessen mye enklere.

Selv den dampende huden er viktig for å myke innholdet i porene. Gjør det en dusj, påføring av en varm pakke eller bare hengende ansiktet på en varmtvannskål.

Vask deretter hendene nøyaktig. Dette bidrar til å forhindre overføring av smuss og bakterier i porene under utvinningen.

Selv om du kan bruke bare fingre, er en bedre løsning innpakket dem i lommetørkle, bruk hansker eller bruk to tips q for å trykke.

I stedet for å trykke på begge sider av flekken, trykk forsiktig ned, anbefaler dermatologen Dott. Anna Guanche, Grunnlegger av det vakre hudinstituttet for Calabasas, California.

Ideelt sett gjør du det bare en gang. Men det er ok å prøve to eller tre ganger totalt, flytte fingrene rundt i området.

Du kan prøve litt og ubehag i løpet av prosessen, men du bør ikke prøve smerte.

En flekk som ble ekstrahert riktig, kan virke rødt alle’start, men det vil begynne å helbrede raskere uten å virke sint.

Spesielt vanskelige flekker kan kreve hjelp av en komedonekstraktor eller til og med en nål, men det er bedre å forlate dem til en kvalifisert profesjonell.

Vanligvis trenger du ikke å gjøre mye etter utvinningen, sier Zeichner. Påfør en delikat og parfyme fuktighetskrem er tilstrekkelig til å hydrere og roe huden.

Du kan også bruke en aktuell antibiotisk pomade hvis området er åpent eller rå. Unngå bruk av kremer eller produkter som inneholder tette og motstandsdyktige syrer for å forhindre ytterligere irritasjon og hindringer.

I tilfelle tvil er det bedre å forlate huden alene til neste dag.

Når å se en profesjonell

[8220; Når du trener press på en kvise, kan kvise ikke alltid briste i en eksteriør måte & # 8221; forklarer Guanche.

Mange ganger vil pimpleen eksplodere eller briste mot innsiden, og når keratinet er ekstrudert der det ikke skal være, kan inflammatoriske reaksjoner oppstå og ytterligere skade, inkludert arr.& # 8221;

Selv om det mener at alle kviser skal overlates til fagfolk, gjenkjenner at det er spesifikke typer som bare kan behandles med eksperthjelp.

L’Inflammatorisk akne, som Pustules, er bedre å trekke det ut fra en profesjonell, da det kan kreve et skarpt verktøy for å bryte huden.

Prøv det hjemme kunne spre bakterier til andre deler av ansiktet og forverre den eksisterende pustule.

På samme måte bør du aldri prøve å trekke ut Milia min. Disse kan virke hvite poeng, men de er vanskeligere og krever ofte et bladverktøy for fjerning.

Og hvis du har en innkommende hendelse, la en dermatolog eller skjønnhetspleie håndtere utvinningen for å unngå unødvendig irritasjon.

Hvordan finne en profesjonell

Estetistene utfører ofte ekstraksjoner som en del av ansiktsbehandlingene.

Hvis du kan, prøv å finne A’skjønnhetspleie med et par års erfaring. Du kan også spørre familiemedlemmer og venner.

Hvis du foretrekker å se en hudlege, sørg for at den er sertifisert via American Dermatology Council eller American Academy of Dermatology.

Forvent å betale litt for en avtale med en kvalifisert dermatolog. Provisjoner på rundt $ 200 er vanlige.

Estetikere, D & # 8217, en annen del, pleier å Lade rundt $ 80 for en ansiktsbehandling.

Hva du kan forvente fra en profesjonell

Prosessen er ganske lik det du vil bruke hjemme.

Hvis de foreskrevne emnene eller andre behandlinger er en del av hudpleieutraften, kan leverandøren gi deg råd om å avbryte bruken i dagene før dagene.

L’Fortsatt bruk kan øke risikoen for irritasjon.

Det spiller ingen rolle for mye hvis du kommer med trikset ditt, fordi huden din vil være ren og fordampet før Dell ‘# 8217;.

Hanskene vil bli slitt under utvinningen av porene og metallverktøyene kan brukes, noe som betyr at du kan føle en liten smerte. Informer leverandøren din dersom smerten blir for mye til å administrere.

Deretter vil beroligende og antibakterielle produkter bli brukt på huden. Noen klinikker bruker teknologier som lysterapi for å fremme ansiktet ditt.

Hvis du gjør A’Ekstraksjon som en del av et ansikt, kan huden din briste en eller to dager senere. Dette er en venter (og god reaksjon!) Merk som en blødning av huden.

Samlet sett bør du imidlertid ikke prøve rødhet i mer enn 24 timer, og de ekstraherte flekkene skal begynne å helbrede.

Når du gjør det igjen

Tegningene er ikke en ting engang. Porene har en tendens til å hindre seg igjen, noe som betyr at du kanskje trenger regelmessige behandlinger.

Shainhouse, som praksis på Skinsafe Dermatologi og hudpleie av Beverly Hills, anbefaler å begrense tegninger en eller to ganger i måneden.

Dette gjør det mulig for Epidermis ALL’epidermis, eller øvre lag av huden, å helbrede og minimere L’betennelse eller hudtrauma.

I mellomtiden kan du bidra til å berolige huden din:

  • fest til ikke-komedogene produkter eller de som ikke hindrer porene
  • Fuktighetsgivende og eksfolierende regelmessig
  • Bruker en maske alle’leire eller gjørme en gang i uken.

Bunnlinjen

Råd fra eksperten sier å forlate huden din alene og la fagfolkene håndtere ekstraksjonene.

Men hvis det ikke er mulig å besøke en klinikk, følg rådene som er rapportert ovenfor, vil bidra til å redusere risikoen for alvorlig rødhet, hevelse og arr.

Lauren Sharkey er journalist og forfatter som spesialiserer seg på feminine problemer. Når det ikke prøver å finne ut en måte å forvise migrene, kan det bli funnet å finne svar på dine spørsmål om helse lurking. Han skrev også en bok som han vogner de unge aktivistene rundt om i verden, og bygger for tiden et fellesskap av slike motstandsdyktige. Ta det Twitter.