Ansikt Amamelid: Fordeler og risiko for hudforhold

COS’er L’AMAMELIDE?

L’Amamelide (Hamamelis Virginiana) er en original busk i USA. Det har blitt brukt i århundrer av indianere som et middel for en rekke hudforstyrrelser knyttet til irritasjon og betennelse.

En dag d’i dag kan du finne lovamelide i sin rene form i ditt lokale apotek. Ligner en flaske denaturert alkohol. Også noen benk (OTC) kremer inneholder amamelid, som de som brukes til insekt eller hemorroide biter.

L’Amamelide er annonsert som en måte å behandle hudforhold som påvirker ansiktet i stedet for en tradisjonell astringent eller tonic.

Men den store tilgjengeligheten av Amamelide betyr ikke nødvendigvis at denne ingrediensen er trygg for huden din. Fortsett å lese Finn ut mer om Helse Krav relatert til Amamelidet og å se om dette produktet er trygt for deg å prøve.

I tvilstilfeller, kontakt alltid en dermatologist først.

Mulige fordeler med amamelidet

Når det brukes på huden, har amamelid tonere potensial til å lindre irritasjon, skade og betennelse. Noen av de vanligste bruken inkluderer akne, inflammatoriske forhold og solbrenthet.

Kviser

Mens noen typer akne (som cyster og pustler) er inflammatoriske, kan amamelidet også ha nytte av den ikke-inflammatoriske akne (hudormer og kviser).

L’ideen på bunnen av Dell’akne behandling er at den kan fungere som en astringent tørking flekker av akne, akkurat som andre bench-top behandlinger.

En del av dette er relatert til aktiviteten; aktiv Tannins i AMAMELIDE. Disse vegetabilske baserte forbindelsene har også antioksidant effekter.

Inflammatoriske hudforhold

C’Det er også potensialet at amamelidet kan ha nytte av andre typer inflammatoriske hudforhold, som psoriasis og eksemet. Tanken her er at hvis den underliggende betennelsen behandles, kan det være færre reaksjoner i form av avslørende hudutslett.

L’har også lovamelide Det har vist seg trygt når det brukes på hodebunnen.

L’Amamelide kan også hjelpe poser under øynene. Imidlertid bør det ikke påføres direkte i øynene, ellers kan du risikere brannsår.

Brenner

Tradisjonelt, L’Amamelid ble brukt som behandlingsmetode for solbrenthet. (Imidlertid er i motsetning til noen informasjonstilt online, L & # 8217, AMAMELIDE ikke en egnet solkrem.)

Du kan også søke L’Amamelide til andre typer mindre hudforbrenninger, for eksempel de som er på grunn av kjemikalier. Dette kan også være en sikker metode for barbermaskinen (irritasjon du kan få etter barbering).

Å bruke le’Amamelid mot hudforbrenning, fordyp i løsning en myk klut eller et robust papirserviett. Deretter trykker du forsiktig på brenningen. Ikke gni det fordi det kan forårsake ytterligere irritasjon.

For brannskader i hodebunnen, L’Amamelide har vist seg å være nyttig for både menn og kvinner. Disse brannsårene kan være relatert til kjemikalier eller eksponering for UV-stråler. L’AMAMELIDE kan påføres direkte på hodebunnen i dusjen, eller du kan blande en liten mengde med din normale sjampo.

Andre bruksområder

Sekund Berkeley Wellness, En online ressurs for velværeinformasjon basert på # 8217; bevis, AMAMELIDE er noen ganger brukt til:

  • blåmerker
  • insektbitt
  • Kutt og sår
  • Bleie dermatitt
  • hemorroider
  • Andre brannsår

Mulige risikoer for Amamelid

Mens L’Amamelid kan hjelpe med noen hudforhold, det er motstridende resultater om effektiviteten. For eksempel, Amamelide Kan ikke være nok for eksemet.

En del av problemet er at AMAMELIDE «AMAMELIDE kan redusere betennelsen, eliminerer ikke kløen forbundet med disse typer kutane utbrudd.

Også anekdotisk forskning på’Amamelide hadde motstridende resultater. For eksempel, Et forum på’# 8217; Amamelide for akne Det er for det meste positivt, men noen brukere sier en’overdreven tørrhet og enda verre låser opp.

Siden disse vitnesbyrdene er tilfeldige, er det vanskelig å vite hvilke typer amamelider som har blitt brukt og hvor lenge disse bivirkningene har vart.

De American Academy of Dermatology Anbefal behandlinger for L’Akne OTC bevist: Benzoylperoksid og salicylsyre. (Gi A & # 8217, se på sammenligningen mellom de to av Healthline.)

Det er også viktig å vite at de fleste forskningsobjekter som støtter fordelene med Amamelis, bare er basert på aktuelle bruksområder. Det er ingen bevis på at amamelidet kan hjelpe internt hvis det tas i en kapsel, for eksempel.

Det er ikke tilstrekkelig bevis på at 8217; Amamelide kan behandle anti-aging problemer. Disse inkluderer fine linjer, rynker og åreknuter.

A’Siste hensyn er typen amamelid som brukes. Rene formler inneholder amamelid og Nient’andre. Imidlertid kan mange benkformler også inneholde dufter og alkohol. Disse kan forverre huden din hvis du har betennelse, sår eller hvis du har sensitiv hud generelt.

Gå til din dermatolog

Alt i alt, L’Amamelide har vist seg å være trygg for huden. L’Advarsel er at L’Amamelide, som noe annet som er brukt på huden din, kan ikke fungere for alle.

Hvis du prøver Amamelid for første gang, er det en god ide å prøve det på et lite hudområde bort fra ansiktet, som armen inne. Hvis du ikke ser rødhet, utslett eller tørrhet etter et par dager, kan du prøve dem på ansiktet ditt.

Også, L’AMAMELIDE er kanskje ikke tilrådelig for noen hudforhold, som for eksempel rosacea eller # 8217; ekstrem tørrhet. Du kan også bruke den forsiktig hvis du har sensitiv hud.

Husk, bare fordi amamelidet er en ingrediens & # 8220; Natural & # 8221; Dette betyr ikke at det er riktig for alle. Videre kan noen OTC-formler inneholde tilsatte ingredienser som kan irritere huden, for eksempel alkohol.

Endelig snakker han med din hudlege for råd om hvordan du styrer hudtilstand. De kan bestemme hvilke produkter som er effektive og trygge for deg.